Γκρίνιαξε για τις κάρτες ο Παντέλης

Γκρίνιαξε για τις κάρτες ο Παντέλης

Ο προπονητής της Καλλιθέας, Νίκος Παντέλης ζήτησε να μην χάσει η ομάδα του τον προσανατολισμό της.

Έπειτα από την άνετη νίκη (4-0) σε βάρος του Αγροτικού Αστέρα, ο τεχνικός των «κυανόλευκων» δήλωσε: «Είναι νίκη ψυχολογίας γιατί η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και έφτασαν σε μια σπουδαία νίκη. με ικανοποίησε πάρα πολύ η συγκέντρωση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές μου. Ξέραμε πως ο Αγροτικός Αστέρας θα ερχόταν να διαφυλάξει την εστία του και είχε μια πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Οι ποδοσφαιριστές κέρδισαν λόγω της σοβαρότητας τους διότι δεν στάθηκαν στην μεγάλη βαθμολογική διαφορά που υπάρχει και δεν θεώρησαν εύκολο το παιχνίδι. Πάνω από όλα κέρδισαν διότι έδειξαν σοβαρότητα. Είμαι ικανοποιημένος απόλυτα από το ματς που τελείωσε.

Τώρα μπροστά μας βρίσκεται το ματς με τον Φωκικό, πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό. Ο Φωκικός είναι μια ομάδα που έχει καλά στοιχεία και έχει δείξει βελτίωση από τον Δεκέμβριο.

Μπορεί να γίνω πάλι γκρινιάρης, αλλά πρέπει και οι διαιτητές να αντιληφθούν την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών. Δεν μπορεί τέσσερα λεπτά πριν τελειώσει το ματς και ενώ το σκορ είναι 3-0 να βγαίνει κάρτα για εκτέλεση φάουλ. Πρέπει να καταλάβουν οι διαιτητές πως οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονται Τετάρτη – Κυριακή συνέχεια. Ούτε στην Αγγλία δεν γίνεται αυτό. Δεν μπορεί να βγάζουν κίτρινες τόσο εύκολα. Ο Κατσίκης συμπλήρωσε επτά κάρτες με αυτή και θα λείψει από δύο παιχνίδια.

Με το γράμμα του νόμου ο διαιτητής μπορεί να έχει και απόλυτο δίκιο. Πρέπει, όμως, να καταλάβει πως η ψυχολογία του ποδοσφαιριστή είναι όπως και του διαιτητή. Στο 3-0 κανένας δεν θέλει να κάνει καθυστέρηση και να δημιουργήσει πρόβλημα. Οι διαιτητές, όπως και οι ποδοσφαιριστές είναι αθλητές».

Σχετικά με το μέχρι πού μπορεί να φτάσει η Καλλιθέα, είπε: «Τα αποτελέσματα είναι αυτά που φέρνουν τους στόχους. Πρέπει να μείνουμε σε αυτό που έχουμε. Να μείνουμε στις θέσεις των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Να μην ξεχάσουμε πως στόχος μας είναι το κάθε ματς ξεχωριστά. Αν βάλουμε μακροπρόθεσμους στόχους - και πούμε τι πρέπει να κάνουμε σε μια σειρά αγώνων - θα χάσουμε τον προσανατολισμό μας. Αν αρχίσουμε προσθέσεις και αφαιρέσεις θα χάσουμε την μπάλα. Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει στο τέλος, στις τρεις, τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές».



Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Ιστιοπλοΐα: Πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες για Κοκκαλάνη, Μαραμενίδη και αδέρφια Σπανάκη
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved