Ντα Κόστα: «Πήραμε μπρος…»

Ντα Κόστα: «Πήραμε μπρος…»

Αισιόδοξος για την άνοδο του Πανσερραϊκού ο Φελίπε Ντα Κόστα.

Στην ΕΡΑ Σερρών μίλησε την Τρίτη (27/03) ο Φελίπε ντα Κόστα. Ο Πορτογάλος, ο οποίος υποβλήθηκε τη Δευτέρα (26/03) σε επέμβαση στη γάμπα αναφέρθηκε στο πρόβλημα τραυματισμού του και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Πανσερραϊκός θα προβιβαστεί στη Super League.

«Ήταν μια επέμβαση την οποία έπρεπε να την κάνω», είπε ο Ντα Κόστα και συνέχισε: «Είναι κάτι σπάνιο το πρόβλημα που αντιμετωπίζω και το έχω από την αρχή του χρόνου. Μπαίνω, παίζω 1,5 μήνα, βγαίνω, ξαναμπαίνω κ.λ.π. Αυτό το πρόβλημα μου εμφανίστηκε τον Νοέμβριο. Έχασα πολλά παιχνίδια εξαιτίας αυτού του προβλήματος. Είναι μια μικρή επέμβαση, την έκανα χθες και όπως μου είπαν σε 3-4 εβδομάδες θα μπορέσω να αγωνίζομαι κανονικά. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα και θα μπορέσω να βοηθήσω. Να ευχαριστήσω πάντως και τον κ. Τζιντζή ο οποίος είναι πολύ έμπειρος και καλός στη δουλειά του και κατάλαβε αμέσως το πρόβλημα μου, παρότι είναι σπάνιο».

Για τη δυσαρέσκεια που έχει για όσα ακούγονται για εκείνον και όσα γράφονται:

«Πολλές φορές έπαιξα με ένεση και έσφιξα τα δόντια. Έπαιξα όσο μπορούσα. Ο κόσμος δε ξέρει αλλά δε θα πάω να πω ότι παίζω με πρόβλημα. Δε θέλω δικαιολογίες. Δε ξέρει ο κόσμος ότι με δυσκολία έκανα προπόνηση, δε μπορούσα να περπατήσω και έμπαινα να παίξω. Έχω παράπονο και για κάποια πράγματα που γράφονται για μένα στο ίντερνετ και να λένε ότι συνέχεια έχω προβλήματα. Ας με πάρουν τηλέφωνο να τους πω κάποιοι τι ακριβώς γίνεται».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος:

«Το πιο σημαντικό φέτος είναι να ανέβουμε στη Super League. Δουλεύουμε για αυτό. Πήραμε τρεις συνεχόμενες νίκες και αυτό μας βοηθά ψυχολογικά για τη συνέχεια. Αυτό που έπρεπε να κάνουμε, όπως μας είπε μια φορά και ο πρόεδρος, ήταν να πάρουμε μπρος. Το κάναμε νομίζω και έχουμε ανοιχτό δρόμο μπροστά μας να καταφέρουμε να φτάσουμε στις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Δεν έχω δει καλύτερη ομάδα από εμάς μέχρι τώρα για να αξίζουμε να είμαστε τόσο πίσω στην βαθμολογία. Ήρθε ένα καλός προπονητής και καλοί παίκτες τον Ιανουάριο και έχουν βοηθήσει πολύ».

Για τα παιχνίδια που ακολουθούν:

«Είναι όλα τα παιχνίδια δύσκολα. Αυτό είναι το σίγουρο. Με τα Γιαννιτσά πρέπει να κερδίσουμε ενώ τα παιχνίδια με Καλλονή και Πλατανιά είναι «όλα τα λεφτά» για εμάς»

Για τον αγώνα ΑΠΟΕΛ - Ρεάλ Μαδρίτης και τον συμπατριώτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Φυσικά και θα δω τον αγώνα, να δούμε τι θα γίνει. Για τον Κριστιάνο, στην Πορτογαλία δε τον έχουν σαν Θεό όπως νομίζετε. Άλλοι τον συμπαθούν και άλλοι όχι».

Για τη διαφορά Ελλάδας - Πορτογαλίας:

«Στην Πορτογαλία υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα γύρω από το ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα υπάρχει πολύ πάθος και αυτό είναι πολύ καλό και πολύ κακό. Είδα και την ωραία του πλευρά, είδα και την άσχημη. Δε μου άρεσαν αυτά που έγιναν στη Λάρισα καθώς είμαι και πρώην παίκτης της ομάδας. Να περιμένουμε 1,5 ώρα να γίνει ο αγώνας και μετά να πέφτει και ξύλο».



Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved