Ο Παπακώστας στην Παναχαϊκή!

Ο Παπακώστας στην Παναχαϊκή!

Ο 44χρονος προπονητής, Γιάννης Παπακώστας επιστρέφει έπειτα από περίπου 1 χρόνο στους πάγκους για χάρη της Παναχαϊκής.

Ο Αλέξης Κούγιας είχε έτοιμο τον αντικαταστάτη του Βασίλη Βούζα στον πάγκο και λίγη ώρα μετά το διαζύγιο, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Παπακώστα στον πάγκο της Παναχαϊκής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Νέος προπονητής της ΠΑΕ Παναχαϊκή θα είναι ο Γιάννης Παπακώστας.

Ο Γιάννης Παπακώστας θα έχει ως βοηθό του τον ίδιο βοηθό που είχε στον Αστέρα Τρίπολης, στα Γιάννενα, στον Πανσερραϊκό , στην Καβάλα, στην Λάρισα και στον Πελατειακό, τον Γιάννη Γκιόκα. Ο Γιάννης Παπακώστας είναι έγγαμος, είναι κάτοχος του ανωτάτου διπλώματος της UEFA και έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Πανσερραϊκό, την Καβάλα και τον Λεβαδειακό.

Έχει εργαστεί στην Α’ Εθνική ως προπονητής του Πανσερραϊκού, της Καβάλας και της Λάρισας. Ο Γιάννης Παπακώστας υπήρξε ο δημιουργός της ομάδας του Χαϊδαρίου και είναι ο προπονητής ο οποίος ανέβασε την ομάδα του Χαϊδαρίου στην Β’ Εθνική κατακτώντας διαδοχικά το πρωτάθλημα Α’ Αθηνών, Δ’ Εθνικής και Γ’ Εθνικής προτού εργαστεί στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Γιάννης Παπακώστας με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννενα έχει φτάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος το 2007 αποκλείοντας διαδοχικά την Καλλιθέα, το Αιγάλεω, τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης και τον Ολυμπιακό Πειραιώς σε διπλούς αγώνες και έχασε την πρόκριση στον τελικό από την ΠΑΕ Λάρισα η οποία κατέκτησε το κύπελλο εκείνη τη χρονιά.

Ο Γιάννης Παπακώστας έχει αναδείξει πολλούς νέους παίκτες στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως οι Πλιάτσικας, Λαμπρόπουλος, Τσιαμπουρής (Χαϊδάρι), Κασναφέρης, Μιχαλόπουλος, Μιχαήλ, Τζαννης, Κοντογουλίδης, Γεωργιάδης, Andanto, Σαϊτιώτης (ΠΑΣ Γιάννενα), Παπάζογλου, Γεωργιάδης, Ανάκογλου, Οικονόμου, Ναζλίδης, Ψυχογιός(Καβάλα) και καθιέρωσε στη βασική ενδεκάδα στη ΠΑΕ Λεβαδειακός κατά την περσινή περίοδο τους νεαρούς Βασιλείου και Μαχαίρα.

Ο Γιάννης Παπακώστας επέλεξε μετά την περσινή ταλαιπωρία του και την εμπλοκή του ονόματός του στη δικογραφία με τα στημένα να μην εργαστεί σε καμία ομάδα και γι’ αυτό το λόγο αρνήθηκε την συνεργασία τόσο με ομάδες της Super League όσο και με ομάδες της Football League και έρχεται να εργαστεί στην Παναχαϊκή για να δημιουργήσει την νέα μεγάλη ομάδα της Παναχαϊκής.

Ο Γιάννης Παπακώστας ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα σε ηλικία 25 ετών μετά την αποφοίτησή του με άριστα από τα ΤΕΕΦΑ Αθηνών και είναι ηλικίας 41 ετών.Ο Γιάννης Παπακώστας θα έρθει στην Πάτρα αύριο το απόγευμα μαζί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Παναχαϊκή ο οποίος βρίσκεται λόγω της ανθρωποκτονίας Ζουγανέλη στη Μύκονο στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Σάμου.

Ο Γιάννης Παπακώστας θα είναι στον πάγκο της ΠΑΕ Παναχαϊκή την Κυριακή με την Λάρισα και ζήτησε η ομάδα να αποσυρθεί σε ξενοδοχείο για να έχει συνεχείς επαφές τόσο με τους Βαγγέλη Καράτση και Γιώργο Τάνταρο που παραμένουν στο προπονητικό teamόσο και με έναν προς έναν προσωπικά τους ποδοσφαιριστές.

Στο ξενοδοχείο ειδικά για το παιχνίδι με την Λάρισα θα είναι αποστολή όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

ΠΑΕ Παναχαϊκή κάνει έκκληση στους οπαδούς που πραγματικά την αγαπούν να ενισχύσουν τους ποδοσφαιριστές και τους νέους μας προπονητές με την Λάρισα την Κυριακή και είμαστε όλοι βέβαιοι ότι ο στόχος της εισόδου στα Play-off θα πραγματοποιηθεί».



Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved