«Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να μας ενοχλήσει για παίκτες»!

«Μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να μας ενοχλήσει για παίκτες»!

Ανακοίνωση με την οποία κόβει την… όρεξη σε επίδοξους μνηστήρες ποδοσφαιριστών της «που δεν είναι τουλάχιστον του αγωνιστικού και οικονομικού κύρους του σημερινού Ολυμπιακού», εξέδωσε η διοίκηση της Παναχαϊκής.

Οι Αχαιοί, με αφορμή δημοσιεύματα που θέλουν ποδοσφαιριστές της να βρίσκονται στο μεταγραφικό «στόχαστρο» άλλων ομάδων, απειλούν με πειθαρχικές κυρώσεις όσες ομάδες την αγνοήσουν και πλησιάσουν τους παίκτες του Γιάννη Παπακώστα, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά πως: «Μην διανοούνται κάποιες ομάδες που είναι κέντρα διερχομένων ποδοσφαιριστών και δεν είναι τουλάχιστον του αγωνιστικού και οικονομικού κύρους του σημερινού Ολυμπιακού να μπορούν να κτυπήσουν την πόρτα του προέδρου της και να ζητήσουν ποδοσφαιριστές μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«1. H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή πληροφορείται κάθε μέρα το ενδιαφέρον διαφόρων Π.Α.Ε. της Super League για διαφόρους ποδοσφαιριστές της.
Το τελευταίο όνομα για το οποίο δημοσιοποιήθηκε ότι απασχολεί μικρομεσαία ομάδα της Super League, μετά τους Hurtado, Antoni, Κοιλιάρα, Μpia είναι του 22χρονου Θανάση Ντίνα ο οποίος έχει συμβόλαιο αλλά 2 έτη και εφόσον η ομάδα ανέβει τα δυο επόμενα χρόνια στην Super League θα έχει συμβόλαιο άλλων  4 ετών.

Με αφορμή δημοσιεύματα που αφορούν ποδοσφαιριστές μας οι οποίοι έχουν συμβόλαια 4 και 5 ετών  με την Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και οι οποίοι είναι νεαρότατης ηλικίας έχουμε να κάνουμε την εξής τοποθέτηση:

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν έχει βάλει πωλητήριο σε κανένα από τους νεαρούς παίκτες της, με πολύ απλά λόγια δεν επιθυμεί να πουλήσει κανένα παίκτη γιατί δεν έχει κανένα λόγο να το κάνει.

Δεν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και τα 3 τελευταία χρόνια έχουν καλυφθεί χρέη των διοικήσεων Μακρή και Μουτζουρούλια ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ και το κυριότερο από όλα τόσο η ίδια η εταιρεία όσο και το σύνολο των ποδοσφαιριστών της που είναι νεαροί με 5ετη συμβόλαια έχουν σαν μοναδικό στόχο την άνοδο και την καθιέρωση στην Super League.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακάλυψε και αγόρασε τους περισσότερους από αυτούς γιατί η φιλοσοφία της ήταν η ίδια ομάδα που δημιούργησε με 19χρονους και 20χρονους ποδοσφαιριστές στην Γ! Εθνική να συνεχίσει μέχρι και την Super League.

Σήμερα η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή με προπονητή τον καλύτερο Έλληνα προπονητή κ. Γιάννη Παπακώστα, ο οποίος πρόσφατα υπέγραψε 5ετες συμβόλαιο συνεργασίας διαμηνύει προς όλους να μην ασχολούνται με τους ποδοσφαιριστές της, να μην τους ενοχλούν γιατί θα έχουν πειθαρχικές κυρώσεις και να μην διανοούνται κάποιες ομάδες που είναι κέντρα διερχομένων ποδοσφαιριστών και δεν είναι τουλάχιστον του αγωνιστικού και οικονομικού κύρους του σημερινού Ολυμπιακού να μπορούν να κτυπήσουν την πόρτα του προέδρου της και να ζητήσουν ποδοσφαιριστές μας.
Για να αντιληφθούν όλοι την άξια των ποδοσφαιριστών της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή τους πληροφορούμε ότι ο MPIA που είναι 21 ετών και έχει συμβόλαιο 4 ετών με την Παναχαϊκή έχει ρήτρα εξόδου 500000,00? και αυτό μόνο για ομάδα του εξωτερικού.

2. Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή κατέβαλε χθες οικονομικές υποχρεώσεις προς τους προπονητές , ποδοσφαιριστές και λοιπό προσωπικό ύψους 60000,00?.
3. Χρήματα εισέπραξε και η ερασιτεχνική Παναχαϊκή για εξόφληση οφειλής μηνός Ιανουαρίου παρά το ότι η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή δεν έχει εισπράξει καθόλου έσοδα που να δικαιολογούν αυτές τις καταβολές».



Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Άνοιξε πειθαρχική διαδικασία η Euroleague για Μπολτάουζερ
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Ρέντη: Στη φυλακή 3 από τους 10 κατηγορούμενους που απολογήθηκαν
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved