«Μάχη» κορυφής στο Αγρίνιο

«Μάχη» κορυφής στο Αγρίνιο

Το ντέρμπι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεχωρίζει από τους αγώνες της Δευτέρας (21/02) για την 23η αγωνιστική της Football League.

Ένα… ντέρμπι από τα παλιά θα γίνει το μεσημέρι (15:00) της Δευτέρας (21/02) στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικό να υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα – και τους 250 οπαδούς του – σε ένα γεμάτο γήπεδο και με στόχο τη νίκη που θα μειώσει τη διαφορά από τους Ηπειρώτες στους δύο βαθμούς.

Στόχος της ομάδας του Μπάμπτη Τεννέ είναι το τρίποντο, κάτι που όχι μόνο θα την εδραιώσει στις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο αλλά θα της δώσει και ελπίδες για κατάληψη της πρώτης θέσης στη Football League.

Από την πλευρά του ο ΠΑΣ Γιάννινα του Στέφαν Ντεμόλ, θα διεκδικήσει τη νίκη για να αυξήσει τη διαφορά του από τους Αγρινιώτες στους 8 βαθμούς και να «κλειδώσει» ουσιαστικά την άνοδο στη Superleague από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Για τους Ηπειρώτες και η ισοπαλία δε θα ήταν άσχημο αποτέλεσμα, ωστόσο πάνε πάνοπλοι στο Αγρίνιο για το «διπλό».

Ο Μπάμπης Τεννές από την πλευρά του έχει να αντιμετωπίσει μόνο την απουσία του Ολιβιέ Μπουμάλ, κάτι που όμως είναι επιλογή του Έλληνα τεχνικού αφού του είχε επιβληθεί σιωπηρή τιμωρία μετά από πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο είχε υποπέσει.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Τζενάμο, Mπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Κούσας, Τζόνσον, Μπελεβώνης, Γκουέι, Καούνος, Μπαϊκαρά, Μουμίν, Ρότσα, Βούκοβιτς, Παππάς, Δέντσας, Ετζενγκέλε, Γκούρμα, Παλαιολόγος, Θεοδωρίδης.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Κηπουρός, Σικαλιάς, Ντάσιος, Στάθης, Βάντερσον, Μιχαήλ, Κώτσιος, Πάντος, Ανδράλας, Κειτά, Τζημόπουλος, Πατσατζόγλου, Ντε Βινσέντι, Μπουχάν, Σκούφαλης, Κυριάκος, Βαγγελής, Τζάνης, Φουρτάδο, Σιαλμάς, Μπακαγιόκο

Σε ότι αφορά την προϊστορία των δύο ομάδων, σε σύνολο εννιά αναμετρήσεων ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πάρει πέντε φορές τη νίκη απέναντι στον Παναιτωλικό, με πιο πρόσφατη αυτή στον αγώνα του πρώτου γύρου όπου η ομάδα του Ντεμόλ επιβλήθηκε με 3-0 στους «Ζωσιμάδες». Οι Αγρινιώτες έχουν νικήσει τρεις φορές, με τελευταία αυτή του 1998, ενώ ένα ματς έχει ολοκληρωθεί ισόπαλο.

Αναλυτικά η προϊστορία των δύο ομάδων

18-10-10               Β Εθνική               ΠΑΣ Γιάννινα     3 – 0       Παναιτωλικός

13-02-05               Γ Εθνική               ΠΑΣ Γιάννινα     3 – 1       Παναιτωλικός

09-10-04               Γ Εθνική               Παναιτωλικός   2 – 3       ΠΑΣ Γιάννινα

27-02-00               Β Εθνική               Παναιτωλικός   0 – 0       ΠΑΣ Γιάννινα

17-10-99               Β Εθνική               ΠΑΣ Γιάννινα     1 – 0       Παναιτωλικός

07-03-99               Β Εθνική               ΠΑΣ Γιάννινα     1 – 0       Παναιτωλικός

04-10-98               Β Εθνική               Παναιτωλικός   1 – 0       ΠΑΣ Γιάννινα

18-05-97               Β Εθνική               Παναιτωλικός   2 – 1       ΠΑΣ Γιάννινα

12-01-97               Β Εθνική               ΠΑΣ Γιάννινα     2 – 4       Παναιτωλικός

Ενδιαφέρον και στην Καισαριανή

Σημαντικό είναι και το άλλο παιχνίδι της ημέρας, όπου ο Εθνικός Αστέρας θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό (18:00) στην Καισαριανή. Η ομάδα του Νίκου Παντέλη «καίγεται» για βαθμούς έτσι ώστε να απομακρυνθεί από τη ζώνη των play out, την ώρα που το συγκρότημα του Βασίλη Βούζα θέλει να μείνει όσο το δυνατό πιο κοντά στις δύο πρώτες θέσεις, που οδηγούν απευθείας στην Superleague.

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες των Λουάμο και Άντονι που είναι τιμωρημένοι, ενώ θα επιστρέψει κανονικά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ο Χωριανόπουλος που εξέτισε την ποινή του. από πλευράς Λεβαδειακού δεν θα αγωνιστούν οι τιμωρημένοι Ταραλίδης, Πόποβιτς και Κόλτζος, όπως και ο τραυματίας Ζαπρόπουλος.

Η αποστολή του Εθνικού Αστέρα: Γκίτκος, Κοτταράς, Χωριανόπουλος, Καρατζάς, Τραορέ, Τσιώλης, Παριανός, Σκάρος, Σανόκο, Διαμάντης, Φραντζεσκί, Χανιώτης, Παπαζούδης, Μπενίσκος, Παντίδος, Φραγκής, Βάσι, Αργυρίου

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Σωτήρχος, Κορδονούρης, Τριποτσέρης, Αλεξίου, Λισγάρας, Κοτίτσας, Κοιλιάρας, Tάσιτς, Λουτσιάνο, Ναπολεόνι, Μπεγκόνια, Ντιμπαλά, Σοϊλέδης, Βασιλείου, Μπάρκογλου, Ζουρούδης

Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της Football League, ΕΔΩ.



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved