Φοιρός: «Μπορούμε και καλύτερα»

Φοιρός: «Μπορούμε και καλύτερα»

Ο προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Φοιρός χαρακτήρισε… μεγάλη τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛΚ.

Για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι ο Γιώργος Φοιρός διατήρησε αήττητο τον Ηρακλή Ψαχνών. Μετά τη νίκη (1-0) απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής, λοιπόν, δήλωσε:

«Να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού για να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Κάναμε μια μεγάλη νίκη επί ενός πολύ μεγάλου αντιπάλου. Η Καλλονή είμαι μια πολύ μεγάλη ομάδα που θεωρώ ότι αδικείται από την βαθμολογική θέση την οποία έχει. Έχει υλικό για να βρίσκεται πολύ πιο ψηλά από εδώ που είναι τώρα.

Η Καλλονή είχε μια πολύ καλή ευκαιρία από ένα λάθος δικό μας που θα μπορούσε να είχε προηγηθεί. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, κάναμε ευκαιρίες. Και του Μούσα ήταν καλή ευκαιρία και του Θάνου. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε λίγο μουδιασμένα, αλλά με την είσοδο του Μάριου Σέγκου πατούσαμε πιο καλά. Ελέγξαμε πάλι το παιχνίδι και φάνηκε πως όποιος έβαζε το γκολ θα κέρδιζε. Δεν κερδίσαμε κατά κράτος την Καλλονή, αλλά η μεγάλη μας προσπάθεια, η δύναμη, η πειθαρχία, η ψυχή που δώσαμε στον αγώνα μας έδωσε τη νίκη.

Πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια τώρα. Δεν μένουμε σε μια νίκη. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Να πω καλή συνέχεια στον Λουτσιάνο, στον κύριο Ματζουράκη και στην Καλλονή να πετύχει τους στόχους της».

Σε ό,τι αφορά στη δήλωση του Λουτσιάνο ντε Σόουζα ότι ο Ηρακλής Ψαχνών δεν έκανε ευκαιρίες, ο Φοιρός είπε: «Δεν θα μπω σε τέτοιο διάλογο. Σας είπα την άποψη μου. Δεν μίλησα καθόλου ούτε για τη διαιτησία. Εκείνοι κάνουν την δουλειά τους, εμείς τη δική μας. Αυτό που βλέπουμε είναι τη συνέχεια».

Για το προσεχές ματς με τον Πλατανιά και αν το κλίμα είναι φορτισμένο έπειτα από το επεισοδιακό παιχνίδι με τους Νέους: «Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Θα πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα».

Σχετικά με το αν οι «πράσινοι» έχουν πλέον λιγότερο άγχος: «Στόχος μας είναι να σωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Να μην αφήσουμε την τύχη της ομάδας να παιχθεί στις τελευταίες αγωνιστικές. Σίγουρα μπορούμε να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα και δείξαμε πως μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερα».



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved