«Ξινή» ισοπαλία 1-1 για τον Πλατανιά στη Φυλή

«Ξινή» ισοπαλία 1-1 για τον Πλατανιά στη Φυλή

Ο Πλατανιάς κατάφερε να αποδράσει από το γήπεδο της Φυλής με έναν βαθμό, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, αφού αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Θρασύβουλο.

Οι κρητικοί δεν μπορούν να είναι ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, αφού ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους, χάνοντας πολλές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη και παράλληλα έδαφος από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Από την άλλη πλευρά, ο Θρασύβουλος πάλεψε το παιχνίδι, ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ και στο τέλος κατάφερε να πάρει έναν βαθμό, ο οποίος στη συνέχεια ίσως αποδειχθεί πολύτιμος για την εξασφάλιση της παραμονής του στη Football League.

Τα πρώτα 20 λεπτά ήταν αναγνωριστικά από τις δύο ομάδες.
Οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή στιγμή στο 7΄με Παγώνη, ο οποίος υποχρέωσε τον
Λαζαρίδη να διώξει την μπάλα μετά από επικίνδυνη σέντρα από τα αριστερά. Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν εννέα λεπτά αργότερα, όταν ο Μαραγκουδάκης έφυγε στην αντεπίθεση, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Κασμερίδης απομάκρυνε την μπάλα.

Από το 20ο  λεπτό και μετά, ο Πλατανιάς ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε την εστία του Θρασύβουλου για να πετύχει γκολ, όπως στο 22΄ με τον Μιρτσέτα, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα άουτ.
Οι γηπεδούχοι ωστόσο ήταν αυτοί που ευτύχησαν να σκοράρουν! Στο 33΄ο Βλάχος με ωραία πάσα τροφοδότησε τον Ντακόλ, ο οποίος μόνος του μέσα στην περιοχή με πλασέ, σημείωσε το 1-0.

Η ομάδα της Φυλής έφτασε κοντά σε ένα ακόμη γκολ στο 38΄, όταν ο Βασιλείου μετά από εκτέλεση κόρνερ έπιασε την κεφαλιά, με τον Λαζαρίδη να προβαίνει σε σωτήρια επέμβαση.
Στη συνέχεια, οι παίκτες του Πλατανιά, προσπάθησαν να αντιδράσουν και να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, στο 40΄και στο 41΄.

Στην πρώτη περίπτωση ο Μιρτσέτα επιχείρησε το σουτ από καλή θέση το οποίο εξουδετέρωσε ο Κασμερίδης και στη δεύτερη, ο Ναζλίδης μπήκε στη μεγάλη περιοχή έκανε το σουτ, αλλά ο Παγώνης με προβολή εξοστράκισε την μπάλα η οποία κατέληξε πλάγια άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πλατανιάς διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δείχνοντας πως ήταν πιο ομάδα από το συγκρότημα της Φυλής και κατάφερε να το αποδείξει ισοφαρίζοντας στο 64΄.

Ο Μαραγκός ο οποίος ένα λεπτό νωρίτερα (63΄) είχε αντικαταστήσει τον Παληγεώργο, έκανε το γέμισμα μέσα στην περιοχή, και ο Μαραγκουδάκης με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Κασμερίδη, κάνοντας το 1-1.   

Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Πλατανιάς ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή του για να πετύχει το 2-1, ασκώντας ασφυκτική πίεση στην εστία του Θρασύβουλου.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το παιχνίδι να ανοίξει και οι γηπεδούχοι να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις.
Στο 79΄ο Κασμερίδης πρόλαβε τον Μαραγκουδάκη και με έξοδο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια την μπάλα, ενώ στο 85΄ο Ντακόλ απείλησε την εστία του Πλατανιά με κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά ο Λαζαρίδης, μπλόκαρε την μπάλα.

Στο 88΄, ο Μαραγκουδάκης έκανε και πάλι αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη εστία, όταν με ξαφνικό σουτ έξω από την περιοχή, υποχρέωσε τον Κασμερίδη να αποκρούσει την μπάλα, ο οποίος ήταν σωστά τοποθετημένος στο κέντρο της εστίας του.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1, σκορ το οποίο με βάση την εικόνα του αγώνα και τις ευκαιρίες που σημειώθηκαν, αδικεί τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατσικογιάννης από τον σύνδεσμο της Ηπείρου, ο οποίος έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μπεγκόνια και Δέντσα.

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Κασμερίδης, Βασιλείου, Σύρος, Βλάχος (88΄ Ζουμπουλάκης), Παγώνης, Ψιάνος, Ρόκαστλ (67' Καρλόπουλος), Ντακόλ, Μπεγκόνια, Ντα Σίλβα, Καρράς (56' λ.τ Σκόνδρας).

Πλατανιάς (Τάκης Τσακαλίδης): Λαζαρίδης, Παληγεώργος (63' Μαραγκός), Κουρτεσιώτης, Τζανής, Ραπτάκης, Δεντσάς (63' Δράμι), Πάγκαλος, Γκονζάλες, Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα (82' Χαϊκάλης).



Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Γιώργος Λυγγερίδης: Αγώνας μπάσκετ στη μνήμη του αστυνομικού - «Χρέος μας να τιμούμε τους ήρωές μας»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Η Μαρίνα Σάττι τραγουδά για πρώτη φορά live το «Ζάρι»
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved