«Αποχωρώ το καλοκαίρι» (vd)

«Αποχωρώ το καλοκαίρι» (vd)

Πυρά κατά τις διαιτησίας και της ΚΕΔ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Καλλιθέας, Νίκος Σαλευρής, στη συνέντευξη Τύπου αναφορικά με όσα γίνονται τις τελευτές μέρες στην ομάδα των Νοτίων Προαστίων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Σαλευρής στη συνέντευξη Τύπου:

Να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι θα αποχωρήσει από την προεδρία του συλλόγου στο τέλος της σεζόν.

«Μετά τα προχθεσινά γεγονότα δεν μπορούμε πια να παίζουμε τον ρόλο του ηλιθίου και πρέπει πλέον να μιλήσουμε για το πού οδεύει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπηρετώ αυτή την ομάδα εδώ και 35 χρόνια και ο τελευταίος ενάμισης χρόνος ήταν εξοντωτικός. Η προηγούμενη διοίκηση των αδελφών Μπιτούνη και μετά την φυγή τους έφερε την ομάδα στα πρόθυρα διάλυσης. Μέχρι την περίοδο 2008-09, η Καλλιθέα χαρακτηριζόταν πρότυπο από τις Αρχές για την σωστή λειτουργία της και όλοι παρότρυναν και τις υπόλοιπες ομάδες να την ακολουθήσουν καθώς ήταν υπόδειγμα.

Την περίοδο 2009-2010 επέστρεψα και ανέλαβα την ομάδα, επιστρατεύτηκαν παλιοί παράγοντες, ήρθανε νεαροί ποδοσφαιριστές, με πολύ ταλέντο και φιλοδοξίες, κοίταξαν όλους τους αντίπαλους στα μάτια και δικαιώθηκε αυτή η προσπάθεια. Αποδείξαμε έτσι σε όλη την Ελλάδα ότι στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει χώρος και για τις έντιμες ομάδες και ότι οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα. Παράλληλα αναλάβαμε και όλα τα χρέη και εξυγιάναμε την ομάδα, καταβάλλοντας περισσότερα από 650.000 ευρώ, μόνο για την αντιμετώπιση των προσφυγών ποδοσφαιριστών της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, κάτι που δεν έχει γίνει από άλλες ομάδες. Υπάρχουν αυτή τη στιγμή ομάδες που δεν θα έπρεπε να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα και η Πολιτεία θα έπρεπε να έχει παρέμβει», είπε ο κ. Σαλευρής.

Και συνέχισε: «Φέτος ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή στην κατηγορία, αλλά δυστυχώς από την πρώτη στιγμή είδαμε τα σημάδια από την διαιτησία. Στην 1η αγωνιστική με την Δόξα Δράμας, ορίστηκε διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παπαδόπουλος, που ήταν παλιός ποδοσφαιριστής και ο πατέρας του προπονητής της ως άνω ομάδας. Ποτέ σε όλη μου την θητεία η ομάδα δεν αντιμετώπισε τέτοιες αδικίες. Δεν λέω ότι δεν κάναμε και λάθη, αλλά ό,τι κάνουμε το κάνουμε με αγάπη και ανιδιοτέλεια. Είχαμε την ατυχία να ηττηθούμε σε έξι αγώνες μετά το 90΄ και αντιμετωπίσαμε 14 κάκιστες διαιτησίες, εκ των οποίων στις οκτώ υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Από πού να ξεκινήσουμε, από τον κ. Βράκα στον αγώνα με τον Εθνικό, τον κ. Ιωσηφίδη με τον Θρασύβουλο όπου η ομάδα κέρδιζε στο ημίχρονο με σκορ 2-0, δεν δόθηκε αποβολή σε ποδοσφαιριστή του Θρασύβουλου και στο δεύτερο ημίχρονο ανατράπηκε το σκορ σε 3-2 με τρία «άκυρα» γκολ, τον κ. Χατζή με τον Παναιτωλικό με γκολ από ανύπαρκτο φάουλ στο 92΄, τον κ. Ντίτσο με τα Τρίκαλα που δεν μέτρησε ως οφσάιντ στο 93΄ καθαρό γκολ, τον κ. Σφήκα στον τελευταίο αγώνα μας με την Ηλιούπολη ο οποίος εγκλημάτησε και είμαστε ευτυχείς που ο κόσμος δεν μπήκε στο γήπεδο από την αγανάκτηση.


Η απάντηση της ΚΕΔ, με τα DVD των αγώνων που αποστέλλαμε, ήταν ότι στα όσα καταγγέλλαμε είχαμε δίκιο. Η ομάδα μας αυτή τη στιγμή θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον 15 βαθμούς ακόμα και να έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Δυστυχώς το πρωτάθλημα δεν διεξάγεται επί ίσοις όροις. Η Καλλιθέα έχει δαπανήσει τα δύο τελευταία χρόνια σε Δ.Ο.Υ και ΙΚΑ περισσότερα από μισό εκατομμύριο ευρώ και διαβάζουμε ότι ομάδες αγωνίζονται στην κατηγορία κεκλεισμένων των θυρών γιατί δεν έχουν τη δυνατότητα να σφραγίσουν εισιτήρια. Η ΕΠΟ και η Ε.Ε.Π. Β`-Γ` Εθνικής Κατηγορίας μένουν αμέτοχες.

Η στάση αυτή άραγε δεν καταστρατηγεί τον υγιή ανταγωνισμό; Εμείς χρειαζόμαστε μέχρι την Παρασκευή 30.000 ευρώ για το ΙΚΑ και τη Δ.Ο.Υ και αν ακολουθήσουμε την ίδια λογική θα πρέπει να μην πληρώσουμε και να αγωνιστούμε κεκλεισμένων των θυρών. Παρόλα αυτά εγώ σαν μέτοχος και σαν φίλαθλος, δηλώνω ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να τελειώσει η χρονιά, αλλά μετά από θητεία 35 χρόνων θα αποσυρθώ από το ποδόσφαιρο με το παράπονο ότι ούτε οι Αρχές σεβάστηκαν αυτό που λέγεται ισονομία ούτε η τοπική κοινωνία στήριξε την ομάδα που έχει το όνομα της πόλης».

«Αποχωρώ το καλοκαίρι» (vd)



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved