Κούγιας: «Ο Μιχαλάκης δεν είχε μαντήλι να κλάψει»

Κούγιας: «Ο Μιχαλάκης δεν είχε μαντήλι να κλάψει»

Βολές του προέδρου της Παναχαϊκής, Αλέξη Κούγια προς την Καλλονή, τον Αστέρα Τρίπολης και τον διαιτητή, Απόστολο Αμπάρκιολη.

«Δεν είμαι, ούτε Πηλαδάκης, ούτε Παπουτσάκης. Είμαι ο Αλέξης Κούγιας και λέω τα πράγματα με το όνομά τους…». Έξαλλος με τη διαιτησία του Απόστολου Αμπάρκιολη ήταν ο Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος του αγώνα Παναχαϊκή – Πλατανιάς. Προηγουμένως είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του Μακεδόνα διαιτητή για εξύβριση και στη συνέντευξη Τύπου πέταξε βέλη προς τον Αστέρα Τρίπολης και τον πρόεδρο της ΑΕΛ Καλλονής, Νίκο Μιχαλάκη.

Αναλυτικά ο Αλέξης Κούγιας είπε:
«Είχα πολύ καιρό να μιλήσω γι αυτό το θέμα αν και με είχαν προειδοποιήσει ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν εκτός.

Διαιτήτευσε το παιχνίδι Καλλονή – Πλατανιάς και θα κρινόταν το αν η Καλλονή θα συμμετείχε στα πλει οφ. Εκεί έκανε όργια υπέρ της Καλλονής. Για το ποιος είναι ο πρόεδρος της Καλλονής, ξέρω πως πριν 2 χρόνια που έφυγε από το νησί του ως απλώς ναυτικός, δεν είχε μαντίλι να κλάψει και πραγματικά πως και που βρήκε τα χρήματα και τα βάζει στο ποδόσφαιρο είναι κάτι που το ερευνά το ΣΔΟΕ.

Δεν είναι τυχαίο… έχω κάνει αγώνα και προστατεύονται τα κοντινά μου πρόσωπα και εγώ ο ίδιος, καθώς είμαι ο μοναδικός μάρτυρας κατηγορίας, δυστυχώς ποτέ κανείς δεν είχε το θάρρος να πει το τι γίνεται στην ΕΠΟ.

Δεν φοβάμαι εγώ γιατί έτσι είμαι φτιαγμένος στην γειτονιά που μεγάλωσα, όμως γνωρίζω σε ποιους έχουν ασκηθεί κατηγορίες για κακούργημα και μάλιστα είναι υπάλληλοι και μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟ πρέπει να τα μάθει όλα η Εισαγγελία και το ποιοι κάνουν κουμάντο εκεί. Ποιοι βάφτισαν πέρσι τις πλαστές ενημερότητες και υποβιβαστήκαν ομάδες για να σωθεί ο Αστέρας.

Ποιοι διέλυσαν τον Ηρακλή –αν και εκεί υπήρχαν οι δυνατότητες καθώς ήταν μια απροστάτευτη ομάδα και χρωστούσε σε όσους μιλούσαν ελληνικά. Την Παναχαϊκή δεν μπορούν να την διαλύσουν είναι η τρίτη πόλη στην Ελλάδα και έχει μια καταπληκτική ομάδα, χτες μάλιστα παρουσιάσαμε το ποδοσφαιρικό κέντρο που θα εκκολάπτονται νέοι ποδοσφαιριστές και είμαστε πρωτοπόροι στην εξυγίανση.

Στέλνω μήνυμα στην Τρίπολη και στον κ. Αρη Σταθόπουλο, στον κ. Σαρρή και τον κ. Δούρο από τον Βόλο, εκείνος που μπορεί να σώσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο από την άγρια συμμορία που αθωώνει ομάδες που έστηναν παιχνίδια, που αφαιρει βαθμούς από ομάδες που δεν έχουν σχέση, δεν είναι οι Πεπονης, Μουζακιτης και Ραικου.

Αυτό που έγινε σήμερα ευτυχώς ήταν τηλεοπτικό και το ότι έγινε στην Καλλονή είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Αν δεν μπορεί η ΕΠΟ να διώξει τον Αμπαρκιολη από το ποδόσφαιρο, πρέπει να το κάνουν οι εισαγγελείς. Βαρέθηκα να πληρώνω πρόστιμα και να γίνεται κακοποίηση του ελληνικού ποδόσφαιρου!

Αν είναι δυνατόν τέτοια άτομα να υπάρχουν στην κοινωνία όπως ο Αμπάρκιολης και οι επόπτες που έκαναν ασύλληπτα πράγματα, ούτε στην περίοδο της απόλυτης κυριαρχίας της παράγκας δεν έγιναν τέτοια πράγματα.

Δεν είμαι Παπουτσάκης ούτε Πηλαδάκης, λέγομαι Αλέξης Κούγιας και έχω 37χρονια δικηγορίας και είμαι 47 χρόνια στο ποδόσφαιρο και ξέρω να λέω τα πράγματα με το όνομα τους. Αν δεν μπορούν να το πουν οι πρόεδροι του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, και έχουν καταντήσει οι κομπάρσοι του Αστέρα Τρίπολης και των Νομαρχιακών συμβούλων εκεί μπορεί να το πει μόνο η Παναχαϊκή! τέλειωσαν τα ψέματα.

Δουλεύω μαζί με 20 δικηγόρους και γίνεται εξαιρετική δουλειά όμως βαρέθηκα να πληρώνω πρόστιμα που φτάνουν τα 450.000 ευρώ. Επιτέλους να ξεβρομίσει η ΕΠΟ. Ο κ. Πλώττας από την ΕΠΣΑ μου είπε ότι πρώτη φορά σκέφτονται να παρέμβουνε και να ζητήσουν από τον κ. Πιλάβιο να απομακρυνθούν πρόσωπα από την ΕΠΟ που κάνουν κουμάντο και είναι υπόδικοι για κακουργήματα και βρίσκονται εκεί είτε ως σύμβουλοι είτε ως υπάλληλοι.

Κάνω υπομονή πολύ καιρό σήμερα όμως, το είδε όλη η Ελλάδα και η πιο κωμικοτραγική εικόνα είναι να σου δίνουν παρηγοριά οι παίκτες του Πλατανιά, που έλεγαν δεν φταίμε εμείς.

Είμαστε υπερήφανοι για τον κόσμο μας, το προπονητικό τιμ και τους παίκτες μας. Ο κ. Τσαρτόλιας μου μετέφερε τις απειλές του Αμπάρκιολη, ο οποίος για απειλή χρησιμοποίησε ακραία έκφραση, την άκουσαν οι αυτόπτες μάρτυρες και τώρα εξετάζονται όλοι.

Δεν θα το αφήσουμε έτσι, δεν είμαστε σάκος του μποξ. Θέλω να κάνω εμετό! Είναι εμετικά αυτά που συμβαίνουν και πρόκειται για μεγάλη αδικία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια σε όλους, κανείς δεν μπορεί να με σταματήσει».

Πηγή: www.sportfmpatras.gr



Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved