«Η νίκη θα είναι σαν εξάποντο»

«Η νίκη θα είναι σαν εξάποντο»

Με στόχο τη νίκη θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, όπως τόνισε ο Νίκος Αναστόπουλος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα (24/02) το μεσημέρι στο γήπεδο της ομάδας στα Καμίνια.

Παράλληλα, ο τεχνικός της κρητικής ομάδας υποστήριξε ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του δεν αντιμετωπίζουν το ματς ως πόλεμο, αλλά θέλουν να πάνε στην πόλη της Βοιωτίας με σκοπό να παίξουν μπάλα και να κάνουν το παιχνίδι τους.

«Βάσει των αποτελεσμάτων, η προηγούμενη αγωνιστική ήταν σαν να μην έγινε, γιατί η βαθμολογία έμεινε ως έχει. Το καλό θα ήταν να είχαμε κερδίσει με τα Τρίκαλα και να είχε μειωθεί η διαφορά από τον Παναιτωλικό. Αλλά θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερη αν κέρδιζε ο Παναιτωλικός. Εμείς επειδή είμαστε ρεαλιστές, λέμε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Αν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις για διάφορους λόγους, είναι προτιμότερο να μην το χάνεις», τόνισε αρχικά ο Νίκος Αναστόπουλος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα: «Έπρεπε να είχαμε κερδίσει. Είχαμε 6 κλασικές ευκαιρίες. Μας έλειπε μόνο το γκολ. Το γκολ είναι και θέμα μέρας. Η προσοχή μας πλέον στρέφεται στο ματς με τον Λεβαδειακό. Δεν το βλέπουμε· σαν πόλεμο. Θα πάμε να παίξουμε την μπάλα μας. Το αποτέλεσμα είναι άλλο πράγμα. Με αυτό το πνεύμα θα πάμε να παίξουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα.

Ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα πάει στη δύναμη και στις προσωπικές μονομαχίες. Θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται. Δεν κρίνει τίποτα. Επαναλαμβάνω. Θα χαθούν κι άλλοι βαθμοί. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβληματάκια τραυματισμών από το ματς με τα Τρίκαλα και ευελπιστώ οι παίκτες να είναι έτοιμοι. Δεν έχουμε τιμωρημένους. Οι τιμωρίες αφορούν τα επόμενα παιχνίδια».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί ο ΟΦΗ να πάρει τη νίκη στη Λιβαδειά, τόνισε: «Θα πάμε να παίξουμε μπάλα. Μια νίκη θα είναι ότι το καλύτερο. Θα είναι σαν εξάποντο, γιατί μετά θα έχουμε τον πρώτο λόγο απέναντι στο Λεβαδειακό, σε περίπτωση που ισοβαθμήσουμε μαζί του. Όμως, ξαναλέω ότι δεν το βλέπουμε ως ματς πολέμου. Το βλέπουμε ως ποδοσφαιρικό. Πάντα στοχεύουμε στη νίκη. Είναι πάγια τακτική μας αυτό. Η ομάδα είναι έτοιμη».

Για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τον Λεβαδειακό, είπε: «Είναι πολύ καλή ομάδα. Παίζει πολύ δυνατά, έχει ψηλά παιδιά. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να είμαστε έτοιμοι για τη Δευτέρα. Το ότι είχε δύο αποβολές στο προηγούμενο ματς, δεν σημαίνει τίποτα. Εμείς δεν κοιτάμε τον Λεβαδειακό. Κοιτάμε τη δική μας ομάδα και το πως θα είμαστε πανέτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Αν πούμε τη στρατηγική μας, είναι σαν να λέμε στον αντίπαλο πως να προετοιμαστεί. Ο αντίπαλος ξέρει τα μυστικά μας και εμείς τα δικά του. Τα μυστικά μας τα κρατάμε στα αποδυτήριά μας».

Ηράκλειο: Τάσος Βαρδάκης



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved