Η αγωνιστική των… ρεκόρ στη Football League

Η αγωνιστική των… ρεκόρ στη Football League

Κάθε παιχνίδι της Κυριακής (18/03) στη Football League είχε και από ένα τουλάχιστον ρεκόρ…

Μόλις τρεις στροφές έχει διανύσει ο δεύτερος γύρος της Football League και ήδη οι εκπλήξεις φιγουράρουν στο κυρίως μενού κάθε αγωνιστικής. Παράλληλα, βέβαια, καταρρίπτονται και αρκετά ρεκόρ, όπως στην 20η ημέρα, οπότε σε κάθε ματς είχαμε τουλάχιστον από ένα…

Το σερί του Πλατανιά και η… κατάρα της Καλλιθέας

Στο Μάλεμε ο Πλατανιάς Χανίων γνώρισε την 3η διαδοχική της ήττα στο πρωτάθλημα. Πότε ξανά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν διανύσει τρία παιχνίδια χωρίς πόντο; Από τη σεζόν 2006-07, οπότε μετείχαν στη Δ’ Εθνική. Τότε είχαν χάσει διαδοχικά από το Τυμπάκι (1-3), τον ΑΟ Χανίων (1-3) και την Επισκοπή (4-1).

Η Καλλιθέα από την άλλη πλευρά, την τελευταία φορά που έφυγε με νίκη από την Κρήτη ήταν πριν από 10 χρόνια. Στις 17 Ιανουαρίου 2002 είχε επικρατήσει 1-0 του ΟΦΗ για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ρεκόρ 20ετίας ο Πιερικός

Η Κατερίνη ονειρεύεται απευθείας άνοδο και έχει κάθε δικαίωμα… Την τελευταία 20ετία ποτέ ξανά ο Πιερικός δεν είχε σημειώσει έξι διαδοχικές νίκες σε επαγγελματική κατηγορία. Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα κατέρριψε, λοιπόν, ένα σπουδαίο ρεκόρ. Σημειώνεται ότι 10 σερί νίκες οι «ασπρόμαυροι» είχαν πανηγυρίσει τη σεζόν 2004-05, αλλά τότε συμμετείχαν στη Δ’ Εθνική.

Η Βέροια για πρώτη φορά φέτος δεν βρήκε δίχτυα σε δύο διαδοχικά ματς (με Παναχαϊκή, Πιερικό). Κάτι ανάλογο είχε να συμβεί από πέρυσι, οπότε είχε ηττηθεί από ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικό.

Το «κάστρο» του Πανθρακικού

Η ομάδα της Κομοτηνής διαθέτει μία από τις πιο δυνατές έδρες στην Ευρώπη με 10 νίκες σε ισάριθμα ματς. Απέναντι στην Παναχαϊκή, μάλιστα, διατήρησε το μηδέν παθητικό και έτσι έχει το εκπληκτικό παθητικό του ενός τέρματος σε 900 αγωνιστικά λεπτά. Παράλληλα, διέκοψε το επί εννέα αγωνιστικές αήττητο σερί της Παναχαϊκής.

Επιτέλους… γκολ στις Σέρρες!

Έστω και αν το ευρύ 4-0 ήρθε απέναντι στην ομάδα Νέων του Εθνικού Αστέρα, ο Πανσερραϊκός μετά από πολλά χρόνια χόρτασε τους… λιγοστούς φιλάθλους του γκολ. Εξάλλου, από το 2000 και έπειτα μόλις τέσσερις φορές έχει νικήσει στο γήπεδό του τόσο άνετα. Στις 6 Απριλίου 2008 είχε επικρατήσει του Πιερικού 5-0, στις 2 Μαϊου 2007 4-0 του Αγροτικού Αστέρα και στις 24 Μαρτίου 2001 6-1 των Τρικάλων…

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό της ομάδας της Καισαριανής, η απαξίωση σε όλο της το μεγαλείο. Αν εξαιρέσει κανείς τη νίκη (3-0) στα χαρτιά απέναντι στον Διαγόρα οι «ερυθρόλευκοι» κοντέουν να κλείσουν έναν γύρο χωρίς νίκη (14 ματς), στο χειρότερο σερί της ιστορίας τους…

Πρωτιές για Ψαχνά, Φωκικό

Η ομάδα της Άμφισσας στην πρώτη της συμμετοχή ως Φωκικός στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία έπρεπε να περιμένει τον Μάρτιο για να πανηγυρίσει το πρώτο εκτός έδρας τρίποντο στην ιστορία της στη Football League. Για πρώτη φορά στην ιστορία του, μάλιστα, πανηγύρισε και ο Ηρακλής Ψαχνών δύο διαδοχικά τρίποντα.

Ρεκόρ για Καλλονή, αλλά…

Ο Μάρκος ντος Σάντος σημείωσε το πιο γρήγορο εντός έδρας γκολ της ΑΕΛ Καλλονής στην ιστορία της στη Football League. Βρήκε δίχτυα μόλις στο 2ο λεπτό, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να επικρατήσει του Θρασύβουλου (2-2).



Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved