Παρέμβαση των παλαίμαχων της ΑΕΛ

Παρέμβαση των παλαίμαχων της ΑΕΛ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο σύνδεσμος των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ, με την οποία παρεμβαίνει στις εξελίξεις γύρω από την ομάδα της Θεσσαλίας.

«Αγανάκτηση, οργή και αηδία» αποτελούν τις χαρακτηριστικές λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν στην ανακοίνωση. Φανερά, δηλαδή, οι παλαίμαχοι παίκτες των «βυσσινί» θεωρούν ότι η ΑΕΛ αδικείται.

Παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Αγανάκτηση, οργή και αηδία, λέξεις που εδώ και πάρα πολύ καιρό γεμίζουν το μυαλό μας. Αγανάκτηση με αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν στην ομάδα μας, και στο δύσμοιρο αυτό άθλημα που υπηρετήσαμε και υπηρετούμε οι περισσότεροι, αλλά για πόσο ακόμη;

Πόσο μπορούμε ακόμα να κοροϊδεύουμε τα νέα παιδιά που προπονούμε να προσπαθούν μέσα από την προπόνηση να κερδίζουν τίμια τους αγώνες; Νιώθουμε οργή που τόσο καιρό την πνίγουμε, για να μην τη μεταδώσουμε στους νεαρούς κυρίως φιλάθλους μας, για να μην τους δώσουμε έναυσμα για ακρότητες και βιοπραγίες που θα ματώσουν το ποδόσφαιρο. Νιώθουμε αηδία που βλέπουμε αυτά τα αρρωστημένα ανθρωπάκια να έρχονται και να εκτελούν εντολές και διατεταγμένες υπηρεσίες, αδιαφορώντας για την ιστορία της συγκεκριμένης ομάδας, αδιαφορώντας για τα τρόπαια, αδιαφορώντας για τα ρίγη συγκίνησης που προκάλεσε και προκαλεί με τη γροθιά που δίνει κάπου-κάπου στο κατεστημένο θυμίζοντας, ότι υπάρχει και η επαρχία.

Κύριοι της ΕΠΟ, της επιτροπής ορισμού της διαιτησίας, της λίγκας και όλων των «αρχόντων» του ελληνικού ποδοσφαίρου, επιτέλους σταματήστε να ασελγείτε στο σώμα της ΑΕ Λάρισας, προκαλείτε, προκαλείτε το μένος μια ολόκληρης πόλης, τους χιλιάδες Έλληνες φιλάθλους και το ποτήρι ξεχείλισε.
Ξέρετε πολύ καλά ότι αυτή η ομάδα ξέρει να ξεκινάει επαναστάσεις και αγώνες για δικαίωση και δεν θέλετε να είστε στο διάβα της όταν το αποφασίσει. Γι΄αυτό σκεφθείτε πριν ξανατολμήσετε να αδικήσετε και να προκαλέσετε τους Λαρισαίους φιλάθλους. Θέλετε δεν θέλετε η κουλτούρα και η παιδεία αυτής της ομάδας έχει ξεφύγει από τη δική σας, το ποδόσφαιρο το βλέπαμε και το βλέπουμε σαν γιορτή, στο ARENA F.C.

Θέλουμε να μας αφήσετε να απολαμβάνουμε την ομάδα μας όπως την ονειρευτήκαμε, όπως τις απολαμβάνουν παγκόσμια στα γήπεδα των προηγμένων χωρών και σας χαρίσουμε το ποδόσφαιρο που ονειρεύεστε... κυνηγημένοι διαιτητές, φοβισμένοι παράγοντες κατευθυνόμενοι φίλαθλοι...».



Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved