Ζέτος: «Έπρεπε να έχουμε νικήσει»

Ζέτος: «Έπρεπε να έχουμε νικήσει»

Ο βοηθός προπονητή του Θρασύβουλου, ζήτησε από τους διαιτητές να αλλάξουν συμπεριφορά.

Για ειδικές συνθήκες του πρωταθλήματος έκανε λόγο ο Δημήτρης Ζέτος μετά το 0-0 με την Καλλιθέα. Ο βοηθός προπονητή της ομάδας της Φυλής, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Από τη στιγμή που η αντίπαλη ομάδα μένει με εννέα ποδοσφαιριστές και εμείς έχουμε έντεκα θα έπρεπε να είχαμε πάρει το παιχνίδι. Δεν το κάναμε διότι δεν ήρθε το γκολ και δεν διαχειριστήκαμε όπως έπρεπε το παιχνίδι σε εκείνο το σημείο που είχαμε το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Μπήκαμε με πολύ άγχος στο παιχνίδι διότι η θέση στην οποία βρισκόμαστε μας υποχρεώνει να ψάχνουμε μόνο τη νίκη για να συγκεντρώσουμε τους βαθμούς της σωτηρίας μας. Σήμερα θέλαμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Ξέραμε πως η Καλλιθέα είχε ψυχολογικό και βαθμολογικό αβαντάζ μετά από τα τρία τελευταία παιχνίδια της που έβαλε δέκα γκολ. Στην Β’ Εθνική αυτό είναι πολύ σπάνιο σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια μια ομάδα να σημειώνει τόσα γκολ. Είναι μια ομάδα μεταμορφωμένη σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Την σεβαστήκαμε, αλλά θέλαμε τη νίκη».

Για τις πολλές κίτρινες κάρτες δήλωσε: «Θα συμφωνήσω για τις κίτρινες κάρτες με τον κύριο Παντέλη. Πηγαίνουμε στον Πανθρακικό και έχουμε επτά κίτρινες κάρτες στο πρώτο τέταρτο. Ερχόμαστε εδώ και πάλι με το πρώτο μαρκάρισμα βγαίνει κίτρινη. Δεν ξέρω τι γίνεται. Υπάρχουν μερικές περιπτώσεις που είναι δικαιολογημένες. Οι διαιτητές, όμως, πρέπει να σεβαστούν και τον αγώνα που κάνουν τα παιδιά. Δεν είναι δυνατόν σε κάθε αγώνα να γράφονται επτά, οκτώ κίτρινες κάρτες με το παραμικρό. Αν υπάρχουν προσωπικές αντιπαραθέσεις να τις δώσεις, αλλά στο πρώτο μαρκάρισμα δεν γίνεται».

Όσο για τη συνέχεια, υπογράμμισε: «Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Να βάλουμε στην άκρη την κούραση διότι όπως είπε και ο κύριος Παντέλης παίζουμε Κυριακή – Τετάρτη. Είναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις σε τόσο δύσκολο συνθήκες, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Απέφυγε, στη συνέχεια να τοποθετηθεί στη φάση της ανατροπής του Ντακόλ: «Είναι υποκειμενικό να μιλάς για μια φάση που είσαι μακριά και χωρίς να έχεις δει το βίντεο. Για τις κίτρινες κάρτες δεν ήμασταν δίπλα, δεν είδαμε και δεν ακούσαμε. Τα μαρκαρίσματα δεν επισύρουν την ποινή της κόκκινης κάρτας πάντως», ενώ για την ψυχραιμία των παικτών, συμπλήρωσε: «Αυτό είναι το καθήκον μας. Να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας εμείς και να βοηθήσουμε και τους παίκτες σε αυτό τον τομέα. Παιχνίδι είναι, παίζουμε. Τάβλι παίζουμε και χάνουμε την ψυχραιμία μας. Είναι εντελώς δύσκολο να δίνεις μάχες σώμα με σώμα και να μπαίνει ο διαιτητής στη μέση. Ιδιαίτερα όταν ξέρεις πως μπορεί να έχει και άδικο. Δεν είσαι προετοιμασμένος να αντιμετωπίσεις οποιαδήποτε εξέλιξη του αγώνα.

Ούτε εμείς ήμασταν προετοιμασμένοι να παίξουμε την Καλλιθέα με εννέα παίκτες. Προσπαθήσαμε να το διαχειριστούμε και να βρούμε τρόπους να αντιμετωπίσουμε τα νέα δεδομένα και να ανοίξουμε την άμυνα της Καλλιθέας. Συνήθως μελετάς το παιχνίδι για να αντιμετωπίσεις μια ομάδα με έντεκα ποδοσφαιριστές».



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved