Αγωνιστική Παρασκευή για… λίγους στη Football League

Αγωνιστική Παρασκευή για… λίγους στη Football League

Μόλις έξι παιχνίδια στο πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στη Football League.

Το τελευταίο διάστημα είχαμε συνηθίσει τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία να περιλαμβάνει οκτώ ματς στο πρόγραμμά της. Τα παιχνίδια του Διαγόρα δεν ορίζονται λόγω ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής, όμως η 21η αγωνιστική που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (23/03) λόγω της αργίας της 25ης Μαρτίου έκανε τη… διαφορά και αφαίρεσε άλλα δύο παιχνίδια από το πρόγραμμα.

Ο Βύζας Μεγάρων θα πάρει στα χαρτιά το τρίποντο απέναντι στον Εθνικό Αστέρα λόγω της αδυναμίας της ομάδας της Καισαριανής να τακτοποιήσει τις οφειλές προς όλους τους πρώην ποδοσφαιριστές που δικαιώθηκαν από προσφυγές. Την ίδια στιγμή η αστυνομική διεύθυνση Λάρισας δεν εγγυήθηκε για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα με τη Βέροια, η γγΑ έδωσε εντολή αναβολής και οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες μέσα στον Απρίλιο…

Έστω και κουτσουρεμένη, λοιπόν, η 21η ημέρα της Football League περιλαμβάνει έξι ντέρμπι, με τους πρωτοπόρους να δοκιμάζονται εκτός έδρας. Στη Φυλή (15:00, ΟΤΕ TV) ο επί πέντε αγωνιστικές αήττητος Θρασύβουλος θα υποδεχτεί τον Πλατανιά Χανίων. Οι Κρητικοί μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες, έλυσαν τη συνεργασία τους με τον Τίμο Καβακά και με υπηρεσιακό στον πάγκο τον Τάκη Τσακαλίδη θα επιδιώξουν το νέο ξεκίνημα.

Την ίδια ώρα (15:00) θα γίνουν τρεις ακόμα αγώνες. Στην Επανομή η τοπική Αναγέννηση ψάχνει τη χαμένη της σταθερότητα και θα κυνηγήσει το τρίποντο απέναντι στον Πανσερραϊκό για να μείνει ψηλά στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, έχουν πανηγυρίσει δύο διαδοχικές νίκες και θα παραταχθούν με τονωμένο ηθικό, γνωρίζοντας ότι το ματς είναι κομβικό για την είσοδό τους στα play off.

Έπειτα από περίπου 10 ημέρες ξεκούρασης ο Αγροτικός Αστέρας επιστρέφει στη δράση και θα υποδεχτεί την ΑΕΛ Καλλονής σε ένα ματς ιδιαίτερα κρίσιμο. Οι «πράσινοι» για να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, ενώ η ομάδα της Λέσβου αν και έχει αρκετά προβλήματα ψάχνει παντού πόντους για να προλάβει τα μπαράζ ανόδου.

Οριακό ματς για τους γηπεδούχους είναι αυτό στα Γιαννιτσά. Η τοπική Αναγέννηση είναι η χειρότερη εντός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος και για να νιώσει πιο άνετα βαθμολογικά θα πρέπει να επικρατήσει του Ηρακλή Ψαχνών. Οι φιλοξενούμενοι με τον Γιώργο Φοιρό στον πάγκο έχουν κατακτήσει επτά πόντους σε τρεις αγώνες και δείχνουν ικανοί για τη «ζημιά».

Στις 16:00 στο Ελ Πάσο θα κοντραριστούν η Καλλιθέα με τον Πανθρακικό. Η αθηναϊκή ομάδα προέρχεται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη (2-1) στο Μάλεμε και με όπλο τη δύναμη της έδρας θα επιδιώξει ένα ακόμα τρίποντο – χρυσάφι που θα την εδραιώσει στην εξάδα. Από την άλλη πλευρά, οι Ακρίτες του Σάββα Παντελίδη αγνοούν την ήττα από τις 16 Ιανουαρίου και θεωρούν το ματς κομβικό για την κατάκτηση μίας θέσης που οδηγεί στην απευθείας άνοδο.

Η αυλαία θα πέσει στις 19:00 (OTE TV) στην Πάτρα. Η Παναχαϊκή που διεκδικεί την είσοδό της στα μπαράζ ανόδου θα υποδεχτεί τον Πιερικό, που έχει κάνει ρεκόρ 20ετίας με τις έξι διαδοχικές νίκες. Οι Πατρινοί την περασμένη εβδομάδα γνώρισαν την πρώτη μόλις ήττα με τον Βασίλη Βούζα στην τεχνική ηγεσία και σκοπεύουν να πανηγυρίσουν έπειτα από δύο αγωνιστικές. Οι Κατερινιώτες, βέβαια, διανύουν περίοδο φόρμας και σκοπεύουν να «χτυπήσουν» και στην Αχαΐα.



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved