Από ίδια αφετηρία

Από ίδια αφετηρία

Ισοβαθμώντας στους 25 βαθμούς και εντός της ζώνης των πλέι άουτ, είναι αυτονόητο ότι Βέροια και Πιερικός καλούνται να «ματώσουν» το Σάββατο στην Ημαθία (15:00, ET3), για να ξεφύγουν από την δεινή βαθμολογική θέση που έχουν περιέλθει.

Από πλευράς «Βασίλισσας», ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης φιλοδοξεί να συνδυάσει με νίκη το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία, κόντρα σε έναν αντίπαλο με ίδιο στόχο. Ο έμπειρος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά να παρατάξει τους «ροσομπλού» με 4-4-2 και επιθετικές αιχμές τους Σαϊτιώτη και Κουτσοσπύρο, ενώ με ενδιαφέρον αναμένονται τα νέα δείγματα γραφής της ομάδας. Μετά την ήττα στον Εύοσμο, οι Βεροιώτες «καίγονται» για το τρίποντο, ποντάροντας στην ώθηση της έδρας. Εκτός μάχης για τους γηπεδούχους θα μείνουν οι τραυματίες Μιχαλόπουλος και Καπίας, ενώ μπήκαν στην αποστολή Καλογέρης και Γεωργιάδης, αλλά είναι αμφίβολοι (επανέρχεται πάντως ο Οικονόμου). Στην αποστολή για την ομάδα της Ημαθίας μετέχουν οι Συμεωνίδης, Καλί, Αουρέλιο, Σαμαράς, Μπάρμπας, Τσιάτσιος, Οικονόμου, Καλτσάς, Μπλαζέφσκι, Κουτσοσπύρος, Σαϊτιώτης (πιθανή ενδεκάδα), Καντιμοίρης, Τζημογιάννης, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Γεωργιάδης, Λαναρής, Μπαργκάν και Διαμαντόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πιερικός θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα, με οδηγό την επιτυχία του πρώτου γύρου (νίκη 3-2 στην Κατερίνη), αλλά και την πρόσφατη καλή εμφάνιση με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Κατερινιώτες θα έχουν και την στήριξη αρκετών φιλάθλων τους, με τον Σταύρο Διαμαντόπουλο να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Λόπεζ και στους ανέτοιμους Πέντα, Περουτζίνι και Γουσούλη, ενώ νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα θα είναι πιθανότατα ο Κοντέων, που εξέτισε την ποινή του (δύσκολα θα υπάρξουν άλλες αλλαγές). Στην αποστολή για τους μελανόλευκους μετέχουν οι Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Πέτρου, Χατζής, Πουρτουλίδης, Κοντέων, Μιλόσκοβιτς, Γκουγκουλιάς, Πουλάκος (πιθανή ενδεκάδα), Καρακούτσης, Ι. Λαζαρίδης, Καλαγκάνης, Τασίδης, Κ. Λαζαρίδης, Κωνσταντινίδης, Κόιτς, Κολτσίδας και Μίμα.

Τέλος, ανακοίνωση για τα εισιτήρια εξέδωσε η ΠΑΕ Πιερικός, που αναφέρει: «Η Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν το Σάββατο 19-02-2011 για τον αγώνα ΒΕΡΟΙΑ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ ότι η τιμή εισιτηρίου θα είναι 10€ και η Θύρα στην οποία θα φιλοξενηθούν είναι η Θύρα 5 (πέντε) στην οποία θα υπάρχει εκδοτήριο εισιτηρίων». Στο πλευρό του Πιερικού θα βρεθεί το «Club Μελανόλευκοι», που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το Club Μελανόλευκοι δεν θα απουσιάσει από τον αγώνα της ομάδας μας στη Βέροια και γι’ αυτό διοργανώνει εκδρομή στη γειτονική πόλη το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου. Η τιμή συμμετοχής είναι 7 ευρώ. Η ώρα αναχώρησης έχει οριστεί για τη 13:00.Το Club θα είναι ανοιχτό από τις 11:00 και μετά για το καθιερωμένο ζέσταμα πριν από μια εκδρομή».



Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved