Φοιρός: «Από εμάς εξαρτώνται όλα»

Φοιρός: «Από εμάς εξαρτώνται όλα»

Ο τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Φοιρός μίλησε για τον στόχο της άνετης σωτηρίας.

Επτά πόντους στα τρία τελευταία ματς έχει συγκεντρώσει ο Ηρακλής Ψαχνών. Μάλιστα, μετά τη νίκη (1-0) σε βάρος της Αναγέννησης Επανομής ο Γιώργος Φοιρός μίλησε για τον στόχο των «πράσινων» που δεν είναι άλλος από την άνετη παραμονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φοιρού:

«Πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας. Νομίζω είναι πολύ σημαντικό που κατορθώσαμε στα τρία πρώτα παιχνίδια να πάρουμε επτά βαθμούς. Προσπαθούμε να πάρουμε όσο είναι νωρίς όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε ώστε να αποφύγουμε το άγχος της τελευταίας στιγμής γιατί τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ περισσότερο.

Κατά την άποψη μου δεν διαχειριστήκαμε σωστά το 1-0 υπέρ μας, όπως δηλαδή θέλω να το διαχειριζόμαστε. Είναι η στιγμή που πρέπει να ξέρει η ομάδα να κρατά την μπάλα, να είναι ψύχραιμη, να έχει την μπάλα στα πόδια της αφού είναι μπροστά στο σκορ και να κάνει τον αντίπαλο να τρέχει περισσότερο. Νομίζω ότι δεν έχω περάσει μηνύματα στους παίκτες διότι είναι πολύ νωρίς.

Αν δεν κάνω λάθος μέσα σε αυτές τις ημέρες έχουμε κάνει τρία παιχνίδια και ουσιαστικά μόνο χαλάρωμα κάνουμε στις προπονήσεις. Έχουμε περιθώριο να δουλέψουμε, έχει περιθώριο η ομάδα δουλεύοντας να βελτιωθεί πολύ, να αποφύγει όπως είπα και προηγουμένως τις επικίνδυνες θέσεις της βαθμολογίας και στη συνέχεια να μπορέσει να παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό θα επιδιώξουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας για την παρουσία του και την βοήθεια του. Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι για να τον ευχαριστήσουμε περισσότερο».

Σχετικά με την αλλαγή στην απόδοση αρκετών ομάδων, είπε: «Ομάδες που είχαν κάνει πορεία πρωταθλητισμού κουράστηκαν, έχασαν την φόρμα τους και έχασαν έδαφος. Ο Πλατανιάς έχει χάσει αρκετά παιχνίδια στην σειρά. Βλέπουμε τον Πιερικό να έχει ανέβει και να κάνει συνεχόμενες νίκες από τότε που άλλαξε προπονητή. Αυτό συμβαίνει».

Για τον βαθμό δυσκολίας που έχει η αποστολή του Ηρακλή Ψαχνών: «Όλοι προσπαθούν. Όπως προσπαθούμε εμείς για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα σε όλα τα ματς, έτσι κάνουν και οι άλλες ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Από εμάς εξαρτάται να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία και να μην μας επηρεάσουν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων».

Παράλληλα, μίλησε για τον αντίπαλο: «Να πω συγχαρητήρια στον κύριο Βοσνιάδη για την ομάδα που έχει φτιάξει εδώ και τρία χρόνια δουλεύοντας με μεγάλο μεράκι. Είναι μια αξιόλογη ομάδα, την έχω παρακολουθήσει πολλές φορές και μου αρέσει γιατί έχει καλούς ποδοσφαιριστές που παίζουν καλό ποδόσφαιρο».

Ο ποδοσφαιριστής, Βαγγέλης Ντελέκος ανέφερε: «Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Έχει μεγάλη σημασία για εμάς κυρίως από βαθμολογικής άποψης. Νομίζω πως δεν άξιζε στην ομάδα μας να βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις και κάναμε μια καινούργια αρχή. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά με τον νέο μας προπονητή και πιστεύω πως κάναμε ένα βήμα για την παραμονή μας στην κατηγορία και γιατί όχι να πετύχουμε και κάτι καλύτερο, αφού έχουμε πολύ καλό υλικό, πολύ καλά παιδιά και όρεξη για δουλειά».



ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Ο «τελικός της χρονιάς» στην Μπολόνια για τον Παναθηναϊκό AKTOR - Η ώρα και το κανάλι
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Σεπόλια: Ένοχος για βιασμό, αθώος για εμπορία ο Ηλίας Μίχος - Αθώα για μαστροπεία η μητέρα
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Βίρτους - Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved