Football League με το μυαλό στη διακοπή

Football League με το μυαλό στη διακοπή

Ο εξαντλητικός ρυθμός ολοκληρώνεται στη Football League με την… ελλιπή 25η αγωνιστική.

Το τελευταίο διάστημα δεν είναι και το καλύτερο που θα μπορούσε να διανύσει η δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Πάνω που είχαμε συνηθίσει να μην ορίζονται αγώνες του Διαγόρα και τον Εθνικό Αστέρα να δίνει μάχη για να παραταχθεί στο γήπεδο, ήρθε η αποχώρησή του να κάνει πιο «φτωχή» τη Football League. Λίγο νωρίτερα, βέβαια, οι ποδοσφαιριστές, που συνήθισαν σε ρυθμό… non stop ενημερώθηκαν για μειώσεις στους μισθούς τους και περιμένουν τα ματς της 25ης αγωνιστικής για να χαλαρώσουν.

Τα ματς της Κυριακής (08/04), λοιπόν, διεξάγονται την ίδια ώρα (17:00) και τηλεοπτική κάλυψη (OTE TV) θα υπάρχει μόνο στην Επανομή, εκεί όπου η τοπική Αναγέννηση θα φιλοξενήσει την ΑΕΛ. Αμφότεροι προέρχονται από νίκη, οι μεν γηπεδούχοι από εκτός έδρας τρίποντο (2-1) στην Κατερίνη, οι δε Θεσσαλοί από άνετη (2-0) επικράτηση απέναντι στην ομάδα της Καισαριανής. Στόχος και των δύο; Να συνεχίσουν νικηφόρα για να διατηρήσουν ελπίδες εισόδου στα μπαράζ ανόδου.

Δύσκολη έξοδος περιμένει τον Πανθρακικό στα Ψαχνά. Οι Ακρίτες στα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας ματς δεν έχουν νίκη, όμως τώρα καλούνται να συνεχίσουν με τρίποντο για να μείνουν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Βέροιας. Ωστόσο, ο τοπικός Ηρακλής όχι μόνο είναι αήττητος στα έξι τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει, αλλά δεν έχει δεχτεί και γκολ!

Ο τρίτος της βαθμολογίας Πιερικός θα δοκιμαστεί στα Γιαννιτσά. Οι Κατερινιώτες μετά την εντός έδρας ήττα (2-1) από την Αναγέννηση Επανομής θέλουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις απέναντι σε μία ομάδα που διαρκώς… κατρακυλά. Η Αναγέννηση Γιαννιτσών έχει μπλέξει σε περιπέτειες και αν θέλει να δώσει την παρτίδα θα πρέπει να κάνει κάτι που σπανίως πραγματοποιεί ως τώρα στο πρωτάθλημα… Μία καλή εμφάνιση εντός έδρας και, φυσικά, να πανηγυρίσει ένα τρίποντο – φάρμακο.

Στην Άμφισσα ο Φωκικός θα υποδεχτεί την Καλλιθέα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο και καλούνται να διακόψουν την εκπληκτική πορεία της αθηναϊκής ομάδας, προκειμένου να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι έχουν προβλήματα, όμως έχουν αποδείξει ότι δύσκολα φεύγουν από το γήπεδο ηττημένοι.

Την ανοδική της πορεία θέλει να συνεχίσει η ΑΕΛ Καλλονής. Με τον Γιάννη Ματζουράκη στον πάγκο έχει αλλάξει πρόσωπο και δείχνει ικανή να διεκδικήσει μέχρι τέλους μία θέση στην εξάδα. Στο δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας ματς θα υποδεχτεί τον Βύζαντα Μεγάρων, που κυνηγά παντού βαθμούς και είναι αήττητος σε δύο ματς με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στον πάγκο του.

Στον Εύοσμο, τέλος, θα γίνει ντέρμπι παραμονής ανάμεσα σε δύο ομάδες με τους ίδιους πόντους. Ο Αγροτικός Αστέρας βλέπει τους παίκτες να αποχωρούν λόγω οφειλών και καλείται να αφήσει εκτός γηπέδου τα προβλήματα και να πάρει «ανάσα» απέναντι στον Θρασύβουλο. Αμφότεροι θα παίξουν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς ο χαμένος θα μπλέξει για τα καλά.

Ο αγώνας Διαγόρας – Βέροια δεν θα διεξαχθεί λόγω ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της ομάδας της Ρόδου, ενώ η Παναχαϊκή θα πάρει στα χαρτιά το τρίποντο απέναντι στον Εθνικό Αστέρα, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Η αυλαία της αγωνιστικής θα κλείσει τη Δευτέρα (09/04, 19:00 ΟΤE TV) με τον αγώνα Πανσερραϊκός – Πλατανιάς Χανίων.

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία έπειτα από 24 αγωνιστικές.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
Χαμός στο NBA: Ο αδερφός του Γιόκιτς έριξε μπουνιά σε θεατή στο Νάγκετς – Λέικερς (video)
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved