Κούγιας: «Κωμική δικαιολογία, να γίνει το ΑΕΛ - Βέροια»

Κούγιας: «Κωμική δικαιολογία, να γίνει το ΑΕΛ - Βέροια»

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή και ο Αλέξη Κούγιας με εξώδικο στη Football League ζητά τη διεξαγωγή του αγώνα ΑΕΛ - Βέροια.

Κωμική χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας τη δικαιολογία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας και σε εξώδικό του ζήτησε από τη διοργανώτρια αρχή να ορίσει τον αγώνα της ΑΕΛ με τη Βέροια, ο οποίος ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο (24/03).

Συγκεκριμένα, το εξώδικο αναφέρει:

«ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΑΙΤΗΣΗ

Της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ Γ.Ε. 2005» που εδρεύει στην Πάτρα επί της οδού Αρχ. Μακαρίου και Κιτίου 1, νομίμως εκπροσωπούμενης υπό του Προέδρου της, Αλέξιου Κούγια, Δικηγόρου Αθηνών.

ΠΡΟΣ

Τον Πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής FOOTBALL LEAGUE και FOOTBALL LEAGUE 2, κ. Σπύρο Καλογιάννη.

Πληροφορήθηκα ότι με τη δική σας σύμφωνη γνώμη και με κωμική δικαιολογία, ανεβλήθη το πολύ σημαντικό παιχνίδι για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος και της βαθμολογίας μεταξύ των ομάδων ΛΑΡΙΣΑ - ΒΕΡΟΙΑ. Επειδή η δικαιολογία η οποία προεβλήθη, ότι δηλαδή η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, δε μπορεί να αστυνομεύσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, λόγω του εορτασμού της 25ης Μαρτίου είναι κωμική.

Επειδή ο μοναδικός λόγος αναβολής είναι τα σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και η μεγάλη ηλικία των παικτών της Βέροιας και της Λάρισας, οι οποίοι είναι αδύνατο να ακολουθήσουν τον εξαντλητικό ρυθμό των τελευταίων αγωνιστικών.

Επειδή έχετε τη δυνατότητα να ορίσετε τη διεξαγωγή του αγώνα σε ώρα και ημέρα, είτε Κυριακή είτε Δευτέρα, που έχει ολοκληρωθεί ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου και όλη η αστυνομική δύναμη της Λάρισας είναι στη διάθεση των ιθυνόντων.

Επειδή ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας ουδέποτε δημιούργησε επεισόδια, ώστε να υπάρχει κίνδυνος επανάληψης αυτών και η τελευταία διακοπή έγινε λόγω της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο του Προέδρου της Λάρισας και όχι των οπαδών.

Επειδή επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Αιτούμαστε την ανάκληση της αποφάσεώς σας περί αναβολής του αγώνα μεταξύ των ομάδων της Λάρισας και της Βέροιας και τον ορισμό αυτού για την Κυριακή το βράδυ ή για τη Δευτέρα το απόγευμα.

Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς εκείνον, στον οποίο απευθύνεται, προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες, αντιγράφοντας ολόκληρο το κείμενο της παρούσης στην έκθεση επιδόσεώς τους».

Επίσης, η ΠΑΕ Παναχαϊκή ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Η Π.Α.Ε Παναχαϊκή θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Περιφερειακό Διευθυντή της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Παναγιωτόπουλο Γεώργιο για την βοήθεια που μας παρείχε με την έγκριση αδείας εισόδου στα σχολεία με την οποία η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θα πραγματοποιήσει συζητήσεις με τους μαθητές σχετικά με την ιδέα του « Ευ αγωνίζεσθαι », της άμιλλας , της αγάπης , για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο αλλά και να ενημερώσουν τους μαθητές για τα ιδεώδη και την ιστορία της ομάδας μας και για να τους προσκαλέσει στην δωρεάν μαθητική κερκίδα στο γήπεδο.

Για το λόγο αυτό πριν από το επόμενο αγώνα (1/4/2011 με Λάρισα) αντιπροσωπείες από διοικητικά στελέχη και ποδοσφαιριστές θα επισκεφθεί διάφορα σχολεία και θα έρθει σε επαφή με τους μαθητές και τους καθηγητές τους.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και ο πρόεδρος της Αλέξιος Κούγιας θα φιλοξενήσουν στο αυριανό παιχνίδι με τον Πιερικό την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Πάτραι.

Από σήμερα διατίθενται εισιτήρια του αγώνα με τον Πιερικό στο καφέ Marriane πλατεία Ομονοίας και στο καφέ της Παναχαϊκής στην Αγυιά».



Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Κύπελλο Ελλάδας: Άναψε «πράσινο» για τελικό με κόσμο ο Αχιλλέας Μπέος - Διαφωνία για τον αριθμό
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Ρεάλ Μαδρίτης: Καταγγελία του Ρούντιγκερ μετά τη σύνδεσή του με την ISIS
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Σούπερ προσφορές* από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στη Euroleague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παρτιζάν-Ολυμπιακός και τις υπόλοιπες «μάχες» της EuroLeague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved