Κούγιας: «Εμείς το φαβορί»

Κούγιας: «Εμείς το φαβορί»

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε τους Αχαιούς το μεγάλο φαβορί για την άνοδο μέσω των play off.

Πρωτιά ήταν η πρόβλεψη του Αλέξη Κούγια ενόψει της συμμετοχής της Παναχαϊκής στα play off. Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής μίλησε στην ΕΡΑ Σερρών, τόσο για τα μπαράζ ανόδου, όσο για τον Γιάννη Παπακώστα και ποιους παίκτες του Πανσερραϊκού θα έπαιρνε στην ομάδα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της Παναχαϊκής:

«Δεν ήταν ιδιαίτερο κατόρθωμα η είσοδος της Παναχαϊκής στα play off. Αν δεν είχαμε 5 βαθμούς και δεν είχαμε και -2 στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα, θα κυνηγούσαμε την απευθείας άνοδο. Είμαστε φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Δε θέλω να υποτιμήσω τον Πλατανιά και την Καλλονή αλλά όταν ξεκίνησε η χρονιά δε νομίζω να περίμεναν κάτι τέτοιο. Mε αυτούς τους αντιπάλους δικαίως είμαστε φαβορί".

Για τον Γιάννη Παπακώστα:

«Ο Παπακώστας για μένα είναι από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα. Πήρε το Χαϊδάρι από την Β΄ Αθηνών και το πήγε στη Β΄ Εθνική. Ήξερα ότι έπαιρνα έναν προπονητή επιστήμονα. Είχαμε αποκλείσει τον Ολυμπιακό στο κύπελλο και τότε αναγνώρισαν την αξία του. Όταν ανακινήθηκε το όνομα του στα στημένα, είπα αν είναι και αυτός μπλεγμένος, τότε να τα αλλάξουμε όλα.

Για μένα έκανε έγκλημα ο Θεοδωρίδης που δε του έκανε μεγάλο συμβόλαιο τότε».

Για την υπόθεση του αγώνα Καλλιθέα-Ηρακλής Ψαχνών:

«Μια ομάδα που δεν είχε δεχθεί γκολ επί 7 αγωνιστικές, αγωνίζεται με μια ομάδα που θέλει νίκη στην έδρα της. Βρίσκονται κάποιοι που στοιχηματίζουν ότι θα βγει over λίγη ώρα πριν και με μεγάλα ποσά. Στο παιχνίδι μέσα γίνεται... του κουτρούλη ο γάμος και μόλις γίνεται το 2-1 σταματάει το ποδόσφαιρο. Όποιος παρακολούθησε τη διαδικασία κατάλαβε τι έγινε. Ζήτησα την αντικατάσταση των αθλητικών δικαστών αλλά ο κ. Θεοδωρίδης πρωτοστάτησε υπέρ της παραμονής τους και με ειρωνεύτηκε».

Για τα παράπονα που έχει από τον Πέτρο Θεοδωρίδη:

«Δύο φορές συμπορεύτηκα με τον Θεοδωρίδη και το πλήρωσα. Τη σαιζόν 2007-08 είχα πρωτοστατήσει υπέρ του στην απεργία και εν τέλει όλο αυτό γύρισε εις βάρος της ομάδας μου, του ΠΑΣ. Και φέτος τον στήριξα και είπαμε να αλλάξουμε την Ένωση αλλά ο κ. Θεοδωρίδης ότι ήταν στραβό το στήριξε».

Για τον Πανσερραϊκό:

«Στο μεταξύ μας παιχνίδι, το δεύτερο, ο Πανσερραϊκός ήταν πολύ καλός αλλά και εμείς χωρίς κίνητρο. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Ο Πανσερραϊκός ήταν μια ομάδα αντιθέσεων. Δε μπορείς να κερδίζεις την Παναχαϊκή και να χάνεις από τον Φωκικό και τον Θρασύβουλο».

Για την ομάδα Νέων του Πανσερραϊκού και τα ταλέντα:

«Όσον αφορά την ομάδα Νέων, είναι γεμάτη ταλέντα. Όταν βλέπεις ο πιτσιρικάς είναι καλύτερος από τον μεγάλο πρέπει να τον στηρίξεις και να τον προωθήσεις. Μου έκανε εντύπωση π.χ που ο Πανσερραϊκός δε πήρε ποτέ τον Μπαργκάν. Εγώ είχα δώσει 50.000 τότε αλλά ο Σαμουηλίδης δε μου τον έδωσε. Με το που κάνουν 6 μήνες καλούς, τους πουλάει. Δε κάνεις έτσι ομάδα. Αυτό είναι λάθος πολιτική. Εξαρτάται βέβαια και από τα οικονομικά.

Είναι τύχη για την ομάδα Νέων που έχει τον Σάκη Αναστασιάδη προπονητή. Είναι αγαπημένο μου παιδί, τον είχα και στον Ηρακλή. Μακάρι να γίνει και πρώτος προπονητής, γιατί όχι».

Για το ποιους παίκτες θα έπαιρνε στην Παναχαϊκή:

«Από την ομάδα Νέων θα έπαιρνα τον στόπερ, τον γρήγορο, δε θυμάμαι το όνομά του (σ.σ Κασμερίδης). Θα έπαιρνα τον Γιαννόπουλο, το δεκάρι και το δεξί χαφ (Κασσέρη) που ήταν πολύ γρήγορος. Από την πρώτη ομάδα ο μόνος που θα έπαιρνα ήταν ο Μπανγκουρά χθες. Μου έχει κάνει εντύπωση η πτώση του Ανάκογλου και αυτό σημαίνει πως δε δούλεψαν πάνω του καθόλου. Ο Κιάσσος είναι καλός και επαγγελματίας αλλά όχι παίκτης για την επόμενη ημέρα. Τον Παρασκευαϊδη θα τον έπαιρνα για στόπερ μόνο».

Για τον Γρηγορίου:

«Ο Γρηγορίου είναι καλός προπονητής. Είναι νέο παιδί. Έχω μιλήσει με τον Γρηγορίου να αναλάβει την Παναχαϊκή και πιθανόν να τον έπαιρνα αν δεν ερχόταν ο Παπακώστας. Έχει δώσει καλά δείγματα».



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved