Χατζάρας: «Ώρα ελευθέρωσης του ισοβίτη»

Χατζάρας: «Ώρα ελευθέρωσης του ισοβίτη»

Ο προπονητής του Πιερικού, Γιώργος Χατζάρας κατέκρινε τον πανηγυρισμό του Κουτσοσπύρου.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (2-1) σε βάρος της θεσσαλικής ομάδας, ο τεχνικός της ομάδας της Κατερίνης δήλωσε: 

«Κλείσαμε έναν κύκλο με το πιο δύσκολο πρόγραμμα, με Πανσερραϊκό, Βέροια και Παναχαϊκή εκτός και εντόις με μια ομάδα όπως η Λάρισα που είναι μια κατηγορία μόνη της. Ξέρω που ανήκει, είναι αυτό που λέμε ότι το βουβάλι κι αν ξεπέσει, το τομάρι του αξίζει.
Υπολογίζαμε πολύ το παιχνίδι γιατί ξέραμε τι κουβαλάει η Λάρισα, αυτό που φοβόμασταν μας συνέβη στο α' μέρος. Δεν ήμασταν καλοί εμείς, ενώ η Λάρισα ήταν. Δεν αμυνθήκαμε σωστά. Είχαμε δύο ημίχρονα, ένα προβληματικό α' που η Λάρισα μας ανάγκασε να παίξουμε ανορθόδοξα, κατί το οποίο διορθώσαμε στο β' όπου μας ανήκε ολοκληρωτικά.

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ανατρέψαμε το σκορ και πήραμε μια δίκαια νίκη. Ατενίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια. Απομένουν 12 αγωνιστικές, έρχονται πιο βατά παιχνίδια αν και στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν βατά. Έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια αν και δε μας περίμενε κανείς κι έχουμε βγει κι εμείς στο προσκήνιο. Η ομάδα είναι πολλά χρόνια στην αφάνεια και στη μετριότητα, στα "πέτρινα χρόνια". 20 χρόνια έχει να ανεβεί στην Α' εθνική, είναι "ισοβίτης".

Οι ισοβίτες βγαίνουν στα 20 χρόνια, ελπίζω κι εμείς να βγούμε από τη "φυλακή" μας. Εύχομαι στη Λάρισα να βρει το δρόμο της γιατί είναι μια ομάδα περήφανη, με κόσμο και ιστορία και θα τον βρεί. Απλά οι ομάδες περνάνε και δύσκολες περιόδους. Εύχομαι τα καλύτερα. Είναι τεράστιο μέγεθος και δεν είναι για τη Β' Εθνική. Ευχαριστώ και τον κόσμο που για πρώτη φορά ήταν τόσο μαζικά δίπλα μας. Μας έδωσε τεράστια ώθηση και μπορώ να πω ότι ήταν μια τεράστια βοήθεια για μας.

Ο κόσμος συπειρώθηκε και με το παμπιερικό συλλαλητήριο, βλέπει ότι γίνεται μια τεράστια προσπάθεια και τον θέλουμε κοντά μας. Δε μας άγχωσε η παρουσία του. Οι ομάδες δε παίζουν μόνες τους. Δε με εξέπληξε η Λάρισα, τη θεωρώ μεγάλο μέγεθος και ως τέτοιο την αντιμετωπίσαμε. Έχει μεγάλη σημασία η νίκη μας επειδή την πήραμε και επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Είμαστε χαρούμενοι γιατί κρατηθήκαμε ψηλά μετά από ένα τόσο δύσκολο πρόγραμμα και βγήκαμε στο προσκήνιο.

Ο αμυντικός Παύλος Δήμου ανέφερε: «Οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, εμείς πετύχαμε δυο γκολ στο β' μέρος και κερδίσαμε. Δεν περιμέναμε τόσο καλή τη Λάρισα στο α' μέρος. Στο ημίχρονο μιλήσαμε με τον προπονητή ο οποίος μας επισήμανε τις αδυναμίες μας και στο β' μέρος πήραμε άξια τη νίκη. Είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει.

Είμαι δύο χρόνια στην ομάδα, δεν είχα ξαναδεί τόσο κόσμο σε εντός έδρας παιχνίδι, εκτός από τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Εύχομαι ο κόσμος να παραμείνει κοντά μας κι εμείς υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό, τι καλύτερο μπορούμε για να φέρουμε την Κατερίνη όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Εύχομαι καλή δύναμη στη Λάρισα, τι να πούμε για τη Λάρισα, είναι μια μεγάλη ομάδα. Όσες ομάδες πέφτουν στη Β' Εθνική δε μπορούν γρήγορα να προετοιμαστούν για τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος που είναι πολύ δύσκολο και δυνατό. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται την καλή Λάρισα.

Όσον αφορά στην ενέργεια του Κουτσοσπύρου να πανηγυρίσει προκλητικά και να αποβληθεί, ο Δήμου είπε: Νομίζω ότι δεν έκανε κίνηση προς τον κόσμο της Λάρισας ο Κουτσοσπύρος, δεν το είδα όμως καλά. Είναι ένας παίκτης που πανηγυρίζει έντονα, αν τυχόν το έκανε όμως, ζητώ εγώ σαν αρχηγός συγγνώνη από τη Λάρισα».

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο Γιώργος Χατζάρας που είπε: Τέτοιες ενέργειες είναι κατακριτέες, από όπου κι αν προέρχονται. Όποιος δεν έπαιξε μπάλα δε μπορεί να καταλάβει...Η ένταση του παιχνιδιού, οι φωτοβολίδες κτλ έπαιξαν το ρόλο τους. Εγώ γλίτωσα παρά τρίχα από δύο φωτοβολίδες. Θα έπρεπε να ήμουν με κράνος και ασπίδα, όπως τα ΜΑΤ. Πάντως εγώ την κίνηση του Κουτσοσπύρου την κατακρίνω σαν προπονητής, γι' αυτό άλλωστε και αποβλήθηκε».



Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved