«Άγιος» Τζενάμο

«Άγιος» Τζενάμο

Με πρωταγωνιστή τον Τζενάμο, ο Παναιτωλικός πήρε ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της Δόξας Δράμας με 1-0.

Το γκολ του Μπαϊκαρά στο 45ο λεπτό, φάνηκε αρκετό για να χαρίσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στον Παναιτωλικό κόντρα σε μια σαφώς ανώτερη Δόξα Δράμας που είχε τα ηνία σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Τζενάμο ήταν πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς δεν έδωσε το δικαίωμα στην ομάδα του να φύγει ηττημένη από την Δράμα, αφού με σημαντικές αποκρούσεις του, στέρησε την ισοπαλία από τους Δραμινούς.

Με την έναρξη της αναμέτρησης, η Δόξα Δράμας πήρε τα ηνία του αγώνα πιέζοντας συνεχώς στα καρέ του Τζενάμο τους φιλοξενούμενους. Οι «Μαυραετοί» ωστόσο δεν δημιούργησαν τη μεγάλη ευκαιρία παρά την πίεση τους, με τον Παναιτωλικό κόντρα στην ροή του αγώνα να χάνει μεγάλη ευκαιρία με τον Παλαιολόγου στο 22ο λεπτό, ο οποίος μετά από σέντρα του Θεοδωρίδη έστειλε τη μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τοπαλίδη. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατακόρυφα και το θέαμα από τις δύο ομάδες δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας. Το γκολ για τον Παναιτωλικό ήρθε στο 45΄ από ανύποπτη φάση, όταν μετά από σέντρα του Βούκοβιτς, ο Μπαϊκαρά προσπάθησε να κάνει κοντρόλ και χωρίς να το θέλει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τοπαλίδη για να ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48ο λεπτό, οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, με τον Μαρκόφσκι να αστοχεί από κοντινή θέση. Η Δόξα έχασε και άλλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, όμως ο Τζενάμο κράτησε και πάλι το μηδέν στην εστία του. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήταν και πάλι με τον Μαρκόφσκι στο 70ο λεπτό, όταν μετά από μακρινό σουτ του επιθετικού των γηπεδούχων, ο Τζενάμο με υπερένταση έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στο 76ο λεπτό η Δόξα έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση με το απευθείας φάουλ του Μοσχάκη και τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι καθώς έξυσε το δοκάρι του Τζενάμο και κατέληξε άουτ. Ο Παναιτωλικός ωστόσο έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκούρμα να διπλασιάσει τα τέρματα για την ομάδα του στις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν βρέθηκε τετ α τετ με τον Τοπαλίδη στέλνοντας την μπάλα στην αγκαλιά του.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης κ. Βαλιώτη.

 

Θυμηθείτε την εξέλιξη του παιχνιδιού πατώντας ΕΔΩ



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved