«Δεν τιμά κανέναν ό,τι έγινε»

«Δεν τιμά κανέναν ό,τι έγινε»

Να διατηρηθούν οι καλές σχέσεις μεταξύ ΠΑΣ και Παναιτωλικού θέλει ο Ηλίας Κώτσιος που τόνισε ότι στο μεταξύ τους ματς όλοι έκαναν λάθη.

Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν παρών στη συνέντευξη Τύπου του Ντεμόλ και μετά το τέλος των δηλώσεων του προπονητή του πήρε το λόγο αναφερόμενος στα όσα έλαβαν χώρα στο Αγρίνιο. Επίσης, μίλησε για τη φιλοξενία των ιθυνόντων του Παναιτωλικού αλλά και για την ενέργεια του Φουρτάδο που έφερε την ισοφάριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το ματς με τη Βέροια: «Πρέπει να μείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα καi να στρέψουμε την προσοχή μας στο επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια. Θα είναι δύσκολος αγώνας, γιατί παίζουμε χωρίς φιλάθλους και ο αντίπαλος έχει καινούριο προπονητή. Μετά τα γεγονότα του Αγρινίου ήμασταν όλοι επηρεασμένοι, ωστόσο πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια. Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και μέσα από τις αγωνιστικές μας δυνατότητες να κριθούμε».

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό: «Σίγουρα δεν τιμά κανέναν αυτό που έγινε, αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και γίνονται λάθη. Στη διάρκεια του παιχνιδιού και μετά από αυτό άκουσα πολλά. Θεωρώ απαράδεκτο και γελοίο αυτό που ακούγεται ότι ήμουν unfair. Δεν το έκανα ποτέ στην καριέρα μου και δε θα το έκανα τώρα. Ήθελα να στείλω την μπάλα στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Προσωπικά, είμαι στενοχωρημένος με την αντίδραση του κ. Τεννέ, γιατί με θεώρησε υπαίτιο για unfair play. Δεν το έκανα ποτέ στην καριέρα μου, ούτε θα το κάνω. Δε μου έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο και στο τέλος δε σας κρύβω ότι έβαλα τα κλάματα. Ο φετινός ΠΑΣ δεν έχει ανάγκη από τέτοιες νίκες. Θα βγει Σούπερ Λίγκα γιατί είναι η καλύτερη ομάδα και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο».

Για τη φιλοξενία του Παναιτωλικού: «Στην αρχή τα πράγματα ήταν ήρεμα, μόλις όμως μπήκαν οι φίλαθλοί μας μέσα έγιναν επεισόδια. Δεν κάναμε ζέσταμα, αναγκαστήκαμε να πάμε στα αποδυτήρια, γενικά υπήρξε ένα χάος. Δυστυχώς, τα έχω συναντήσει στα ελληνικά γήπεδα πολλές φορές αυτά».

Για την ανακοίνωση της ΠΑΕ: «Όταν γίνεται ένα τέτοιο περιστατικό δεν πρέπει να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά, αλλά να ηρεμούμε τα πνεύματα. Αν κάναμε το αντίθετο, θα φέρναμε σε κόντρα τις δύο πόλεις. Οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις και αυτό πρέπει να διατηρηθεί γιατί του χρόνου υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα αμφότερες να αγωνίζονται στη Σούπερ Λίγκα».

Για το τι του είπε ο Φουρτάδο στα αποδυτήρια: «Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του, ο Φουρτάδο όμως μου είπε ότι δεν το έκανε επίτηδες. Είναι κατακριτέο το λάθος του, δεν μπορούμε όμως να κρεμάμε κάποιον από μια λάθος αντίδραση. Ένας άνθρωπος που προέρχεται από ξένη χώρα όπως ο Φουρτάδο και είναι διαφορετικού χρώματος, όταν ακούει ρατσιτσικά συνθήματα σε άλλα γήπεδα πώς να τηρήσει το fair play; Παίκτες του Παναιτωλικού, με τους οποίους υπήρξα συμπαίκτης στο παρελθόν, μου ζητούσαν να κάνω πέναλτι ή να φάμε γκολ. Δεν το έκανα, γιατί σήμερα όλη η κοινή γνώμη θα τα είχε μαζί μου. Αν κάτι έπρεπε να γίνει, έπρεπε να γίνει συνολικά ως ομάδα. Μπορεί να τιμωρούμασταν ακόμα και για διακωμώδηση του αθλήματος. Η ΠΑΕ τοποθετήθηκε σχετικά ζητώντας επανάληψη του αγώνα».

Κηπουρός: «Να μην ξανασυμβεί»

Επίσης, εκτός του Ντεμόλ και του Κώτσιου μίλησε και ο γκολκίπερ του ΠΑΣ, Φώτης Κηπουρός, επισημαίνοντας «Όλοι αισθανόμαστε στενοχωρημένοι για το λάθος που έγινε στο γκολ της ισοφάρισης. Δε θα ήθελα να ξανασυμβεί ποτέ στα ελληνικά γήπεδα κάτι παρόμοιο. Οι αρμόδιες αρχές ας κοιτάξουν τα επεισόδια στο ντέρμπι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ και ας αφήσουν εμάς. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι με τη Βέροια, η άνοδος θα επιτευχθεί είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι».



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved