«Να παλέψουμε για 90 λεπτά»

«Να παλέψουμε για 90 λεπτά»

Αποφασισμένους για τη νίκη και προσηλωμένους στο στόχο τους θέλει τους παίκτες του απέναντι στη Βέροια ο Στεφάν Ντεμόλ.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα παραχώρησε το μεσημέρι της Πέμπτης (24/02) συνέντευξη Τύπου εν όψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την Βέροια. Εκτός από το προσεχές ματς ο Βέλγος κόουτς αναφέρθηκε, στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό αλλά και στον Φουρτάδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Βέροια: «Δε θα είναι εύκολο το παιχνίδι της Κυριακής. Είδα τη Βέροια την προηγούμενη εβδομάδα και διαπίστωσα ότι έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι σε ένα πολύ δύσκολο τερέν, ενώ ο Κουτσοσπύρος ήταν από τους καλύτερους παίκτες της. Θα έρθουν με πολύ καλή οργάνωση εδώ και όποτε τους δοθεί η ευκαιρία θα προσπαθήσουν να σκοράρουν τουλάχιστον μια φορά. Η δική μας ομάδα πρέπει να είναι προετοιμασμένη και έτοιμη να παλέψει για 90 λεπτά. Σήμερα ήταν η πρώτη μας προπόνηση σε ποδοσφαιρικό γήπεδο και ας ελπίσουμε τις επόμενες ημέρες να συνεχιστεί αυτό».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΣ θα παίξει χωρίς φιλάθλους στο ματς με τη Βέροια: «Είναι δύσκολο να παίζεις χωρίς φιλάθλους, γιατί δεν είναι φυσιολογική κατάσταση».

Για την ανακοίνωση της διοίκησης σχετικά με το γκολ του Φουρτάδο στο Αγρίνιο: «Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θεωρώ ότι έκανα αυτό που έπρεπε μετά το τέλος του παιχνιδιού, ζητώντας συγγνώμη για ό,τι έγινε. Η δήλωση του προέδρου. επίσης, ήταν πολύ ξεκάθαρη, ωστόσο οι παίκτες μου κι εγώ θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την ισοπαλία με πιο φυσιολογικό τρόπο».

Για τις δηλώσεις του προέδρου του Παναιτωλικού: «Ήταν ξεκάθαρη η απάντησή μου. Έκρινα ότι έπρεπε να ζητήσω συγγνώμη, αν θα γίνει αποδεκτή είναι δικό τους θέμα. Ο Φουρτάδο έχει μια θλάση τριών εκατοστών, μπορεί να μείνει έξω από μία έως δύο εβδομάδες».

Για το συμβόλαιο του Φουρτάδο: «Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα η ανανέωση του συμβολαίου του και αποφασίσαμε ότι θα σταματήσουν οι ανανεώσεις των συμβολαίων μέχρι τη μαθηματική επιβεβαίωση της ανόδου. Ο Φουρτάδο είχε πέντε μήνες αγωνιστικής αποχής και του πήρε αρκετό χρόνο για να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο. Τώρα διαπιστώσαμε ότι είναι καλός παίκτης και μπορεί να παραμείνει περαιτέρω».

Για τις δηλώσεις του Τζενάμο: «Από σεβασμό προς τον Κηπουρό που κάθεται δίπλα μου, δε θέλω να αναφερθώ στις δηλώσεις του Τζενάμο. Ξέρω τον Λουίτζι από τη θητεία μου στο Αιγάλεω. Μπορώ να σας πω ότι είίναι νευρικός χαρακτήρας, ελπίζω όμως σήμερα να έχει αναθεωρήσει».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε ο ΠΑΣ απέναντι στον Παναιτωλικό: «Στα πρώτα λεπτά ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ δυνατά, παρόλα αυτά εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ από στημένες φάσεις. Μου άρεσε πολύ η αντίδραση της ομάδας μου στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν έπρεπε να αποχωρήσει από την αίθουσα Τύπου εξαιτίας των αποδοκιμασιών: «Προέρχομαι από την άλλη πλευρά της Ευρώπης και δεν είμαι ιδιαίτερα νευρικός ως άνθρωπος. Αν κάθε φορά που κάποιος φωνάζει εγώ αποχωρώ από τη συνέντευξη Τύπου που είναι μέρος της δουλειάς μου, θα έπρεπε να το κάνω σε κάθε ματς».



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved