Σαββάκης: «Ανάσα η άνοδος του Πανθρακικού»

Σαββάκης: «Ανάσα η άνοδος του Πανθρακικού»

Ο μεγαλομέτοχος του Πανθρακικού, Θοδωρής Σαββάκης μίλησε για τα οφέλη της επικείμενης ανόδου.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Κομοτηνής και δεν έκρυψε ότι πιθανή άνοδος στη Super League θα είναι μεγάλη ανάσα για το ταμείο της ΠΑΕ.

«Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών μέχρι τώρα, αλλά γενικά είμαστε ευχαριστημένοι και έχουμε μπει στην τελική ευθεία για να υλοποιήσουμε το στόχο μας», είπε αρχικά ο Σαββάκης για τις εντός έδρας επιδόσεις (12-0-0) ανέφερε: «Ο κόσμος συμβάλλει σε αυτό, αλλά και η ομάδα αποδίδει καλύτερη στην έδρα μας και δίνει αβαντάζ. Εκτός έδρας όμως δεν έχουμε το ίδιο καλά αποτελέσματα και είναι ένα ερώτημα στο οποίο ψάχνουμε λύση.

Πιστεύω βέβαια σε μεγάλο βαθμό ότι η έδρα σου δίνει το πρωτάθλημα. Βέβαια, η κάθε συγκομιδή βαθμών και από έξω βοηθάει, όμως το αβαντάζ το έχουν οι ομάδες που κερδίζουν στην έδρα τους».

Για την οικονομική κατάσταση στην ομάδα υπογράμμισε:

«Ο Πανθρακικός αντέχει, αλλά μέχρι πότε; Στόχος είναι η άνοδος, διότι στη Σούπερ Λίγκα είναι τεράστια τα μεγέθη σε σχέση με τις μικρότερες κατηγορίες. Εμείς που έχουμε παίξει σε όλες τις κατηγορίες το έχουμε διαπιστώσει και το έχουμε εκτιμήσει ανάλογα. Πιστεύω ότι οι συμφωνίες που έχουν υπογραφεί, θα ισχύσουν και στο τέλος, μακάρι να έρθει κάτι νέο, αλλά δεν το βλέπω.

Τα 300 χιλιάρικα μαζί με τον ΦΠΑ είναι το σύνολο των χρημάτων που θα πάρουν οι ομάδες. Βέβαια όλες οι ομάδες είχαν υπολογίσει στο διπλάσιο νούμερο, αλλά αυτό αποδείχθηκε όνειρο απατηλό και όλοι πέσαμε έξω από τους σχεδιασμούς μας. Οι μέτοχοι, οι φίλαθλοι, οι χορηγίες, προσπαθούμε να κλείσουμε τη ψαλίδα. Βέβαια αυτή δεν κλείνει και για αυτό προσδοκούμε την άνοδο για να καλύψουμε το άνοιγμα».

Για τη σημασία που θα έχει για την Κομοτηνή η άνοδος του Πανθρακικού:

«Θα είναι μια οικονομική ένεση για τους επιχειρηματίες της περιοχής. Είδατε πόσος κόσμος ερχόταν στην πόλη μας, γέμιζε το γήπεδο, γέμιζαν τα μαγαζιά και όλα αυτά έδωσαν οικονομική ανάσα. Ήταν το επίτευγμα του Πανθρακικού στον αθλητικό τουρισμό, το βλέπαμε σαν σημείο αναφοράς για την πόλη και σαν διασκέδαση. Για αυτό και επιζητούμε στην επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα».

Τέλος, για το πρωτάθλημα της Football League τόνισε:

«Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Πιστεύαμε ότι θα ξεχωρίζαμε πιο άνετα, βλέπετε όμως ότι οι διαφορές είναι μικρές και το πρωτάθλημα δύσκολο και ανταγωνιστικό. Η προβολή του βέβαια δεν είναι ανάλογη της ανταγωνιστικότητάς του. Πρώτο φαβορί περιμέναμε τη Λάρισα, αλλά δεν ξέρουμε τι έφταιξε και τα αποτελέσματά ήταν αντιστρόφως ανάλογα».



Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved