Χωρίς τα εντός πάει καλά, ανάσανε ο Βύζας!

Χωρίς τα εντός πάει καλά, ανάσανε ο Βύζας!

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Βύζας Μεγάρων «δραπετεύοντας», για την 23η αγωνιστική της Football League, με το διπλό (1-0) από τα Γιαννιτσά, κόντρα στην Αναγέννηση που «έμπλεξε» πλέον σε περιπέτειες.

Τους βαθμούς που θα τους επέτρεπε να γυρίσουν την πλάτη στο «φλερτ» με την επικίνδυνη ζώνη έψαχναν Αναγέννηση και Βύζας, ωστόσο τι και αν οι γηπεδούχοι βρίσκονταν σε καλύτερη θέση, ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, αναλαμβάνοντας τα ηνία της αναμέτρησης με το καλημέρα και κινητήριους μοχλούς τους Παπαδόπουλο και Κυζιρίδη.

Ο Σερέτης μάλιστα θα μπορούσε να «κεφαλαιοποιήσει» την   υπεροχή της Αναγέννησης  ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, ωστόσο κατάφερε προ κενής εστίας να στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Μιχελή!

Όσο «έγραφε» ωστόσο το χρονόμετρο, οι Μεγαρείς, όχι μόνο ανέβασαν σταδιακά την απόδοσή τους ισορροπώντας τον αγώνα, αλλά απείλησαν και με τον Παυλίδη στο 34΄, το σουτ του οποίου μέσα από την περιοχή έφυγε πάνω από το οριζόντιο, πριν βρει και ένα τέτοιο ο Μωυσίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ένα λεπτό πριν εκπνεύσει η κανονική διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, αδυνατώντας να κάνει πράξη την απειλή του συμπαίκτη του!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι, όταν ο Στεφανίδης έπεσε στην περιοχή του Βύζαντα ύστερα από κράτημα αντιπάλου, ωστόσο οι φωνές τους ήταν το μοναδικό που διατάραξε τη… νηνεμία, καθώς για περίπου είκοσι λεπτά, στο «Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών», δεν κουνήθηκε… φύλλο!

Τότε ήταν (73΄) όμως που ο Αποστόλου (δεν) πήρε την κατάσταση στα… χέρια του και κάνοντας επίδειξη πως στην κακή του μέρα δεν πιάνει ούτε βαλσαμωμένο πουλί στον αέρα, μετά από εκτέλεση φάουλ του Φραγκή από το κέντρο, πρόσφερε στον Ροβίθη, ένα από τα ευκολότερα γκολ  της καριέρας του.

Από τη στιγμή μάλιστα που ο Στεφανίδης στο 89΄ δεν κατάφερε να «φυσήξει» την μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας, ενώ ο Σερέτης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων πέταξε επίσης στα σκουπίδια ανεπανάληπτη ευκαιρία  από τη μικρή περιοχή, καταφέρνοντας να στείλει την μπάλα άουτ, η πρώτη νίκη του Βύζαντα με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα στην άκρη του πάγκου, γέμισε τα πνευμόνια των «κιτρινόμαυρων» με καθαρό αέρα σωτηρίας, την ίδια ώρα που η Αναγέννηση Γιαννιτσών,  στο ντεμπούτο του Δημήτρη Τομπάζη στην τεχνική ηγεσία, μπήκε σε περιπέτειες! Και πώς όχι όταν έχει τη χειρότερη συγκομιδή βαθμών εντός έδρας!

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Αποστόλου, Τέλλος (87' Μπαξεβάνος), Σερέτης, Κυζιρίδης (80' Μπέκα), Γιόνδης (72' Τζεβελέκης), Ντατίδης, Ιορδανίδης, Σπαθάρας, Στεργίδης, Παπαδόπουλος Θ., Στεφανίδης
 
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Μιχελής, Λίτσης, Νταντάμης, Χριστοφιλέας, Χάλαρης, Πέτρου, Μωυσίδης, Πούρνος (70' Μουστάκης), Οικονομόπουλος (55' Φραγκής), Παυλίδης (57' Ηλιόπουλος), Ροβίθης



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved