Κουλίδης: «Έτσι και με την ΑΕΛ»

Κουλίδης: «Έτσι και με την ΑΕΛ»

Ο μέσος της Επανομής, Κώστας Κουλίδης έδωσε το σύνθημα για νίκη σε βάρος της ΑΕΛ.

Μια από τις ευχάριστες νότες για την Αναγέννηση Επανομής στο «διπλό» της Τετάρτης (04/04) κόντρα στον Πιερικό (1-2) ήταν ο Κώστας Κουλίδης. Ο 22χρονος μέσος, που αποκτήθηκε πριν δυο καλοκαίρια από τον Εορδαϊκό (επιλογή Αλέκου Βοσνιάδη) έπαιξε για δεύτερη φορά βασικός φέτος (η άλλη με τον Ηρακλή Ψαχνών), έχοντας πολύ καλή απόδοση.

Ο Κουλίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, καταρχήν για την επιτυχία στην Κατερίνη: «Με τον Πιερικό πανηγυρίσαμε μια νίκη που μας δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση. Προερχόμασταν από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων. Ίσως είναι η πιο «γλυκιά» και σημαντική νίκη της χρονιάς. Ακριβώς γιατί ήταν εκτός προγράμματος, δεν την υπολογίζαμε και ήρθε στο κατάλληλο τάιμινγκ. Είχαμε αρκετό καιρό, από το παιχνίδι του Ιανουαρίου στα Γιαννιτσά, να πάρουμε διπλό, ενώ παίξαμε σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες και με μια πολύ φορμαρισμένη ομάδα, όπως ο Πιερικός. Αυτό το τρίποντο μας βοηθά πολύ βαθμολογικά, αλλά και ψυχολογικά. Μας δίνει ώθηση και μας απαλλάσσει από το άγχος. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα για την οριστική σωτηρία, σε συνδυασμό και με τα αποτελέσματα άλλων ομάδων».

Όσο για τα «κλειδιά» της επιτυχίας; «Θα εστιάσω σε τρεις παράγοντες. Καταρχήν την εξαιρετική εμφάνιση και τις σωτήριες επεμβάσεις του τερματοφύλακά μας, Γιάννη Φιρινίδη. Κατά δεύτερον το δεύτερο γκολ μας, το οποίο πέτυχε ο Γκέσιος σε ένα πολύ καίριο σημείο, στο 44΄, κόβοντας τα... πόδια του αντιπάλου και προσθέτοντάς του μεγάλη πίεση. Επίσης, εκτιμώ ότι μέτρησε και το γεγονός ότι έπαιξαν αρκετοί παίκτες που δεν είχαν ευκαιρία συμμετοχής σε προηγούμενα ματς, οπότε σίγουρα υπήρξαν και αυξημένα κίνητρα».

«Ισάξιες ομάδες»

Ερωτηθείς για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα, ο Κώστας Κουλίδης ανέφερε: «Πρέπει να δώσουμε αντίκρισμα στο διπλό με τον Πιερικό, κερδίζοντας και τη Λάρισα. Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αφού η Λάρισα είναι ίσως το μεγαλύτερο «μέγεθος» στην κατηγορία. Άσχετα με το αν δεν είχε την αναμενόμενη πορεία. Δεν υπάρχει φαβορί σε αυτό το ματς, οι δυο ομάδες δείχνουν ισάξιες και είναι κοντά στη βαθμολογία. Εμείς όμως παίζουμε στην έδρα μας και μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα, ώστε να απεμπλακούμε οριστικά από το άγχος της παραμονής. Τέλος, οι παίκτες της Επανομής καλούμε τον κόσμο στο γήπεδο. Όσο για μένα, φιλοδοξώ να συνεχίσω τις καλές εμφανίσεις, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία συμμετοχής από το τεχνικό τιμ».

Μαζικές επιστροφές

Στα αγωνιστικά, για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τη Λάρισα, ο Αλέκος Βοσνιάδης στηρίζει πολλά στην επάνοδο των Καρλάο και Απόστολου Παπαζούδη από τιμωρία, ενώ θα επιστρέψουν και οι Χρήστος Καραγιάννης και Θάνος Δεινόπαπας, που πήραν ανάσες κόντρα στον Πιερικό. Ελπίδες υπάρχουν να επανεμφανιστούν και οι Παναγιώτης Μπεκιάρης και Δημήτρης Ασλανίδης, κάτι που θα ξεκαθαρίσει ως το Σάββατο. Στην Αναγέννηση περιμένουν βεβαίως και την αθρόα προσέλευση του κόσμου στο «Νίκος Σαράφης», αφενός λόγω του «εμπορικού» ονόματος της ΑΕΛ και αφετέρου ως επιβράβευση για το διπλό στην Κατερίνη.



Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Οι Μαξ Φερστάπεν και Σέρτζιο Πέρεζ σε αγώνα ταχύτητας στην... άμμο
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Κεκλεισμένων των θυρών το Παναθηναϊκός-Άρης λόγω του νέου νόμου
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Δωρεάν ταξίδια* αξίας 1.000 ευρώ στο opaponline.gr – Έως την Κυριακή οι συμμετοχές
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved