Κομπιουτεράκια… ανόδου στη Football League

Κομπιουτεράκια… ανόδου στη Football League

Το πρόγραμμα των «μνηστήρων» της ανόδου μέχρι το φινάλε και τα play off που ξεκαθαρίζουν.

Το τοπίο για το μέλλον του Διαγόρα παραμένει θολό και, σίγουρα, όταν οριστικοποιηθεί, θα μπορούν να γίνουν πιο εύκολα υπολογισμοί. Οι «ενδιαφερόμενοι» θεωρούν δεδομένο ότι οι Ροδίτες δεν θα επιστρέψουν στο πρωτάθλημα και τα κομπιουτεράκια έχουν ήδη βγει.

Το Onsports, λοιπόν, παρουσιάζει το πρόγραμμα των «μνηστήρων» της ανόδου στις εννέα (όχι για όλους) στροφές που απομένουν και επιχειρεί να… μαντέψει ποιοι θα πάρουν τα εισιτήρια της απευθείας ανόδου και ποιοι θα δοκιμαστούν στα play off.

Βέροια (50 βαθμοί)

Εάν οριστικοποιηθεί η νίκη στα χαρτιά σε βάρος του Διαγόρα, ξεφεύγει έξι πόντους από την 3η θέση. Κλειδί απευθείας ανόδου, τα τέσσερα προσεχή ματς, εκ των οποίων τα τρία στην πρωτεύουσα της Ημαθίας. Όλα τα εκτός, εξάλλου, διεξάγονται απέναντι σε ομάδες που «καίγονται» για βαθμούς.

Το πρόγραμμά της: ΑΕΛ Καλλονής - Πλατανιάς Χανίων - Πανθρακικός* - Καλλιθέα - Θρασύβουλος* - Αγροτικός Αστέρας - Φωκικός* - Ηρακλής Ψαχνών - Πανσερραϊκός*.

Πιθανή συγκομιδή: 69-72 πόντοι.


Πανθρακικός (48 βαθμοί)

Έχει σαφώς πιο δύσκολο πρόγραμμα από τη Βέροια, αλλά από τα τρία εναπομείναντα ματς το ένα είναι εντός έδρας απέναντί της. Περιμένει να προσθέσει στο σακούλι του 9 εύκολους πόντους (6 από Διαγόρα, 3 από Εθνικό Αστέρα), θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί εντός έδρας και, φυσικά, να πάρει – επιτέλους- ένα εκτός έδρας τρίποντο.

Το πρόγραμμά του: Πανσερραϊκός - Βύζας Μεγάρων* - Βέροια - Πιερικός* - ΑΕΛ* - Εθνικός Αστέρας (3-0α.α.) - Αν. Επανομής* - Αν. Γιαννιτσών - Διαγόρας*.

Πιθανή συγκομιδή: 67–70 πόντοι.


Πιερικός (47 βαθμοί)

Ξεκουράζεται απέναντι στον Διαγόρα, αλλά μετά ακολουθούν τέσσερα ντέρμπι. Εκεί θα φανεί αν ο Πιερικός μπορεί να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο. Ουσιαστικά κυνηγά τον Πανθρακικό, αλλά στην τετράδα αυτή θα πρέπει να δείξει τα «δόντια» του σε έδρες όπως αυτή της Καλλονής και το Ελ Πάσο. Κομβική η απουσία του Κουτσοσπύρου στα δύο προσεχή ματς.

Το πρόγραμμά του: Διαγόρας - ΑΕΛ Καλλονής* - Πλατανιάς – Πανθρακικός - Καλλιθέα* - Θρασύβουλος - Αγροτικός Αστέρας* - Φωκικός - Ηρακλής Ψαχνών*

Πιθανή συγκομιδή: 64-67 πόντοι.


Καλλιθέα (41 βαθμοί)

Οι λύσεις λιγοστεύουν λόγω καρτών και τα εκτός έδρας ματς είναι «φωτιά». Καλείται να φανεί συνεπής στο Ελ Πάσο, υπολογίζει σε έξι επιπλέον πόντους από Διαγόρα και Εθνικό Αστέρα, ώστε να πλασαριστεί σε καλή θέση στα play off.

Το πρόγραμμά της: Ηρακλής Ψαχνών - Πανσερραϊκός* - Βύζας Μεγάρων - Βέροια* - Πιερικός - ΑΕΛ* - Εθνικός Αστέρας* (0-3 α.α.) - Αν. Επανομής - Αν. Γιαννιτσών*

Πιθανή συγκομιδή: 57–60 πόντοι.


Πλατανιάς Χανίων (41 βαθμοί)

Εάν ο Διαγόρας δεν συνεχίσει, τότε οι Χανιώτες θα έχουν επτά ακόμα παιχνίδια να δώσουν. Με την «κοιλιά» που διανύουν κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πού θα τερματίσουν, όμως δύο εντός έδρας νίκες κρίνονται επιτακτικές.

Το πρόγραμμά του: Βύζας Μεγάρων - Βέροια* - Πιερικός* - ΑΕΛ - Εθνικός Αστέρας* (0-3 α.α.) - Αν. Επανομής - Αν. Γιαννιτσών* - Διαγόρας - ΑΕΛ Καλλονής*

Πιθανή συγκομιδή: 55-58 βαθμοί.


Παναχαϊκή (39 βαθμοί)

Στις έξι πρώτες στροφές το πρόγραμμα είναι βατό, οπότε οι Αχαιοί έχουν τη δυνατότητα να εδραιωθούν στην εξάδα. Απέδειξαν και στη Φυλή ότι μπορούν να κάνουν και εκτός έδρας νίκες απέναντι σε ομάδες που «καίγονται», οπότε μένει να φανεί αν η διακοπή τους ωφέλησε.

Το πρόγραμμά της: Αγροτικός Αστέρας* - Αν. Επανομής - Φωκικός* - Αν. Γιαννιτσών - Ηρακλής Ψαχνών* - Διαγόρας - Πανσερραϊκός* - ΑΕΛ Καλλονής - Βύζας Μεγάρων*

Πιθανή συγκομιδή: 54-57 βαθμοί.

 

Πανσερραϊκός (38 βαθμοί)

Το κακό για τα «λιοντάρια» είναι ότι σε αντίθεση με άλλες ομάδες δεν υπολογίζουν σε τρίποντα στα χαρτιά. Ποιο είναι το όπλο τους; Υπερτερούν στην ισοβαθμία με τον Πλατανιά και θα υπερτερούν και της Παναχαϊκής αν την νικήσουν. Με την εμπειρία τους μπορούν να προλάβουν το τρένο.

Το πρόγραμμά του: Πανθρακικός* - Καλλιθέα - Θρασύβουλος* - Αγροτικός Αστέρας - Φωκικός* - Ηρακλής Ψαχνών – Παναχαϊκή - Βύζας Μεγάρων* - Βέροια

Πιθανή συγκομιδή: 53-56 βαθμοί.


ΑΕΛ Καλλονής (36 βαθμοί)

Με τον Γιάννη Ματζουράκη εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, ενώ υπολογίζει σε εννέα… ακούραστους βαθμούς. Αν δείξει συνέπεια εντός έδρας, μπορεί να κάνει την έκπληξη. Κλειδί τα τρία προσεχή ντέρμπι.

Το πρόγραμμά της: Βέροια* - Πιερικός - ΑΕΛ* - Εθνικός Αστέρας (3-0 α.α.) - Αν. Επανομής* - Αν. Γιαννιτσών - Διαγόρας* - Παναχαϊκή* - Πλατανιάς.

Πιθανή συγκομιδή: 52-55 βαθμοί.

 

Αν. Επανομής (35 βαθμοί)

Διά στόματος Αλέκου Βοσνιάδη, ο στόχος της Αναγέννησης Επανομής επετεύχθη, αυτός της παραμονής. Άγχος δεν υπάρχει, αλλά δύσκολα οι «πράσινοι» θα προλάβουν την εξάδα.

Το πρόγραμμά της: Εθνικός Αστέρας* (0-3 α.α.) - Παναχαϊκή* - Αν. Γιαννιτσών - Διαγόρας* - ΑΕΛ Καλλονής - Πλατανιάς* - Πανθρακικός - Καλλιθέα* - Θρασύβουλος.

Πιθανή συγκομιδή: 47-50 βαθμοί.

 

ΑΕΛ (28 βαθμοί)

Ακόμα και το 3Χ9 να κάνει, θα φτάσει στους 57 βαθμούς. Το πρόγραμμα κάτω από διαφορετικές συνθήκες θα χαρακτηριζόταν… ονειρεμένο, όμως στο γήπεδο δεν αποδεικνύεται το ίδιο. Απέναντι στη Βέροια έδειξε να «ξυπνάει», αλλά μάλλον είναι αργά.

Το πρόγραμμά της: Αν. Γιαννιτσών - Διαγόρας* - ΑΕΛ Καλλονής - Πλατανιάς* - Πανθρακικός – Καλλιθέα - Θρασύβουλος* - Αγροτικός Αστέρας - Φωκικός*

Πιθανή συγκομιδή: 46-49 βαθμοί.



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved