Παντέλης: «Ούτε ενδεκάδα…»

Παντέλης: «Ούτε ενδεκάδα…»

Η Καλλιθέα θα αντιμετωπίσει προσεχώς μεγάλο πρόβλημα σύμφωνα με τον Νίκο Παντέλη.

Το ρόστερ της αθηναϊκής ομάδας είναι μικρό και οι πολλές κάρτες που αντίκρισαν οι παίκτες της το Σάββατο (31/03) απέναντι στον Θρασύβουλο την αποδεκατίζουν. Αυτός ήταν και ο λόγος που ο τεχνικός, Νίκος Παντέλης ήταν εκνευρισμένος…

«Παρότι παίζαμε για 30, 35 λεπτά με παίκτη λιγότερο και για τα υπόλοιπα 25 με δύο παίκτες λιγότερους θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί», είπε ο Παντέλης μετά το 0-0 με τον Θρασύβουλο και συνέχισε: «Θα μπορούσαμε παρότι ήταν έτσι οι συνθήκες να σημειώσουμε ένα γκολ με τις ευκαιρίες που κάναμε ακόμη και όταν ήμασταν λιγότεροι. Σίγουρα, όμως, η ισοπαλία για εμάς είναι επιτυχία. Μας δημιουργούν πολύ μεγάλο πρόβλημα οι πάρα πολλές κίτρινες κάρτες που έχουμε δεχτεί. Νομίζω πως μόνο τρία, τέσσερα άτομα από τους 14 που αγωνίστηκαν δεν έχουν δεχθεί κάρτες. Για εμάς υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα διότι όπως πάει αυτή η ιστορία σε δύο, τρία παιχνίδια δεν θα συμπληρώνουμε ούτε ενδεκάδα. Το μυαλό μας πλέον είναι στο ματς με τον Αγροτικό Αστέρα, όπου θεωρώ παρά τις απουσίες έξι – επτά παικτών που θα έχουμε, έστω και με ενδεκάδα ανάγκης θα πρέπει να κερδίσουμε για να παραμείνουμε εκεί ψηλά που είμαστε».

Σχετικά με το παιχνίδι, ανέφερε: «Το μόνο που κρατάω είναι πως οι ποδοσφαιριστές έχουν αποκτήσει μέταλλο νικητή και θεωρώ πως αυτό θα πρέπει να είναι το όπλο μας για τη συνέχεια και να κρατήσουμε την ομάδα εκεί ψηλά, στην τροχιά των πλέι οφ του πρωταθλήματος. Εύχομαι στον Θρασύβουλο ό,τι το καλύτερο. Να παραμείνει στην κατηγορία γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα και ειδικά στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος που έχει ενισχυθεί. Θεωρώ πως στο τέλος θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία».

Σχετικά με το πέναλτι που «φωνάζει» ο Θρασύβουλος, σε ανατροπή του Ντακόλ, είπε: «Δεν έχω άποψη. Θα πρέπει να την δω, δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει. Αν είχα άποψη θα σας την έλεγα. Για το μόνο που έχω άποψη είναι πως στα τελευταία παιχνίδια της Καλλιθέας γίνεται διαγωνισμός καρτών. Δεν ξέρω, ίσως όποιος διαιτητής δείξει τις πιο πολλές κάρτες παίρνει κάποιο βραβείο. Αν κάποιος δεν έχει δει το παιχνίδι και δει το σκορ στις κίτρινες κάρτες (2-8) θα νομίζει πως έγινε πόλεμος Ιράν – Ιράκ. Στις κόκκινες μπορεί να φταίνε και οι ποδοσφαιριστές μου, δεν λέω, αλλά μιλάω για τις κίτρινες».

Για την αποβολή του Σταύρου: «Αν τον έχει βρίσει θα τιμωρηθεί με πρόστιμο. Σε αυτή την περίπτωση έχει απόλυτο δίκιο ο διαιτητής. Κακά τα ψέματα, ποδόσφαιρο παίζουν οι άντρες. Δεν μπορείς σε κάθε διεκδίκηση να δίνει κίτρινη κάρτα. Δεν μιλάω μόνο για την ομάδα μου, μπορεί αύριο να συμβεί αυτό στον Θρασύβουλο. Πρέπει οι διαιτητές να σεβαστούν τα παιδιά, είναι επαγγελματίες. Παίζουν Κυριακή – Τετάρτη. Πρέπει κάποια στιγμή αυτή η υπερβολική χρήση καρτών να σταματήσει. Σήμερα η Καλλιθέα μέτρησε δέκα παίκτες με κίτρινες. Δεν είναι έτσι, συνέχεια κάρτες, κάρτες.

Δεν λέω πως έκανε λάθος ο διαιτητής, αλλά δεν μπορείς συνέχεια να βγάζεις για μαρκάρισμα στο κέντρο του γηπέδου. Κάποια στιγμή πρέπει να προστατευθούν και οι ομάδες. Δεν ξέρω για τον Θρασύβουλο, ή τις άλλες ομάδες. Εμείς έχουμε 18 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και τρία πιτσιρίκια. Αν δείτε τις κίτρινες κάρτες που έχουμε θα πείτε πως κάθε Κυριακή παίζουμε Παγκόσμιο πόλεμο. Με αυτό είμαι εκνευρισμένος, με τις κάρτες. Δεν είμαι με τις κόκκινες, διότι θεωρώ πως τον έβρισε τον διαιτητή για να του δείξει κόκκινη. Εγώ είμαι κατά αυτών των διαιτητών που χρησιμοποιούν τόσο πολύ την κίτρινη κάρτα για να επιβάλλουν την πειθαρχία.

Δεν είναι εύκολο. Θεωρώ πως εμείς σαν προπονητές, αλλά και οι ποδοσφαιριστές που παίζουν μέσα. Για εκείνους είναι πιο δύσκολο διότι βρίσκονται μέσα στην ένταση, στις μονομαχίες. Εμείς πρέπει να έχουμε πιο καθαρό μυαλό. Είναι σύνηθες φαινόμενο να υπάρχουν παρατράγουδα με τα σφυρίγματα. Το να παίζεις με εννέα δεν είναι και τόσο συνηθισμένο, αλλά όσο ζεις μαθαίνεις».



Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Παναθηναϊκός: «Η σελίδα θα γυρίσει... Ο Μπαρτζωκισμός δεν έχει θέση στο ελληνικό μπάσκετ το 2024»
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Ολυμπιακή Φλόγα: «Είναι το σύμβολο της ελπίδας» σύμφωνα με τον Μπαχ
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved