Τα play off που θα καθηλώσουν!

Τα play off που θα καθηλώσουν!

Οι δύο πρώτες αγωνιστικές των play off δείχνουν ότι η υπόθεση άνοδος θα κριθεί στο φινάλε.

Έχουν μπει στη ζωή της Football League τα τρία τελευταία χρόνια. Παραδοσιακά προσφέρουν συγκινήσεις και τα φετινά play off δεν θα αποτελέσουν την εξαίρεση. Το έδειξαν οι δύο πρώτες αγωνιστικές, άσχετα αν τα παράπονα για τη διαιτησία είναι πολλά και οι μετακινήσεις οπαδών απαγορεύονται…

Η Καλλιθέα έχασε ήδη το μαξιλαράκι των δύο πόντων με το οποίο ξεκίνησε και ο Πλατανιάς που προβληματίστηκε όταν είδε τα... τερτίπια της κλήρωσης, απολαμβάνει τη θέα της κορυφής! Η Παναχαϊκή που ξεχώριζε για την αμυντική της λειτουργία, έχει δεχτεί πέντε γκολ και είναι η ομάδα με τα περισσότερα παράπονα για τη διαιτησία, ενώ η Καλλονή κρατά το μηδέν παθητικό, αλλά δεν σκοράρει.

Τέσσερις στροφές έμειναν και όλοι παραμένουν μέσα στο παιχνίδι. Εξάλλου, ποτέ τα μπαράζ ανόδου δεν παρουσιάστηκαν αδιάφορα…

Τη σεζόν 2009-10 ο ΟΦΗ ξεκίνησε με πλεονέκτημα 3 πόντων έναντι του 4ου Πιερικού, αλλά έχασε την άνοδο την τελευταία αγωνιστική στις Σέρρες από τον Πανσερραϊκό. Έναν χρόνο μετά (2010-11) οι Κρητικοί μπήκαν και πάλι στη διαδικασία από θέση οδηγού. Αυτή τη φορά με τέσσερις βαθμούς. Στα αλήστου μνήμης play off των 11 ημερών στην Αθήνα μέσα στον Αύγουστο πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο, αν και τον ακολούθησαν αρκετές εβδομάδες μετά οι Λεβαδειακός, Δόξα Δράμας.

Φέτος η Καλλιθέα μπήκε στα μπαράζ ανόδου με δύο πόντους, με τους Παναχαϊκή, Πλατανιά να ακολουθούν με έναν βαθμό και την ΑΕΛΚ χωρίς πόντο. Ωστόσο, δύο αγωνιστικές μετά την έναρξη γηπεδούχο δεν έχουμε δει να νικά, στοιχείο που προαναγγέλει ότι η υπόθεση – τρίτο εισιτήριο θα ξεκαθαρίσει στην αυλαία.

Το Onsports, λοιπόν, παρουσιάζει τα θετικά και τα αρνητικά των τεσσάρων συμμετεχόντων, καθώς και τα ματς που έχουν να δώσουν.

 

Πλατανιάς Χανίων (5 βαθμοί)

+ Έβγαλε ένα πρόγραμμα – φωτιά αήττητος, ενώ ακολουθούν τρία διαδοχικά ματς εντός έδρας. Αν κάνει το απόλυτο στο Μάλεμε… ανοίγει σαμπάνιες.

- Η κόπωση από τα δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς φάνηκε στο ματς με την Καλλονή. Αν δεν γίνει σωστή διαχείριση, μπορεί να πληρώσει την απουσία εναλλακτικών λύσεων.

Το πρόγραμμά του: Καλλιθέα – Παναχαϊκή – ΑΕΛΚ - Καλλιθέα*.

 

Καλλιθέα (4 βαθμοί)

+ Έχει δώσει δύο ματς σε ακατάλληλες συνθήκες, αλλά έχει δείξει πάθος και διάθεση. Φάνηκε αυτό στο ματς με την Παναχαϊκή, όταν ισοφάρισε δύο φορές.

- Οι νίκες είναι «χρυσάφι» εντός και η Καλλιθέα δεν τα κατάφερε. Για να καλύψει το χαμένο έδαφος θα πρέπει να πάρει τρίποντο εκτός. Και το πρόγραμμα είναι βαρύ με διαδοχικά ταξίδια σε Χανιά, Μυτιλήνη, Πάτρα.

Το πρόγραμμά της: Πλατανιας* - ΑΕΛΚ* - Παναχαϊκή* -Πλατανιάς.

 

ΑΕΛ Καλλονής (2 βαθμοί)

+ Έχει κρατήσει το μηδέν παθητικό στις δύο πρώτες αγωνιστικές και διαθέτει περισσότερες λύσεις στον πάγκο από τους υπόλοιπους.

Η μεσοεπιθετική γραμμή είναι «φωτιά», όμως για πολλούς λόγους οι παίκτες της δεν έχουν καταφέρει να βρουν δίχτυα. Δεδομένη η κόπωση από τα διαδοχικά ταξίδια.

Το πρόγραμμά της: Παναχαϊκή* - Καλλιθέα - Πλατανιάς* - Παναχαϊκή.


Παναχαϊκή (2 βαθμοί)

+ Στο πρωτάθλημα έφυγε με εκτός έδρας νίκες από το Μάλεμε και τη Μυτιλήνη. Δίχτυα βρίσκει, είναι το φαβορί και, φυσικά, σε θέση να ανατρέψει τα δεδομένα.

- Λείπει η ηρεμία στα αποδυτήρια λόγω των παραπόνων για τη διαιτησία. Το παθητικό των πέντε γκολ σε δύο ματς το φανερώνει…

Το πρόγραμμά της: ΑΕΛΚ - Πλατανιάς* - Καλλιθέα - ΑΕΛΚ*.



Επίθεση με καυστικό οξύ: Στην εντατική 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής (vid)
Επίθεση με καυστικό οξύ: Στην εντατική 26χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής (vid)
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του καθοριστικού Game 5
Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του καθοριστικού Game 5
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι και Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι και Παρί Σεν Ζερμέν-Ντόρτμουντ
NBA: Νέο break οι αγριεμένοι Τίμπεργουλβς στο Ντένβερ, στα «σχοινιά» οι Πρωταθλητές!
NBA: Νέο break οι αγριεμένοι Τίμπεργουλβς στο Ντένβερ, στα «σχοινιά» οι Πρωταθλητές!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved