Λουτσιάνο: «Αδικούμαστε λόγω κόπωσης»

Λουτσιάνο: «Αδικούμαστε λόγω κόπωσης»

Παράπονα από τη διαιτησία εξέφρασε ο βοηθός του Ματζουράκη, Λουτσιάνο Ντε Σόουζα.

Μετά τη νίκη (1-0) της ΑΕΛ Καλλονής σε βάρος του Πανσερραϊκού, ο Λουτσιάνο ντε Σόουζα μίλησε για την αδικία της ομάδας του λόγω των διαδοχικών ταξιδιών και αγώνων.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Θα συμφωνήσω με τον Μιχάλη (σ.σ. Γρηγορίου) όταν λέει πως ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι αυτός που πρέπει να είναι για να παίξουν δύο ομάδες ποδόσφαιρο. Αλλά πιστεύω πως σε λίγο καιρό θα είναι καλύτερος. Από την πλευρά μου πιστεύω ότι παίξαμε ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι από τα Ψαχνά. Τα παιδιά ξέρανε ότι θα παίξουν με μια πολύ καλή ομάδα. Με ένα δυνατό ρόστερ και έπρεπε να παίξουμε διαφορετικό ποδόσφαιρο. Είχαμε πάθος. Και καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και τους βαθμούς και είναι πάρα πολύ σημαντικό για τη συνέχεια. Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό που πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι αδικούμαστε γιατί παίζουμε με μια ομάδα ξεκούραστη λόγω του Διαγόρα. Ερχόμαστε από ταξίδια, ερχόμαστε από συνεχόμενα 90λεπτα. Δεν είναι εύκολο αυτό για κάθε επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Στην Ελλάδα δεν είναι συνηθισμένα τα παιδιά να κάνουν αυτό το πράγμα. Κι επίσης θέλω να σημειώσω πως σήμερα σε κάποια φάση ο διαιτητής πήγε να αλλάξει όλη τη ροή του παιχνιδιού. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε μια ομάδα αδικημένη από την κούραση και να έρχεται και ο διαιτητής εδώ μέσα να μας δημιουργεί πρόβλημα. Έχω πει πολλές φορές πως δε θέλουμε βοήθεια από κανέναν. Θέλω απλά να κερδίζει αυτός που αξίζει πραγματικά. Εγώ πιστεύω πως ούτε ο Πανσερραϊκός χρειάζεται βοήθεια ούτε η Καλλονή. Αλλά δε γίνεται να πηγαίνει πολλές φορές να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα. Ο κόσμος να νευριάζει, εμείς να νευριάζουμε, οι ποδοσφαιριστές να νευριάζουν. Και μέσα στο γήπεδο να μη βλέπουν καλό ποδόσφαιρο. Καλή συνέχεια στον Πανσερραϊκό. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στα παιδιά που κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς».

Ο τερματοφύλακας της Καλλονής, Λευτέρης Μάππας δήλωσε: ««Σήμερα ήταν ένα οριακό παιχνίδι. Μετά την ήττα που κάναμε την περασμένη Κυριακή έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε. Τα παιδιά παίξανε με ψυχή και καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Σήμερα είχαμε πολύ πάθος και δουλέψαμε πάνω στο πλάνο που μας έδωσε ο προπονητής και καταφέραμε να πετύχουμε το στόχο μας που ήταν η νίκη.

Πρέπει να κερδίζουμε κάθε Κυριακή και πρέπει να ξεπεράσουμε και την κούραση των συνεχόμενων παιχνιδιών για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Είχα λίγο άγχος πριν το παιχνίδι αλλά δουλεύουμε πολύ με τον Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς και ήμουν έτοιμος και ένιωθα έτοιμος. Τη νίκη αυτή την αφιερώνω στη γυναίκα μου».



Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved