Γκάζι για τα μπαράζ πάτησε η Καλλονή

Γκάζι για τα μπαράζ πάτησε η Καλλονή

Η ΑΕΛ Καλλονής πήρε σπουδαία νίκη επί του Βύζαντα Μεγάρων με 2-1 και έβαλε σοβαρή υποψηφιότητα για τη συμμετοχή της στα μπαράζ, που οδηγούν στη Super League.

Οι γηπεδούχοι σε ένα ακόμη παιχνίδι πιστοποίησαν την ανοδική τους πορεία, κατάφεραν να αποδώσουν καλό ποδόσφαιρο σε γενικές γραμμές, παίρνοντας δίκαια τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.  

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς να σημειωθούν αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Η Καλλονή είχε μια καλή στιγμή με τον Λεοζίνιο στο 16΄, όταν επιχείρησε επικίνδυνη σέντρα υποχρεώνοντας τον Μιχελή να απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ.
Στη συνέχεια οι δύο ομάδες ανάλωσαν τις προσπάθειές τους περισσότερο στον χώρο του κέντρου, παρά μπροστά από τις δύο εστίες.
Οι γηπεδούχοι ωστόσο κατάφεραν να προηγηθούν στο 33΄,  όταν ο Βλαστέλλης τροφοδότησε τον Μανουσάκη, ο οποίος με τη σειρά του βρήκε τον Ταραχούλσκι στην καρδιά της άμυνας του Βύζαντα, με τον τελευταίο να παραβιάζει την εστία του Μιχελή, με γυριστό σουτ (1-0).
Οι νησιώτες έφτασαν σε ένα ακόμη γκολ στο 40΄, όταν ο Λεοζίνιο με σουτ, έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από την εστία του Μιχελή.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλονή μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και λίγο έλλειψε να πετύχει και δεύτερο γκολ στο 55΄.
Οι Μαρσέλο, Βλαστέλλης και Γάλας συνδυάστηκαν άψογα, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά και ο Ταραχούλσκι με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια της φάσης, ο Χάλαρης έδιωξε την μπάλα, απομακρύνοντας τον κίνδυνο για την ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι στη συνέχεια διατήρησαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, βοηθούμενοι και από τις αλλαγές τακτικής του Γιάννη Μαντζουράκη, και ήλεγχαν τον ρυθμό, σε αντίθεση με τους αντιπάλους τους, οι οποίοι περιορίστηκαν σε παθητικό ρόλο.
Το τέλος ωστόσο επεφύλασσε συγκινήσεις, αφού σημειώθηκαν δύο γκολ, ένα από κάθε ομάδα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 2-1, υπέρ των γηπεδούχων.
Στο 92΄ο Μαρσέλο κέρδισε τις κόντρες, μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με πλασέ πέτυχε το 2-0, ενώ στο 94΄ ο Πέτρου μείωσε σε 2-1, εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των γηπεδούχων που ακόμη πανηγύριζαν το γκολ του Μαρσέλο.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη με 2-1, με την οποία μπορούν να ελπίζουν βάσιμα για τη συμμετοχή τους, στα μπαράζ ανόδου στη Super League.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κοσικίδης από τον σύνδεσμο της Αθήνας, ο οποίος έδειξε κίτρινη κάρτα στους, Μανουσάκη, Σιλιγαρδάκη και Χάλαρη.

Καλλονή (Γιάννης Ματζουράκης): Μάππας, Μήτσης, Γάλας (79' Τζιωρτζόπουλος), Κριπιντήρης, Βαλιός (59' Ζουρούδης), Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Μανούσος, Μανουσάκης, Βλαστέλλης, Ταραχούλσκι (72' Σιλιγαρδάκης).

Βύζας Μεγάρων (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Μιχέλης, Φράγκης, Τριάντος (74' Μουστάκης), Χάλαρης, Χριστοφιλέας, Πέτρου, Λίτσης, Μωυσίδης (82' Παγώνης), Πουρνός (46' Φαρούκ), Παυλίδης, Ροβίθης.



Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved