Θεοδωρίδης: «Μπουνιές και κλωτσιές στο AEL FC ARENA»

Θεοδωρίδης: «Μπουνιές και κλωτσιές στο AEL FC ARENA»

Ο μεγαλομέτοχος του Πανσερραϊκού, Πέτρος Θεοδωρίδης κατήγγειλε ακόμα και επίθεση από ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Σερρών φιλοξενήθηκε την Πέμπτη (15/03) ο Πέτρος Θεοδωρίδης, προκειμένου να αναφερθεί στα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα της Τετάρτης (14/03) με την ΑΕΛ. Μίλησε για συμπτώσεις, παλικαρίσια νίκη και σημείωσε ότι ακόμα και αν ο Πανσερραϊκός προβιβαστεί, δεν θα γίνει φιέστα.

Αρχικά ο Θεοδωρίδης δήλωσε: «Για αρχή να πω ότι είναι ακριβώς ίδια η κατάσταση με πρόπερσι και δε ξέρω αν είναι τυχαίο. Και τότε τη 2η αγωνιστική του 2ου γύρου ήταν όταν κάναμε την πρώτη νίκη μετά από καιρό. Και τότε είχαμε χάσει προηγουμένως με 1-2 από τον ΟΦΗ με διαιτητή τον Κύζα. Δε ξέρω αν είναι τυχαίο».

Για τη διακοπή του αγώνα στη Λάρισα: «Έχουμε δει και πολλά χειρότερα πράγματα. Δε δικαιολογούνται οι άνθρωποι της Λάρισας να κάνουν όλα αυτά για τις αποφάσεις του διαιτητή. Μου προξένησαν έκπληξη οι αντιδράσεις. Κάτι κρύβεται από πίσω. Όλη την εβδομάδα έλεγαν πως αν δε κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, θα δείτε τι θα γίνει.

Καταγγείλαμε ακόμα και ποδοσφαιριστές της Λάρισας, τον Καούνο και τον Πλιάγκα που επιτέθηκαν σε συναδέλφους τους. Το ίδιο ισχύει και για τον γυμναστή της Λάρισας που ήταν απαράδεκτος. Έγιναν επεισόδια και στα αποδυτήρια με προπηλακισμούς, μπουνιές, κλωτσιές. Από την άλλη ίσως ήταν και καλό ότι έγινε καθώς ξύπνησε τους ποδοσφαιριστές, να δουν πως μας φέρονται».

Για το γεγονός ότι μαζί με την ΑΕΛ έδωσαν κοινό αγώνα το καλοκαίρι: «Στη φάση του πλαγίου που φωνάζουν, είχε φύγει από τον ποδοσφαιριστή και βγήκε άουτ η μπάλα από το πλάγιο. Δε μπορεί μαζί με τη Λάρισα να κάνουμε 4-5 μήνες έναν αγώνα και να μας βάλουν μετά μαζί στο στόχαστρο. Να πω ότι ο Πανσερραϊκός ήταν 1ος, εντάξει. Ήταν δύο ομάδες που είναι στην ίδια θέση και παλεύουν.

Μέσα μου ένιωσα πραγματικά ότι το καλοκαίρι που δε δικαιωθήκαμε ίσως φταίει αυτή η συμπεριφορά του Πηλαδάκη. Πολλές φορές ειπώθηκε ότι ο Πανσερραϊκός την πλήρωσε εξαιτίας της ΑΕΛ και μάλλον έχουν δίκιο. Με στεναχώρησε γιατί δίναμε έναν αγώνα για να δικαιωθούμε. Δεν υπήρχε λόγος να γίνουν αυτά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για την εικόνα της ομάδας: «Ευτυχώς το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό και ό,τι λένε είναι για λαϊκή κατανάλωση. Είδαμε ποιος παραφέρθηκε στον αγώνα. Παίξανε παλικαρίσια οι παίκτες του Πανσερραϊκού και το κέρδισαν με το σπαθί τους. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, σε ένα τέτοιο κλίμα ήταν σπουδαία νίκη. Είχαμε πάλι προβλήματα με τραυματισμούς.

Παρά τα προβλήματα θα το παλέψουμε μέχρι τέλους. Όσο για την απευθείας άνοδο, γιατί όχι; Στο ποδόσφαιρο ποτέ δε λες ποτέ. Ποιος πίστευε ότι ο Πιερικός θα πλησίαζε τόσο την κορυφή. Θέλω να βλέπω πάθος και αγωνιστικότητα».

Για το αν ήθελε ο Πανσερραϊκός να συνεχιστεί το παιχνίδι: «Είχαμε πει πως με αυτές τις συνθήκες κανείς δε μας εξασφαλίζει τη σωματική ακεραιότητα των παικτών. Είπαμε ας αδειάσει η κερκίδα πίσω από τον πάγκο και ας γίνει το παιχνίδι. Οι οπαδοί με τις κουκούλες που ήταν απέναντι, ήρθαν πάνω από τον πάγκο της ομάδας κάποια στιγμή».

Για τους φιλάθλους που τελικά δε μπήκαν στο γήπεδο: «Στον πρώτο γύρο είχαμε φιλοξενήσει τους οπαδούς και έπρεπε να ανταποδώσουν. Υπάρχει έγγραφο γι’ αυτό. Ξαφνικά η ΕΛ.ΑΣ είπε ότι δε μπορεί να διαθέσει αστυνομική δύναμη και αποτέλεσμα ήταν να τους γυρίσουν πίσω. Δε πήρε θέση καν η ΠΑΕ ΑΕΛ. Είναι απαράδεκτο αυτό. Ξέρω ότι είναι θέμα Αστυνομίας αλλά θα έπρεπε και η Λάρισα να πάρει θέση. Ζητάω συγνώμη από τα παιδιά που ταξίδεψαν».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΛ θέλει την τιμωρία του Γουμάγια: «Και εγώ θέλω να τιμωρηθούν όλες οι ομάδες, τι να λέει αυτό. Αυτό που μετράει είναι τι γράφτηκε στο φύλλο αγώνα».

Για τον αν θα γίνει καταγγελία: «Θα δούμε τι θα κάνουμε. Το σίριαλ θα είναι μεγάλο».

Για την απουσία του κόσμου: «Ο κόσμος μπορεί να μην εμπιστεύεται εμένα, την ομάδα, δε ξέρω. Μας άφησε μόνους αλλά αν δικαιωθούμε στο τέλος να ξέρει ότι δε θα γίνει φιέστα αν πάνε όλα καλά. Δεν υπάρχει λόγος να γίνει. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας στα δύσκολα. Δεν ήρθαν από την 1η αγωνιστική».

Για τον αγώνα με τον Εθνικό Αστέρα: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον Πανσερραϊκό και την ΑΕΛ. Και επειδή ακούγονται κάτι ψίθυροι όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Πιερικό, ένα θέλω να πω. Να ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Αν ήμουν τέτοιος, θα ήμουν και εγώ μέσα για τα στημένα».

Για την κλήση του Γιαννόπουλου στην Εθνική ομάδα: «Και άργησαν να τον καλέσουν. Είναι πολύ καλός παίκτης, συγκεντρωμένος και σύντομα θα παίξει στην πρώτη ομάδα. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες. Σιγά-σιγά θα τους βλέπει ο προπονητής όλους».

Για τον Μιχάλη Γρηγορίου: «Είναι δύσκολο για αυτόν καθώς υπάρχουν συνεχόμενα παιχνίδια αλλά τώρα θα φανεί η δουλειά του. Ήδη βλέπω πως το σύστημα του αρχίζει να δουλεύει στα τελευταία παιχνίδια. Τον πιστεύω, είναι καλός προπονητής».



Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Λανσάρει το δικό του νερό ο Κριστιάνο Ρονάλντο
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Conference League: Τα εισιτήρια του τελικού στην OPAP Arena - Πόσα θα πάρουν οι φιναλίστ
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved