Μάχες play off, τίτλου και… ύπαρξης στη Football League

Μάχες play off, τίτλου και… ύπαρξης στη Football League

Η 34η αγωνιστική βγάζει πρωταθλητή, κλείνει καρέ στα play off και αποφασίζει ποιος θα είναι ο 3ος που θα υποβιβαστεί.

Τα εισιτήρια για την απευθείας άνοδο έχουν τσεκαριστεί εδώ και αρκετό καιρό. Το ίδιο και τα δύο από τα τρία που οδηγούν στη Football League 2. Ωστόσο, για μία ακόμα φορά η 34η αγωνιστική – όπως συνηθίζει – θα καθηλώσει. Είναι, άλλωστε, η τελευταία πριν την έναρξη των play off.

Την Τετάρτη (23/05, 17:00), λοιπόν, 9 ομάδες θα κυνηγήσουν το μεγάλο τους στόχο απέναντι, είτε σε αντιπάλους που «καίγονται», είτε σε αδιάφορους βαθμολογικά. Έτσι, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει μια και καλή στο μέτωπο του τίτλου, της 6ης θέσης που οδηγεί στα play off και της 16ης που οδηγεί στη Football League 2. Τα σενάρια πολλά και το Onsports σας παρουσίασε όλες τις πιθανές ισοβαθμίες τη Δευτέρα (20/05).

Στις Σέρρες ο Πανσερραϊκός θέλει τρίποντο σε βάρος της Βέροιας και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να μπει στην εξάδα. Ωστόσο, η «Βασίλισσα του Βορρά» μόνο αδιάφορη δεν είναι. Στόχος της είναι έστω ο βαθμός της ισοπαλίας, ο οποίος θα της χαρίσει και τον τίτλο της πρωταθλήτριας στη Football League.

Τρίποντο εισόδου στα play off καλείται να κατακτήσει στα Ψαχνά ο Πιερικός. Η ομάδα της Κατερίνης μπήκε σε περιπέτειες έπειτα από το 2-2 απέναντι στον Φωκικό και θα πρέπει να επικρατήσει του αδιάφορου βαθμολογικά Ηρακλή για να μετάσχει στα play off.

Στραβοπάτημα του Πιερικού, όμως περιμένει εκτός του Πανσερραϊκού και η ΑΕΛ Καλλονής. Η ομάδα της Λέσβου υποδέχεται στη Μυτιλήνη τον Πλατανιά. Στοχεύει σε τρίποντο, λοιπόν, και «γκέλα» της ομάδας της Κατερίνης για να μπει εκείνη στα play off. Οι φιλοξενούμενοι, όμως με νίκη μπαίνουν με δύο πόντους στα μπαράζ ανόδου…

Τη συμμετοχή τους στα play off έχουν εξασφαλίσει η Καλλιθέα και η Παναχαϊκή. Αναζητούν, όμως ένα καλύτερο πλασάρισμα σε αυτά και θα το πετύχουν αν φύγουν με νίκη από έδρες αδιάφορων βαθμολογικά ομάδων. Η Καλλιθέα θα δοκιμαστεί στα Γιαννιτσά απέναντι στην Αναγέννηση και οι Πατρινοί στα Μέγαρα με αντίπαλο τον Βύζαντα, που πανηγύρισε την παραμονή του την Κυριακή (20/05).

Στη μάχη της σωτηρίας, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Άμφισσα. Ο Φωκικός θα δώσει αγώνα επιβίωσης απέναντι στην ΑΕΛ και με νίκη θα παραμείνει στην κατηγορία. Σε οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ο Αγροτικός Αστέρας θα είναι αυτός που θα πανηγυρίσει την επίτευξη του στόχου της σωτηρίας. Σημειώνεται ότι οι «βυσσινί» θα μεταβούν στην Άμφισσα με αποστολή 15 παικτών!

Το πλέον αδιάφορο ματς θα διεξαχθεί στην Επανομή. Εκεί η τοπική Αναγέννηση θα υποδεχτεί τον Θρασύβουλο, στο τελευταίο ματς του τεχνικού, Αλέκου Βοσνιάδη. Αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν μείνει στην κατηγορία και οι δύο προπονητές θα δώσουν χρόνο σε πολλούς αναπληρωματικούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής:

Βύζας Μεγάρων – Παναχαϊκή

ΑΕΛ Καλλονής – Πλατανιάς Χανίων (OTE TV)

Πανσερραϊκός – Βέροια (OTE TV)

Ηρακλής Ψαχνών – Πιερικός

Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καλλιθέα

Φωκικός – ΑΕΛ

Αναγέννηση Επανομής – Θρασύβουλος

Διαγόρας – Πανθρακικός 0-3 α.α.

Αγροτικός Αστέρας – Εθνικός Αστέρας 3-0 α.α.

Δείτε πώς έχει η βαθμολογία της Football League.



Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved