Mε μία αλλαγή ο ΟΦΗ

Mε μία αλλαγή ο ΟΦΗ

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε και κάτι τέτοιο φαίνεται να ενστερνίζεται απόλυτα ο Νίκος Αναστόπουλος.

Έτσι με εξαίρεση τον τραυματία Σαϊμπου Γιακούμπου τον οποίο δεν μπορεί να υπολογίζει ο «Αλενατόρε» την Κυριακή (15.00) στο «Γεντί Κουλέ» οι υπόλοιποι δέκα που θ’ αγωνιστούν κόντρα στα Τρίκαλα θα είναι οι ίδιοι που ξεκίνησαν και την περασμένη Δευτέρα στη Ρόδο απέναντι στον Διαγόρα. Ο ταλαντούχος Γκανέζος επιθετικός δεν κατάφερε να προπονηθεί ούτε την Παρασκευή λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στο γόνατο (έκανε μόνο θεραπεία) και το ρόλο του στο αριστερό άκρο της επίθεσης θ’ αναλάβει ο Φώτης Παπουλής (ετοιμοπόλεμος είναι και ο Μπόζινταρ Τάντιτς).

Στη δεξιά πτέρυγα θα επανέλθει ο πρώτος σκόρερ της κρητικής ομάδας Ανέστης Αγρίτης ενώ στην κορυφή της γραμμής κρούσης θα βρίσκεται ο Λεωνίδας Καμπάνταης. Από κει και πέρα μία θέση παίζεται στη μεσαία γραμμή με τον Κώστα Κιάσσο να έχει προβάδισμα για παρτενέρ του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ως αμυντικός μέσος (υπάρχουν και οι Γιώργος Κατσικογιάννης, Ματίας Βερόν και Ερόλ Μπουλούτ). Ελεύθερο ρόλο μπροστά από τους δύο αμυντικούς μέσους θα έχει ο Ιβάν Ρούσεφ ενώ η τετράδα της άμυνας θ’ αποτελείται από τους Άρη Γαλανόπουλο (δεξιά), Μηνά Πίτσο (αριστερά), Γιώργο Γεωργίου – Λάζαρο Χαριτωνίδη (στόπερ). Στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου για το κέντρο της άμυνας βρίσκεται και ο Φράντς Μπερτίν.

Η προπόνηση της Παρασκευής αφιερώθηκε σε ασκήσεις με μπάλα. Οι «ασπρόμαυροι» αρχικά έπαιξαν δίτερμα χωρίς τερματοφύλακες. Στη συνέχεια ακολούθησε δίτερμα με γκολκίπερς με περιοριστικούς όρους. Σε όλη τη διάρκεια της προπόνησης ο «Αναστό» έδωσε ιδιαίτερη σημασία σε θέματα τακτικής. Η προετοιμασία των παικτών του ΟΦΗ για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στους Θεσσαλούς θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο το πρωί (11.30) στο ΒΑΚ. Μετά το τέλος αυτής θ’ ανακοινωθεί η αποστολή που θα καταλύσει σε ξενοδοχείο.

Βροντερό «παρών» από τον κόσμο

Στο μεταξύ οι φίλαθλοι του Ηρακλειώτικου συλλόγου αναμένεται να κατακλύσουν την Κυριακή το «Γεντί Κουλέ» ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα που απηύθυνε μέσα στην εβδομάδα η διοίκηση της ΠΑΕ. Τα μηνύματα μέχρι τώρα όσον αφορά τη ζήτηση των εισιτηρίων είναι αρκετά θετικά και σ’ αυτό έχει συντελέσει η μεγάλη νίκη που πέτυχε η κρητική ομάδα στο «σμαραγδένιο νησί», το νέο σερί που αρχίζει να χτίζεται, ο οικονομικός «βραχνάς» που ταλανίζει τον ΟΦΗ, η ημέρα (τα μαγαζιά την Κυριακή είναι κλειστά) αλλά και το γεγονός ότι δεν υπάρχει τηλεοπτική μετάδοση ύστερα από αρκετό καιρό. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ στη θύρα 1, 15 ευρώ στις θύρες 4 - 5 και 20 ευρώ στη θύρα 8. Παράλληλα θα διατίθενται κουπόνια οικονομικής στήριξης από τα εκδοτήρια, τις εισόδους των θυρών, από εκπροσώπους των οργανωμένων καθώς και από τα γραφεία των «Snakes». Οι φίλοι των Τρικάλων που θα ταξιδέψουν στο Ηράκλειο θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6.

Έψαξαν το τηλέφωνο του Καϊμενάκη

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για προσέγγιση του εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα Τρίπολης Γιάννη Καϊμενάκη από τους ανθρώπους του ΟΦΗ η αλήθεια είναι ότι στελέχη της διοίκησης έψαξαν το τηλέφωνο του Καϊμενάκη. Τώρα για το αν υπήρξε επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και ποια ήταν τ’ αποτελέσματα αυτής θα το δείξει ο χρόνος.

* Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 11.00 το πρωί στο Βενεράτο θα υποδεχθούν οι Νέοι του ΟΦΗ τα Τρίκαλα για την 23η αγωνιστική της Football League.

Ηράκλειο: Τάσος Βαρδάκης



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved