Βοσνιάδης: «Υπάρχει ποιότητα στην Επανομή»

Βοσνιάδης: «Υπάρχει ποιότητα στην Επανομή»

Ο προπονητής της Αναγέννησης Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης στάθηκε στον χαρακτήρα των παικτών του.

Ο τεχνικός των «πράσινων» φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και αναφέρθηκε στην επίτευξη του στόχου της παραμονής, στα οικονομικά προβλήματα της Football League και στα φαβορί για την άνοδο.

Αναλυτικά ο Βοσνιάδης δήλωσε:

«Μετά από την κοιλιά που κάναμε σε απόδοση, η ομάδα έφερε το αποτέλεσμα που την απελευθέρωσε στην Κατερίνη εκεί που ουσιαστικά εξασφαλίσαμε την κατηγορία. Κερδίσαμε το παιχνίδι και ο στόχος έχει επιτευχθεί. Έχουν μείνει εννιά παιχνίδια και πιστεύω ότι και καλό ποδόσφαιρο θα παίξουμε και καλά αποτελέσματα θα έχουμε».

Ερωτώμενος για τους λόγους που έχουν φέρει την Αναγέννηση στο να εξασφαλίσει την παραμονή της, παρά τα προβλήματα που είχε υπογράμμισε:

«Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Κάποια προβλήματα μας έφεραν πίσω. Τα προβλήματα τα περνάει όλη η κατηγορία, το σημαντικό είναι ότι οι ποδοσφαιριστές επανήλθαν έπαιξαν βάσει της ποιότητας που διαθέτουν και ήρθαν τα αποτελέσματα. Σημαντικό είναι ότι υπάρχουν καλοί χαρακτήρες. Όλοι οι ομάδες χωρίς χρηματοδότη έχουν πρόβλημα. Η διάθεση των παικτών κράτησε μια κατάσταση στην ομάδα. Υπάρχουμε ακόμη επειδή οι ποδοσφαιριστές έδειξαν χαρακτήρα».

Για το αν οι νεαροί παίκτες μπορούν να αντεπεξέλθουν για τη συνέχεια είπε:

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε νίκες με όλους τους παίκτες μας. Με τα παιδιά που θα παίξουν θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα έρθουν νίκες και στα επόμενα παιχνίδια και είναι σημαντικό η ομάδα να πλασαριστεί σε καλή θέση. Η ομάδα θα ανταποκριθεί χρησιμοποιώντας όλο το υλικό μας».

Για το μέλλον της Αναγέννησης Επανομής δήλωσε:

«Αυτό που σώζει την Αναγέννηση είναι ότι είναι ομάδα Θεσσαλονίκης και κάνει καλές επιλογές από την αγορά της Θεσσαλονίκης, που έχει ποιότητα από παίκτες. Πρέπει να βελτιωθούν τα πράγματα σε υποδομές και να μπουν άνθρωποι που θα στηρίξουν την ομάδα. Αυτού του είδους οι ομάδες μόνο έτσι μπορούν να αντέξουν. Με την τωρινή κατάσταση δεν μπορεί να αντέξει μια ομάδα στη Football League με αυτά τα έξοδα».

Όσον αφορά την άποψή του για τις ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για την Σούπερ Λίγκα:

«Αυτή που δύσκολα θα χάσει την άνοδο είναι η Βέροια. Έχει ποιότητα, καλούς παίκτες και προπονητή και τον χρηματοδότη για την ηρεμία. Έχει ελπίδες ο Πιερικός, ο Πανθρακικός δεν έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση. Αν δεν πάρει εκτός έδρας βαθμούς θα είναι δύσκολο. Ο Πιερικός μπορεί να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση. Οι Πανσερραϊκός και Καλλιθέα μπορούν ακόμη από τα πλέι-οφ να διεκδικήσουν την άνοδο».



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved