Καλέσμα στον κόσμο

Καλέσμα στον κόσμο

Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Εθνικο, αλλά και για όλα τα θέματα που απασχολούν τον Διαγόρα Ρόδου, μίλησε σε ιστοσελίδα ο τεχνικός της ομάδας Πέτρος Ρουτζιέρης.

Μάλιστα ο προπονητής του «γηραιού» σχολίασε και το γκολ του Φουρτάδο στον αγώνα Παναιτωλικού-ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησε ο Πέτρος Ρουτζιέρης.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο τεχνικός του «γηραιού» στο 12soccer.gr:

- Για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Εθνικό: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Ο Εθνικός θέλει βαθμούς. Τον σεβόμαστε, όπως κάθε αντίπαλο, αλλά από εκεί και πέρα κοιτάμε και θέλουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

- Για τη στάση των διαιτητών απέναντι στην ομάδα του στα τελευταία ματς και κατά πόσο τα λάθη αυτά, μπορούν να χαρακτηριστούν ανθρώπινα: «Σίγουρα στα τελευταία παιχνίδια με τις αποφάσεις τους οι διαιτητές μας έχουν κάνει να προβληματιστούμε ιδιαίτερα. Όμως, δεν είναι δική μας αρμοδιότητα να τους κρίνουμε. Εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου στοχεύουμε στο καλό ποδόσφαιρο και τα θετικά αποτελέσματα. Τα όποια λάθη, δε θα μας κάνουν να παρεκκλίνουμε της πορείας μας».

- Για το γεγονός πως ο εφετινός «φτωχός» Διαγόρας, έχει καταφέρει να ...ξεπεράσει την πορεία προηγούμενων χρόνων: «Το πολύ καλό κλίμα στην ομάδα είναι ένα μεγάλο ατού για τον φετινό Διαγόρα. Καλά παιδιά, καλοί ποδοσφαιριστές, που δουλεύουν πολύ στις προπονήσεις. Η εικόνα της ομάδας, είναι συνάρτηση όλων αυτών και βγαίνει στα αποτελέσματα και στο γήπεδο.

- Για το αν οι διαρκείς δηλώσεις πως ο στόχος της ομάδας είναι να εξασφαλίσει γρήγορα την παραμονή, αποτελούν «τρικ» για να διατηρηθούν χαμηλά οι τόνοι:

«Σε καμία περίπτωση. Το δήλωνα από την πρώτη στιγμή πως αυτός είναι ο στόχος μας. Διότι γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα που έχει η ομάδα. Στη μετεγγραφική περίοδο αντί να ενδυναμωθούμε, αποδυναμωθήκαμε. Μείναμε με λίγους παίκτες στο ρόστερ. Παρ’ όλα αυτά, εδώ που βρισκόμαστε, είμαστε πολύ κοντά σε αυτό το στόχο και κοιτάμε παράλληλα να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία, ώστε να είμαστε μία από τις ομάδες που θα συμμετάσχει στα πλέι οφ».

- Για τη στάση της διοίκησης και αν το αγωνιστικό τμήμα νιώθει τη στήριξή της: «Σίγουρα καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια, ειδικά στο οικονομικό κομμάτι, γιατί αυτό μας «καίει». Από εκεί και πέρα, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στον κ. Μιχάλη Μάχλη, έναν πραγματικό αφανή ήρωα, όσο και στον γενικό αρχηγό Μανώλη Μπάτη, τον άνθρωπο για όλες τις δουλειές. Είναι πρόσωπα που κρατούν ισορροπίες.
Πολλά συγχαρητήρια αξίζει και το τεχνικό τιμ. Η δουλειά του Παναγιώτη Μπεκιάρη φαίνεται. Όλοι σχολιάζουν την απόδοση του Ταμπάση, αλλά και του Άγγελου Χειμωνέττου στα τελευταία παιχνίδια. Γίνεται πολύ καλή δουλειά με τους τερματοφύλακες, όπως και με την εκγύμναση όλων των ποδοσφαιριστών από τον γυμναστή Γιάννη Χατζηπέτρο. Κάνει εξαιρετική δουλειά στον τομέα του, ώστε να διατηρεί τους παίκτες σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Μεγάλο ρόλο μέσα στα αποδυτήρια παίζει ακόμα και ο ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους παίκτες φροντιστής της ομάδας, Μάρκος Χάσκας (ή «Κόμπρα», όπως είναι το προσωνύμιό του)».

- Για το πολυσυζητημένο unfair γκολ του Φουρτάδο στο ντέρμπι Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη Δευτέρα: «Στην ίδια θέση είχε βρεθεί και ο Διαγόρας στη Δ’ Εθνική. Τότε, ήμουν ποδοσφαιριστής της ομάδας. Πετύχαμε ένα γκολ μέσα στο Κερατσίνι, ενώ έπρεπε να βγει η μπάλα έξω και να τηρηθεί το fair play. Στη συνέχεια, είχαμε εντολή να δεχθούμε γκολ το οποίο και κάναμε στα τελευταία λεπτά, με το Κερατσίνι να ισοφαρίζει. Το ίδιο πιστεύω έπρεπε να κάνει και η ομάδα των Ιωαννίνων, σε μία φάση που ξεκίνησε με προϋποθέσεις fair play αλλά κατέληξε σε γκολ. Για εμένα, έπρεπε να κάνουν το ίδιο».

- Για το αν θα μπορούσε αυτή η επιλογή να χαρακτηριστεί «διακωμώδηση ή δυσφήμιση του αθλήματος»: «Σίγουρα είναι ένα λεπτό ζήτημα και δεν έχει ξεκαθαρίσει τι εννοούμε πραγματικά με τον όρο fair play. Δε νομίζω όμως ότι θα γινόταν τόσο μεγάλο θέμα αν δεχόταν γκολ ο ΠΑΣ. Νομίζω τα σχόλια θα ήταν υπέρ τους».

- Για το γεγονός ότι από στοιχηματικής άποψης, η ομάδα του χρίζεται «τελειωμένη» πριν από πολλά ματς: «Πολλά ακούγονται γενικά για την ομάδα. Εμάς μας ενδιαφέρει όμως το καλό ποδόσφαιρο και το αποτέλεσμα. Για το τι ακούγεται, προσπαθώ να πείσω τους ποδοσφαιριστές να έχουν το μυαλό τους μόνο στο παιχνίδι και να αποδεικνύουν πολλά με την εμφάνισή τους. Και αυτό κάνουν!».

- Για την προώθηση πέντε ακόμα ποδοσφαιριστών από την ομάδα Νέων: «Σίγουρα θέλουμε στην ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο Ροδιτόπουλα. Παρακολουθήσαμε με τους συνεργάτες μου αρκετά παιχνίδια της ομάδας Νέων και θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά που ήρθαν. Πάνω από όλα όμως, όπως τους τόνισα από την πρώτη μέρα, θα πρέπει μέσα από σκληρή δουλειά και υπομονή να αποδείξουν πως αξίζουν να γίνουν επαγγελματίες και να αγωνίζονται με την αγαπημένη τους ομάδα. Για ευνόητους λόγους, δεν μπορούν να πάρουν αυτές της ευκαιρίες τώρα. Επειδή όμως είναι παίκτες μικρής ηλικίας, πιστεύω ακράδαντα ότι το μέλλον τους ανήκει και θα αποδείξουν μέσα από τη δουλειά ότι αξίζουν».

- Για τον κόσμο του Διαγόρα: «Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, όπως στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Σίγουρα πικράθηκε από το αποτέλεσμα, όμως όλοι είδαν ότι η απόδοσή μας ήταν αρκετά καλή. Κι όμως, δεν πήραμε ούτε ένα βαθμό. Θέλουμε να μείνει κοντά γιατί τον έχουμε πραγματικά ανάγκη και διαβεβαιώνω τον καθένα από αυτούς, ότι οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να φτάσουν την ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά».



Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Βέροια: Ο Πρόδρομος Κουτσούκης ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved