Η Αναγέννηση «κόλλησε» και με τον Ηρακλή στα Γιαννιτσά

Η Αναγέννηση «κόλλησε» και με τον Ηρακλή στα Γιαννιτσά

Μακριά από τη νίκη για 8ο συνεχόμενο παιχνίδι παρέμεινε η Αναγέννηση Γιαννιτσών, καθώς παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία (0-0) στον Ηρακλή Ψαχνών για την 21η αγωνιστική της Football League.

Από την… άλλη, ο Ηρακλής παρέμεινε αήττητος με τον Γιώργο Φοιρό στον πάγκο του, ο οποίος… μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες ως τεχνικός της ομάδας της Εύβοιας. Με την ισοπαλία αυτή, ο Ηρακλής έκανε ένα ακόμα… βήμα για να απομακρυνθεί από τις θέσεις του υποβιβασμού, ενώ η Αναγέννηση έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στις θέσεις των play offs της δεύτερης τη τάξει εθνικής κατηγορίας.

Μοιρασμένο ήταν το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Ο Ηρακλής ήταν αυτός που μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε για την επίτευξη ενός τέρματος που θα έκανε πιο εύκολα τα πράγματα. Με την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, η Αναγέννηση ισορρόπησε και απείλησε την εστία του Τόλιου.

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν για τους φιλοξενούμενους, καθώς στο 12’ ο Ποκόνγκ πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, σε σουτ του Αλεξάντροβιτς, ο Αποστόλου με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ήταν η… σειρά της Αναγέννησης να απειλήσει, όταν ο Γιόνδης έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Αλμπάνης εκτέλεσε το φάουλ, αλλά οι αμυντικοί του Ηρακλή έδιωξαν σε κόρνερ.

Στο 42’ ο Ηρακλής Ψαχνών έφτασε μία… ανάσα από το γκολ, όταν ο Αλεξάντροβιτς, που ήταν από τους πιο κινητικούς παίκτες των φιλοξενούμενων, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και πέρασε κόρνερ.

Στο δεύτερο μέρος, η Αναγέννηση βγήκε πιο δυνατά στον αγώνα και προσπάθησε να αναλάβει τα ηνία της αναμέτρησης. Στο 48’ ο Κυζιρίδης θέλησε να απειλήσει την εστία του Τόλιου, αλλά το σουτ που έκανε πέρασε άουτ.

Η καλύτερη στιγμή στο δεύτερο μέρος ήταν για τον Ηρακλή, όταν στο 53’ ο Αλεξάντροβιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σανόκο πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Αποστόλου με εξαιρετική επέμβαση, έδιωξε σε νέο κόρνερ για τους φιλοξενούμενους.

Δύο λεπτά αργότερα, η Αναγέννηση απείλησε, με τον Σπαθάρα να κάνει το δυνατό σουτ, ο Στεφανίδης έπιασε το «τακουνάκι» μέσα από την μικρή περιοχή, ωστόσο ο Τόλιος απέκρουσε, ενώ στο 63’ ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε το σουτ του Ιορδανίδη.

Εννέα λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ, όταν ο Σανόκο βρέθηκε στην περιοχή της Αναγέννησης, έκανε το σουτ, ωστόσο η μπάλα πέρασε άουτ, δίπλα από το δοκάρι του Αποστόλου.

Στο 88’ έγινε η φάση που έκρινε την αναμέτρηση, όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα φάνηκε να χτυπάει σε χέρι αμυντικού του Ηρακλή, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από τους γηπεδούχους, με τον Σερέτη να αντικρίζει την κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρίες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Καραλιόλιος (Λάρισας).

ΑΝ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Σπύρος Μπαξεβάνος): Αποστόλου, Τέλλος, Κυζιρίδης (75’ Στεργίδης), Σερέτης, Γιόνδης (52’ Τζεβελέκης), Αλμπάνης, Ντατίδης, Ιορδανίδης, Σπαθάρας, Μπέκα (62’ Παπαδόπουλος), Στεφανίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Ρεπετσάς, Γιώτας, Γκότοβος, Ζουλιώτης, Σανόκο, Μπακομήτρος, Ποκόνγκ (80’ Γανωτής), Λιόσης (46’ Δελήμπασης), Αλεξάντροβιτς, Θάνος.



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved