Σύρος: «Ο αποπροσανατολισμός του Πλατανιά»

Σύρος: «Ο αποπροσανατολισμός του Πλατανιά»

Λανθασμένη χαρακτήρισε την τακτική του Πλατανιά ο Γιώργος Σύρος.

Ο κεντρικός αμυντικός, Γιώργος Σύρος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Θρασύβουλου στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πλατανιά και ως πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χανίων μίλησε και για την πίεση που έχουν οι «ερυθρόλευκοι».

«Το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο», είπε αρχικά και συνέχισε: «Αν κοιτάξουμε τα στατιστικά του αγώνα θα δούμε πως όλα ήταν μοιρασμένα. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ενώ και οι τελικές προσπάθειες ήταν οι ίδιες. Από την στιγμιαία αδράνεια ήρθε μας ήρθε το γκολ του Πλατανιά. Στο γήπεδο ήταν δύο ισάξιες ομάδες, σε αυτά τα 90 λεπτά τουλάχιστον. Σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος δεν ξέρω αν είναι ισάξιες, άλλωστε και η βαθμολογία δείχνει άλλα πράγματα. Αυτό που είδαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ήταν μια ισορροπία. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να κερδίσουν το ματς, έκαναν ευκαιρίες.

Στον πρώτο γύρο είχα δώσει συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Πλατανιά για όλη την προσπάθεια που κάνουν, αλλά πιστεύω πως οι άνθρωποι της ομάδας δεν πρέπει να φορτώσουν με άγχος τους ποδοσφαιριστές τους. Είμαι 36 χρονών και θέλω να δώσω μια συμβουλή. Από τότε που άρχισαν να μιλάνε για άνοδο έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους. Έχουν φορτωθεί τα παιδιά με περισσότερο άγχος και δεν παίρνει τα αποτελέσματα όπως έκανε στον πρώτο γύρο. Για εμένα είναι λάθος τακτική. Οι ομάδες χτίζονται σιγά, σιγά. Μέρα με την ημέρα. Αυτό που έχει κάνει ο Πλατανιάς είναι παράδειγμα για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ το σέβομαι. Δημιούργησε μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει στην Γ’ Εθνική και έχει πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο στην Football League. Αυτό δείχνει πως είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα, έχουν κάνει σημαντική δουλειά.

Αυτό πιστεύω για τον Πλατανιά. Για εμάς, νομίζω πως έχουμε παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο. Πιστεύω το δείχνουν η εικόνα στο γήπεδο, αλλά και τα αποτελέσματα. Σήμερα προσπαθήσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι, αλλά και να το χάσουμε. Συγχαρητήρια και στα 22 παιδιά, έγινε ένα καλό παιχνίδια».

Σε ερώτηση για το αν ακολουθεί λάθος τακτική ο Πλατανιάς, απάντησε: «Πιστεύω ότι μια ομάδα σαν τον Πλατανιά έτσι όπως έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα δεν χρειάζεται να βγει και να κάνει δηλώσεις πως πάει για πρωτάθλημα. Το λένε τα αποτελέσματα και η βαθμολογική της θέση. Αυτή είναι η δική μου γνώμη, αυτό θα έκανα εγώ αν ήμουν στην θέση των παιδιών, θα έλεγα συνεχίζουμε και ότι βγει στο τέλος.

Αν ξεκινήσουμε να λέμε πάμε για πρωτάθλημα και φορτώσει με άγχος τα παιδιά σε κάθε ματς ίσως χάνει τον προσανατολισμό της. Είναι διαφορετικό να έρχεσαι με την πίεση του διπλού σε κάθε γήπεδο. Το καταθέτω και αυτή είναι η δική μου προσωπική γνώμη».

Σχετικά με τον πανηγυρισμό – μπόουλινγκ του Ντακόλ, απάντησε: ««Είναι ένα αστείο μεταξύ μας. Υπάρχει καλό κλίμα και είναι ένα παιχνίδι μεταξύ μας. Έχουμε πολλούς τρόπους να πανηγυρίζουμε».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved