Γρηγορίου: «Ενδεχομένως ο διαιτητής επηρέασε το αποτέλεσμα»

Γρηγορίου: «Ενδεχομένως ο διαιτητής επηρέασε το αποτέλεσμα»

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού έπειτα από πιέσεις αναφέρθηκε στη διαιτησία.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη (1-0) του Πανσερραϊκού στο AEL FC ARENA σημείωσε ότι θα πρέπει να δει το βίντεο του αγώνα για να πει με βεβαιότητα αν ο τερματοφύλακας Γουμάγιας κάνει θέατρο για να κερδίσει την αποβολή του Γκρούμπιεσιτς.

Αρχικά ο τεχνικός της ομάδας των Σερρών δήλωσε: «Θα ήθελα να επικεντρωθώ στο αγωνιστικό κομμάτι. Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΛ ήταν καλύτερη. Η πίεση στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν μεγάλη για την Λάρισα, όπως ενδεχομένως και για εμάς.

Σε μια από τις λίγες ευκαιρίες που κάναμε καταφέραμε να προηγηθούμε. Για εμάς αυτοί οι τρεις βαθμοί εύχομαι και ευελπιστώ να είναι η αρχή για μια καινούργια προσπάθεια. Ήρθαν στην κατάλληλη χρονική στιγμή και στο κατάλληλο παιχνίδι. Θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και θα επιδράσουν θετικά στην ψυχολογία μας. Εμείς κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας με τον Εθνικό Αστέρα. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για όλο το 95λεπτο».

Το σχόλιο σας για την φάση της αποβολής και γενικά τις αποφάσεις του διαιτητή;

«Εάν επεκταθούμε στα άλλα κομμάτια, θα επεκταθούμε πάρα πολύ και δεν είναι σωστό».

Δεν επηρέασε ο διαιτητής το αποτέλεσμα του αγώνα;

«Ενδεχομένως ναι. Δεν έχω δει κανένα βίντεο και δεν μπορώ να σας πω την άποψη μου αν δεν έχω καθαρή εικόνα για τις φάσεις. Αυτό που ξέρω είναι πως πρέπει να βοηθήσουμε όλοι την διαιτησία. Έχουν μπει πολλά νέα παιδιά που χρειάζονται στήριξη, υπάρχει βελτίωση στην διαιτησία στη φετινή σεζόν. Όταν υπάρχει πίεση στις ομάδες είναι λογικό να ξεσηκωθούν στην πρώτη λάθος απόφαση».

Πρώτη λάθος απόφαση λέτε το να δίνει οφσάιντ από πλάγιο;

«Δεν το σφύριξε ο διαιτητής το οφσάιντ, το σφύριξε ο επόπτης. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι να γίνει ένα βήμα. Βοηθώντας τη διαιτησία, τους φιλάθλους, τους παίκτες μας».

Γιατί όλοι οι προπονητές κάνετε δηλώσεις όταν είναι εις βάρος σας η διαιτησία και όταν είναι υπέρ σας δεν ξέρετε τίποτε;

«Ο χώρος για να γίνει καλύτερος πρέπει να τον βοηθήσουμε όλοι μας. Αν έχετε ακούσει μια φορά εμένα να έχω μιλήσει για διαιτησία να μου το φέρετε».

Για την αποβολή και το θέατρο του Γουμάγια τι έχετε να πείτε;

«Με το ύφος που έχει πάει πάνω του ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής δεν ξέρω τι έγινε. Αν είναι έτσι όπως το λέτε δεν ισχύσει το ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Αν είναι όπως το λέτε είναι λάθος του Γουμάγια. Σας πιστεύω, αλλά θα πρέπει να το δω».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved