Ζέτος: «Παραμονή το συντομότερο»

Ζέτος: «Παραμονή το συντομότερο»

Ο βοηθός προπονητή του Θρασύβουλου, Ζέτος παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Καλλονής.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΛ Καλλονής (2-2) ο βοηθός προπονητή της ομάδας της Φυλής, Δημήτρης Ζέτος τόνισε: «Ήρθαμε να παίξουμε με μια ομάδα που ξέραμε τι παίκτες έχει και τι ομάδα είναι. Πιστεύουμε πως οι στόχοι της είναι εντελώς διαφορετικοί από τους στόχους που έχουμε θέσει εμείς φέτος αλλά έχουμε κι ένα σκοπό. Όπου κι αν παίζουμε θέλουμε να διεκδικούμε από το παιχνίδι ό,τι μας αντιστοιχεί, ό,τι μας αναλογεί άνευ όρων. Κάναμε κάποιες προσθήκες στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η ομάδα άλλαξε λίγο πρόσωπο και έχουμε πετύχει ένα σερί τεσσάρων θετικών αποτελεσμάτων τα οποία μας δίνουν μια βαθμολογική ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο παιχνίδι δεν μπήκαμε καλά. Είχαμε δικό μας κόρνερ και δεν δικαιολογείται σε επαγγελματική ομάδα από δικό της κόρνερ να δεχτεί γκολ. Θα μπορούσαμε βέβαια να είχαμε δεχτεί άλλα γκολ από την Καλλονή γιατί μας πίεζε. Ήταν πολύ καλύτερη από εμάς. Παρά ταύτα μπορέσαμε πολύ γρήγορα να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι και στις δύο περιπτώσεις και μετά προσπαθήσαμε να μη «φάμε» άλλα γκολ και να πάρουμε έστω κι έναν πόντο από αυτό το παιχνίδι. Το καταφέραμε και συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε το στόχο που είναι η παραμονή μας όσο το δυνατό συντομότερα. Ευχαριστούμε την Καλλονή για τη φιλοξενία».

Ο ποδοσφαιριστής των «πράσινων», Άγγελος Ζουμπουλάκης ανέφερε: «Ερχόμενοι να παίξουμε σήμερα με την Καλλονή ξέραμε πως θα παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα. Με μια πολύ καλή ομάδα και πειθαρχημένη. Βρεθήκαμε δύο φορές πίσω στο σκορ όμως δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου. Αυτό ήταν και το κλειδί της σημερινής αναμέτρησης. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες της Καλλονής, μια πολύ καλή ομάδα που παλεύει για την εξάδα και όσον αφορά εμάς συνεχίζουμε τους στόχους μας και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος».



Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Euroleague: Ενός λεπτού σιγή πριν το Παρτιζάν-Ολυμπιακός
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ζήτησε απ' τον κόσμο της να προσέχει πιθανές προκλήσεις
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός από το μεγάλο «ραντεβού» ο Μάτι Λι
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
Το ξεχωριστό μήνυμα της Εθνικής ομάδας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved