Χωρίς ντέρμπι, αλλά με παγίδες η Football League

Χωρίς ντέρμπι, αλλά με παγίδες η Football League

Η εμβόλιμη 24ης αγωνιστική της Football League κρύβει παγίδες για τους πρωτοπόρους της Football League.

Οι ανακατατάξεις σε κορυφή και ουρά είναι συχνές στη Football League και δεν αποκλείεται η εμβόλιμη 24η αγωνιστική να συνοδευτεί με νέες εκπλήξεις. Θεωρητικά οι πρωτοπόροι έχουν εύκολο έργο, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αναμέτρηση Πλατανιά Χανίων – Ηρακλή Ψαχνών έπειτα από τον «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ των δύο τις προηγούμενες ημέρες.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 15:00 (OTE TV) στη Μυτιλήνη, εκεί όπου η ΑΕΛ Καλλονής υποδέχεται τον Πανσερραϊκό. Η ομάδα της Λέσβου απέχει πέντε πόντους από την εξάδα και μετά την ήττα (1-0) στα Ψαχνά θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες για να μην χάσει εκ νέου έδαφος. Τα «λιοντάρια» μετρούν τέσσερα σερί τρίποντα και θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα, ώστε να αυξήσουν τη διαφορά από τους «μνηστήρες» των play off.

Το δεύτερο χρονικά παιχνίδι θα γίνει στο Μάλεμε (16:00) ανάμεσα στον Πλατανιά Χανίων και τον Ηρακλή Ψαχνών. Η ομάδα της Εύβοιας έχει ζητήσει αυξημένα μέτρα ασφαλείας, καθώς το κλίμα είναι τεταμένο έπειτα από τον επεισοδιακό μεταξύ τους αγώνα Νέων πριν από περίπου μία εβδομάδα. Οι Κρητικοί, βέβαια, θέλουν πάση θυσία το τρίποντο, καθώς εδώ και έξι αγωνιστικές δεν έχουν χαμογελάσει. Έχουν πέσει στην 4η θέση και αν δεν επικρατήσουν είναι πιθανό να υποχωρήσουν εκ νέου. Οι «πράσινοι», από την άλλη πλευρά, μετρούν πέντε αγωνιστικές αήττητοι με τον Γιώργο Φοιρό στον πάγκο και ψάχνουν βαθμό ή, βαθμούς για να ανοίξουν την ψαλίδα από τις τελευταίες θέσεις.

Όλα τα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής θα ξεκινήσουν στις 17:00. Στη Φυλή ο Θρασύβουλος θέλει να χαμογελάσει για πρώτη φορά μετά από πέντε ματς. Στο δεύτερο διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι μετά την Καλλιθέα οι «πράσινοι» θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να επικρατήσουν της Παναχαϊκής. Άλλωστε, βρίσκονται σε τροχιά υποβιβασμού. Οι Αχαιοί στο ντεμπούτο του Γιάννη Παπακώστα επικράτησαν άνετα της ΑΕΛ και στοχεύουν σε ανάλογο αποτέλεσμα για να μπουν δυνατά στη διεκδίκηση μίας θέσης στα μπαράζ ανόδου.

Στο AEL FC ARENA κανείς δεν γνωρίζει τι θα ακολουθήσει αν η ΑΕΛ δεν νικήσει τον Εθνικό Αστέρα. Οι «βυσσινί» έχουν κλείσει 12 αγώνες με μία μόλις νίκη και απογοητεύουν σε κάθε τους εμφάνιση. Έχουν προβλήματα απουσιών, αλλά όχι και το περιθώριο να στραβοπατήσουν, γιατί αν το κάνουν ο υποβιβασμός θα είναι ένα πιθανό σενάριο… Η ομάδα της Καισαριανής, πάντως, έχει να νικήσει από τις 27 Νοεμβρίου… Θα πρέπει να νιώθει τυχερή που θα αγωνιστεί, ενώ αν η διοίκηση προλάβει να προχωρήσει στην έκδοση των δελτίων, τότε θα κάνουν ντεμπούτο έπειτα από… δύο μήνες οι νεοαποκτηθέντες!

Το χρέος της καλείται να κάνει η Βέροια, που επιστρέφει στο γήπεδό της μετά τη νίκη (2-0) στην Επανομή. Η ομάδα της Ημαθίας ξέφυγε δύο πόντους από τον 2ο Πανθρακικό και θα έχει εύκολο, θεωρητικά έργο απέναντι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, που έχει διαγράψει ένα αρνητικό σερί εννέα αγωνιστικών.

Με όπλο την έδρα (11-0-0) ο Πανθρακικός θα φιλοξενήσει τον Φωκικό Άμφισσας. Οι Ακρίτες εκτός έδρας δεν παρουσιάζονται σταθεροί και θα κυνηγήσουν το γρήγορο γκολ για να επιστρέψουν στις νίκες έπειτα από το 0-0 στον Εύοσμο. Η ομάδα της Άμφισσας δέχτηκε την Κυριακή (01/04) την ισοφάριση από τον Πλατανιά στην εκπνοή και, σίγουρα, αυτό επηρέασε αρνητικά την ψυχολογία της.

Τηλεοπτική κάλυψη θα έχει η αναμέτρηση της Κατερίνης. Ο Πιερικός ξεκούραστος μετά τη νίκη στα χαρτιά (0-3) απέναντι στον Εθνικό Αστέρα, έπιασε τον Πανθρακικό στην 3η θέση και στο εντός έδρας ματς με την Αναγέννηση Επανομής θέλει νέο τρίποντο για να συνεχίσει την εκπληκτική του πορεία. Οι «πράσινοι έχουν συγκομιδή δύο πόντων στα πέντε τελευταία ματς και παρά την κούραση καλούνται να αναρριχηθούν μέσα από ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Στο Ελ Πάσο, τέλος, η Καλλιθέα μετά το 0-0 της Φυλής θα υποδεχτεί τον Αγροτικό Αστέρα. Η αθηναϊκή ομάδα βλέπει τα προβλήματα από κάρτες να αυξάνονται, τις λύσεις να λιγοστεύουν, όμως αν θέλει να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο των «σταχυοφόρων», οι οποίοι αγνοούν το τρίποντο στα έξι τελευταία παιχνίδια.

Η αναμέτρηση Βύζας Μεγάρων – Διαγόρας δεν διεξάγεται λόγω ανάκλησης πιστοποιητικού της ομάδας της Ρόδου.

Δείτε πώς έχει η βαθμολογία της Football League.



Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved