ΜάΧη στη Καισαριανή

ΜάΧη στη Καισαριανή

Σε έναν αγώνα που εξελίχθηκε σε διαγωνισμό καρτών, Εθνικός Αστέρας και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην Καισαριανή!

Και ενώ στο Δημοτικό στάδιο της Καισαριανής ήταν έτοιμα να κοιμηθούν μέχρι και τα καρεκλάκια αφού κανείς δεν αντιλήφθηκε ένα απευθείας σουτ-βολέ του Διαμάντη στο 10’ με την μπάλα να γίνεται ένα με την φύση καταλήγοντας στο βουνό πίσω από την εστία του Κυριακίδη, το ματς πήρε φωτιά!

Ο Σοϊλέδης προειδοποίησε στο 13’ αλλά ο Ζουρούδης τους τιμώρησε επτά λεπτά αργότερα αφού φαίνεται πως οι γηπεδούχοι δεν πήραν σοβαρά τη απειλή του μέσου της Λειβαδιάς.

Μετά από ωραίο γύρισμα του Ναπολεόνι,  ο επιθετικός των φιλοξενούμενων θα πεταχτεί στην καρδιά της άμυνας του Αστέρα, και με προβολή θα βάλει φωτιά στην μπάλα (αν κρίνουμε από την αντίδραση του Κοτταρά που προσπάθησε χωρίς αποτέλεσμα να τη διώξει), γράφοντας το 0-1.

Το ματς από εκείνο το σημείο και μετά επέστρεψε σε καταστολή παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των γηπεδούχων ώσπου στο 37’ όχι μόνο έδωσε σημεία ζωής, αλλά άναψαν τα αίματα! Κυριολεκτικά! Ο Τόσιτς με αγκωνιά σε διεκδίκηση της μπάλας με τον Σκάρο θα αφήσει ενθύμιο τέσσερα ράμματα στο μέσο του Αστέρα. Αν πάλι ο Διαμάντης στην εξέλιξη της φάσης και μετά από ωραία κάθετη του Φρανσεσκί έφερνε το ματς στα ίσια, ίσως ο Σκάρος να σκεφτόταν…  χαλάλι! Ωστόσο ο Κυριακίδης δεν «έφαγε» το γκολ, αλλά την μπάλα στα μούτρα αποσοβώντας  την ισοφάριση.

Ο Σκάρος έτσι, τελικά αποφάσισε ότι τα ράμματα δεν άξιζαν τον κόπο, και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με φιλέ στο κεφάλι και έτοιμος να πάρει εκδίκηση! Αποτέλεσμα ήταν να δεχθεί την κίτρινη κάρτα του Δασκαλόπουλου με τον Κορίνθιο διαιτητή να δείχνει άλλες δύο και να χαρίζει περισσότερες μέχρι το τέλος του ημιχρόνου!

Η σφυρίχτρα του ωστόσο ίσως ήταν και η μοναδική που θα μπορούσε να κατευνάσει τα πνεύματα στέλνοντας τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το 0-1.

Αλλά μάταια! Οι παίκτες των δυο ομάδων επανήλθαν στον αγωνιστικό χώρο με πιο άγριες διαθέσεις!

Αρχικά ο Διαμάντης θα ισοφαρίσει αφού μετά από πάσα και πάλι του Φρανσεσκί  η μπάλα θα παίξει μπιλιάρδο με το κεφάλι του Λισγαρά καταλήγοντας στα πόδια του. Αυτός με ωραίο γυριστό σουτ θα κεραυνοβολήσει τον Κυριακίδη στην κλειστή γωνία κάνοντας το 1-1.

Ο Τάσιτς φαίνεται πως πήγαινε γυρεύοντας και αν γλίτωσε τη δεύτερη κίτρινη στο πρώτο μισό δεν είναι κάθε ημίχρονο του Αϊ Ιβάν! Ο διαιτητής φέρεται να έδωσε εντολή οι παίκτες του Λεβαδειακού να μην εκτελέσουν  ένα φάουλ πριν σφυρίξει, ο Τάσιτς παράκουσε, με αποτέλεσμα να βρει πρόωρα το δρόμο προς τα ντουζ, ανοίγοντας παράλληλα το χορό των κόκκινων καρτών!

Έξι λεπτά περίμενε ο Λισγάρας προκειμένου να ζεστάνει το νερό και ακολούθησε τον ίδιο δρόμο, όταν ανέτρεψε σε προφανή θέση για γκολ τον Χωριανόπουλο! Ο Χανιώτης ωστόσο θα πετάξει στα σκουπίδια την μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα αφού ο Κιριακίδης θα εκτιναχτεί στην αριστερή γωνία του διώχνοντας σε κόρνερ το πέναλτι που εκτέλεσε.

Στο 72’ οι γηπεδούχοι θα μειώσουν... στις κόκκινες αφού με τη θερμοκρασία να πέφτει στην Καισαριανή, ο Διαμαντής φαίνεται πως δεν άντεξε το κρύο! Φλέρταρε με την αποβολή και τα κατάφερε δεχόμενος δύο κίτρινες στην ίδια φάση! Αρχικά για φάουλ και μετά για διαμαρτυρία!

Επτά λεπτά αργότερα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φρασνεσκί, ήταν η σειρά του Σανόκο να τεστάρει τις πτητικές ικανότητες του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων. Ο Κυριακίδης όμως θα πετάξει στο αριστερό του «Γ» βγάζοντας με τα... νύχια, περνώντας παράλληλα με επιτυχία το τεστ.

Το ματς στο τελευταίο δεκάλεπτο εξελίχθηκε σε γκραν γκινιόλ με τους γηπεδούχους έχοντας πάντα και  το αριθμητικό πλεονέκτημα, να πιέζουν για την νίκη που θα τους έδινε μεγάλη βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή των play out και τους φιλοξενούμενους να θέλουν πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά ανόδου.

Ωστόσο τίποτα δεν θα αλλάξει με το 1-1 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα και τους παίκτες πάντως των δύο ομάδων  να φεύγουν αγκαλιασμένοι από τον αγωνιστικό χώρο! Ο Δασκαλόπουλος που έχασε τον έλεγχο του αγώνα βγάζοντας την κίτρινη κάρτα να... πάρει αέρα από το τσεπάκι του 13 φορές μάλλον αποτελούσε το κεντρικό θέμα συζήτησης προς τα αποδυτήρια...

Θυμηθείτε  λεπτό προς λεπτό τον αγώνα πατώντας ΕΔΩ



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved