Βοσνιάδης: «Τερματισμός σε… καλή θέση»

Βοσνιάδης: «Τερματισμός σε… καλή θέση»

Ο τεχνικός της Αναγέννησης Επανομής, Αλέκος Βοσνιάδης υποσχέθηκε καλύτερη συνέχεια.

Μετά τις απανωτές ήττες από Ηρακλή Ψαχνών και Πανσερραϊκό, η Αναγέννηση Επανομής υποχώρησε στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Ο «αρχιτέκτονας» των πράσινων όμως, Αλέκος Βοσνιάδης, παρότι θέλει σε εγρήγορση άπαντες, γιατί η σωτηρία δεν εξασφαλίστηκε τυπικά, είναι αισιόδοξος για ένα καλό πλασάρισμα στην κατάταξη, στην παρακάτω συνέντευξη που παρέθεσε στην επίσημη ιστοσελίδα των «πράσινων».

-Κόντρα στον Πανσερραϊκό είδαμε μια βελτιωμένη εμφάνιση, αλλά και πάλι μια ήττα στις λεπτομέρειες...

«Και η ισοπαλία, που ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, θα ήταν ένας βαθμός που υπολογίζαμε. Ο κάθε βαθμός μετράει. Αλλά με τέτοιες εμφανίσεις, θα έρθουν βαθμοί σε πολλά δύσκολα παιχνίδια. Με ψυχραιμία θα τα καταφέρουμε. Η διάθεση και η αγωνιστικότητα με έναν αντίπαλο που στοχεύει στην άνοδο, μας κάνει να αισιοδοξούμε. Μπορούσαμε να προηγηθούμε, με βάση την καλή εικόνα του πρώτου μέρους, το πέναλτι που δεν δόθηκε στον Καραγιάννη, αλλά και το δοκάρι του Ασλανίδη. Έχουμε μια σχετική άνεση βαθμών, έναν «αέρα», αλλά δεν πρέπει ούτε να απογοητευόμαστε, ούτε να ενθουσιαζόμαστε εύκολα».

-Επομένως, να περιμένουμε ακόμα καλύτερη συνέχεια;

«Από εδώ και πέρα, η δυσκολία είναι ακόμα μεγαλύτερη. Περάσαμε μια αγωνιστική «κοιλιά» που... προσγείωσε κάποιους. Χάσαμε κάποια ματς με... κατεβασμένα χέρια και αυτό δεν πρέπει να ξαναγίνει. Ορισμένοι πίστεψαν ότι με βάση την καλή συγκομιδή και εικόνα του πρώτου γύρου, ότι σωθήκαμε πρόωρα. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες, βρισκόμαστε σε φάση ανάκαμψης και μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι στο τέλος θα τερματίσουμε σε καλή θέση στη βαθμολογία».

-Πάντως, βλέπουμε μια δύσκολη τετράδα αγώνων να έρχεται, με Βύζαντα εκτός, Βέροια εντός, Πιερικό εκτός και Λάρισα εντός...

«Πράγματι, περνάμε ένα βαρύ πρόγραμμα. Πηγαίνουμε σε έδρες ομάδων που «καίγονται» για τους βαθμούς της σωτηρίας, όπως ο Βύζας και κάποιες άλλες ομάδες αργότερα, ενώ στο δεύτερο γύρο φιλοξενούμε πολλές φιλόδοξες, όπως πρόσφατα ο Πανσερραϊκός και προσεχώς η Βέροια και η Λάρισα. Θέλουμε να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη τετράδα και μπορώ να πω ότι έχουμε τα φόντα για θετικά αποτελέσματα και με τις τέσσερις ομάδες. Βεβαίως, χρονικά προέχει εκείνο με το Βύζαντα, την Τετάρτη στα Μέγαρα. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο και εκτιμούμε ότι ο αντίπαλός μας κέρδισε πρόσφατα τη Λάρισα και πασχίζει για τη σωτηρία.

Με τον Πανσερραϊκό αλλάξαμε πρώτη φορά φέτος διάταξη στο πρώτο μέρος, παίζοντας με ρόμβο στα χαφ και 4-4-2, με Γκέσιο και Καραγιάννη στην επίθεση, για να γίνουμε πιο επιθετικοί, κάτι που απέδωσε. Επίσης, είναι σημαντικό ότι υπάρχει βάθος. Όλοι οι παίκτες χρειάζονται αφού τα ματς είναι Κυριακή και Τετάρτη και το φρεσκάρισμα είναι αναγκαίο».

-Από τη στήριξη του κόσμου είστε ικανοποιημένος;

«Ότι έχουμε πετύχει ως τώρα δεν ήταν εύκολο και χρειαζόμαστε τη στήριξη του κόσμου, με ακόμα μεγαλύτερη θέρμη και ζωντάνια στη συνέχεια. Είναι αλήθεια ότι μας λείπει η ζεστασιά της έδρας. Το «Νίκος Σαράφης» μπορεί να γίνει πιο «σκληρή» έδρα για τους αντιπάλους μας. Από εκεί θα βγει μεγαλύτερο κέρδος, αγωνιστικά, βαθμολογικά και ψυχολογικά».

ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ

Στα αγωνιστικά, σα να μην έφτανε η ήττα της Παρασκευής από τον Πανσερραϊκό, ο Βοσνιάδης αντιμετωπίζει και δυο προβλήματα ενόψει Μεγάρων. Ο Τάσος Παγώνης έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θεωρείται δύσκολο να προλάβει να αποθεραπευθεί, ενώ αμφίβολος είναι ο Κώστας Γεωργιάδης, που έχει ενοχλήσεις στη γάμπα. Βεβαίως, για τον έμπειρο μέσο υπάρχουν σαφώς παραπάνω πιθανότητες να προλάβει να είναι έτοιμος. Για ακόμα μια φορά από την Αναγέννηση θα λείψουν ο τιμωρημένος Παπαζούδης και οι ανέτοιμοι Μπούτρικς και Παπαδόπουλος.



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved