Ζιώγας: «Ανανέωση εμπιστοσύνης με τον κόσμο»

Ζιώγας: «Ανανέωση εμπιστοσύνης με τον κόσμο»

Ο προπονητής της ΑΕΛ, Μιχάλης Ζιώγας μοίρασε συγχαρητήρια για την απόδοση απέναντι στη Βέροια.

Για ανανέωση της εμπιστοσύνης του κόσμου προς την ΑΕΛ έκανε λόγο ο προπονητής των «βυσσινί» στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 με τη Βέροια.

Αρχικά ο Ζιώγας δήλωσε:

«Το πιο δύσκολο κομμάτι του παιχνιδιού ήταν ότι μετά τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες, είπα στα παιδιά ότι για να ανανεώσετε την εμπιστοσύνη σας με τον κόσμο θα πρέπει να κάνετε τα πάντα, άσχετα από το αποτέλεσμα. Ότι θα πρέπει να αποδείξετε μέσα στο γήπεδο ότι προσπαθείτε, ότι φοράτε δίκαια αυτή τη φανέλα και ότι εάν ο κόσμος δει – άσχετα με το αποτέλεσμα – ότι θα προσπαθήσετε, θα παίξετε και θα ματώσετε τη φανέλα, στο τέλος πραγματικά θα σας χειροκροτήσουν.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση αλλά όχι για το αποτέλεσμα. Η ΑΕΛ θα πρέπει να κερδίζει κάθε ομάδα στην έδρα της άσχετα εάν είναι η πρώτη στη βαθμολογία. Το σημαντικό για μένα είναι ότι ανανεώθηκε η σχέση εμπιστοσύνης της ομάδας με τον κόσμο.

Από εκεί και πέρα θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Όμως κοιτάμε τη συνέχεια γιατί δεν αξίζει στην ομάδα μας αυτό που περνάει σήμερα και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να γίνουμε ακόμη καλύτεροι».

Για το διαφορετικό πρόσωπο της ΑΕΛ σε σχέση με την ήττα στην Επανομή:

«Αυτό το οποίο με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ ήταν το δεύτερο ημίχρονο με τον Πιερικό. Μπορείτε να επικαλεστείτε την μαρτυρία του κ. Τσακμακίδη, ο οποίος ήταν πολύ στεναχωρημένος μετά το αποτέλεσμα στην Επανομή και του λέω. Μη φοβάσαι γιατί πλέον συνειδητοποίησα κάποια πράγματα γιατί και για μένα είναι δύσκολο όπου μέσα σε 20 μέρες παίξαμε 5 παιχνίδια. Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Εθνικό Αστέρα, όλα τα άλλα ήταν πολύ δύσκολα. Στον Πιερικό πίστευα ότι τουλάχιστον δεν έπρεπε να είχαμε χάσει το παιχνίδι. Τώρα όσον αφορά το ματς με τη Βέροια, είπα στον Νίκο (σ.σ. Καρανίκα) σε εμπιστεύομαι, είσαι δυνατός και έχει ψυχή.

Όταν η μπάλα θα πάει στο αριστερό του πόδι (σ.σ. Ολαϊτάν) θα έχεις κλήση στο κορμί σου έτσι ώστε να μην πάει η μπάλα στο καλό του πόδι. Παρόλα αυτά έδειξε κατάθεση ψυχής, άσχετα εάν όταν ξεκίνησε στην ΑΕΛ δεν ήταν ιδιαίτερα καλός. Αυτά τα παιδιά μαθαίνουν, το μαρκάρισμά του ήταν λάθος αλλά προσπάθησε στη συνέχεια να διορθώσει τα λάθη του και να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας. Το πιο σημαντικό είναι να θέλεις να παίξεις ώστε να βοηθήσεις την ομάδα».

Σε ερώτηση για την… εξαφάνιση του Πηλαδάκη και τις προσφυγές που έχουν ξεκινήσει, απάντησε:

«Αυτό το κομμάτι δεν είναι της αρμοδιότητάς μου και δεν μπορώ να απαντήσω».

Για τα σκαμπανεβάσματα της ΑΕΛ, είπε:

«Σας είπα από την πρώτη μέρα ότι δεν μπόρεσα να έχω όλο το έμψυχο δυναμικό στα χέρια μου. Σήμερα ο Κατσιαρός π.χ. έπαιζε με 39 πυρετό και τα έδωσε όλα για την ομάδα. Υπάρχουν παιδιά που αγαπάνε την ομάδα. Στο παιχνίδι με τον Πιερικό ξέρετε τι είναι αυτό που με πείραξε περισσότερο από όλα; Η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο γιατί ήμουν σίγουρος ότι δε θα χάναμε το παιχνίδι. Ήμασταν πολύ διαβασμένοι αλλά κάποιες αναγκαστικές αλλαγές μας ωθήσανε στο να χάσουμε το παιχνίδι. Ίσως και ο «Άγιος φοβέρα θέλει». Γίνανε κάποια πράγματα που μας ταλαιπωρήσανε όλους και τους είπα στο ξενοδοχείο παίξτε όπως σας αξίζει για το δικό σας όφελος και για το δικό σας ποδοσφαιρικό μέλλον».

Σε ερώτηση, τέλος, για το αν βοήθησε ότι έγιναν πληρωμές, συμπλήρωσε:

«Χρήματα δεν μοιράστηκαν χθες αλλά σήμερα. Δε νομίζω ότι ο ποδοσφαιριστής όταν μπαίνει μέσα στο γήπεδο ότι σκέφτεται το οικονομικό κομμάτι. Είναι κάτι που σε απασχολεί τις υπόλοιπες μέρες».



Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved