Στο παρά… πέντε ο Πλατανιάς πήρε βαθμό στην Άμφισσα

Στο παρά… πέντε ο Πλατανιάς πήρε βαθμό στην Άμφισσα

Χρειάστηκε το ρολόι να δείξει 90’ για να ισοφαρίσει (1-1) ο Πλατανιάς τον Φωκικό, στο γήπεδο της Άμφισσας. Οι Καλλέργης και Γκονζάλες πέτυχαν τα γκολ.

Ισόπαλοι (1-1) αναδείχθηκαν Φωκικός και Πλατανιάς, στο γήπεδο της Άμφισσας, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League. Οι γηπεδούχοι κράταγαν το «χρυσό» τρίποντο μέχρι το 90’, αλλά ο Γκονζάλες με εκπληκτικό σουτ χάρισε το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδας των Χανιών, η οποία παρέμεινε για έκτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά με τους παίκτες των δύο ομάδων να μπαίνουν αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δημιουργικοί σε ότι αφορά στην τελική προσπάθεια, ωστόσο η ομάδα του Πλατανιά ήταν αυτή που είχε καλύτερη κυκλοφορίας της μπάλας.

Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήταν αυτή στο 14’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουλούλη, ο Διαμαντόπουλος, με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 31’ με εκτέλεση φάουλ του Μιρτσέτα, αλλά και σε αυτή την περίπτωση η μπάλα δεν βρήκε το στόχο της.  

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως ακριβώς το πρώτο, με τους θεατές, δηλαδή, να παρακολουθούν ένα ωραίο, ανοιχτό παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι παρουσίασαν μια σαφώς καλύτερη εικόνα από την αντίστοιχη του πρώτου μέρους, ενώ το ίδιο έγινε και λίγο αργότερα σε ότι αφορά στον Φωκικό.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μόλις στο 51’ δημιούργησαν την πρώτη καλή φάση του δεύτερου 45λέπτου, όταν ο Γκονζάλες, με ωραίο σουτ, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. Οι γηπεδούχοι, αντίστοιχα, απείλησαν στο 65’ με δυνατό ευθύβολο σουτ του Κωστόπουλου, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Λαζαρίδης.

Όλα αυτά μέχρι το 76’ γιατί σε εκείνο ακριβώς το λεπτό ο Καλλέργης, με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου ν’ αντιδράσει, Λαζαρίδη (1-0). Αυτό δεν ήταν, όμως, όπως πολλοί πίστεψαν το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, καθώς στο 90’ ο Γκονζάλες με επίσης πολύ ωραίο σουτ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βρονταρά, γράφοντας, έτσι, το τελικό 1-1.

Απέφυγε το σοβαρό λάθος ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χατζής (Δυτ. Αττικής), ο οποίος είχε βοηθούς τους: Κασσαβέτη (Δυτ. Αττικής) και Σαβόγλου (Δυτ. Αττικής). Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι: Θωμόπουλος, Καλλέργης, Κωστόπουλος και Μαραγκουδάκης.

ΦΩΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Μπουλούλης (90+’ Σίλας), Καλλέργης (90’ Γεωργουσόπουλος), Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (81’ Κανελλόπουλος).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Λαζαρίδης (87’ Παπαδόπουλος λ.τ.), Τζανής (78’ Μαρτσάκης), Κουρτεσιώτης, Ραπτάκης, Δημήτρης, Γκονζάλες, Μαραγκός, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα (69’ Χαϊκάλης), Πάγκαλος, Ναζλίδης.



Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η «απάντηση» της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Super League: Πρωτάθλημα… μέσης ταχύτητας
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε ΠΑΟΚ - Μπριζ, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και Στέφανο Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved