Ο ήρωας Γιακουμής και η εξιλέωση του Γιόνδη

Ο ήρωας Γιακουμής και η εξιλέωση του Γιόνδη

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Ευόσμου ανάμεσα στον Αγροτικό Αστέρα και την Αναγέννηση Γιαννιτσών που δεν βοήθησε τις δύο ομάδες να βελτιώσουν την αγωνιστική τους θέση αλλά ήταν συναρπαστικό στην εξέλιξή του.

Και είναι κρίμα που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και δεν κατέστη δυνατό να το παρακολουθήσουν παρά ελάχιστοι οπαδοί των δύο ομάδων που βρέθηκαν στον Εύοσμο και… κατάφεραν μάλιστα να τσακωθούν μεταξύ τους.

«Όλα τα λεφτά» ένα δαιμονισμένο τετράλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο που στάθηκε αρκετό για να αναδείξει σε ήρωα τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Γιακουμή που μπήκε στον αγώνα… αναγκαστικά μετά την αποβολή του Λαμπάκη στο 59ο λεπτό και κατάφερε αν και κρύος να αποκρούσει δύο πέναλτι του Αναγέννησης Γιαννιτσών, στο 61ο (Σερέτης) και στο 63ο (Γιόνδης) λεπτό. Στον καλύτερο παίκτη της Αναγέννησης όμως δεν άξιζε ο τίτλος του μοιραίου κι έτσι με ένα γκολ στο 72ο λεπτό εξιλεώθηκε για το χαμένο πέναλτι και έφερε το παιχνίδι στα ίσα ισοφαρίζοντας το γκολ, με το οποίο είχε ανοίξει το σκορ στο 31ο λεπτό ο Βοσκόπουλος για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Ο Αγροτικός Αστέρας τελείωσε το παιχνίδι με 10 παίκτες, αφού εκτός του Λαμπάκη που είδε την κόκκινη κάρτα στο 59’ στη φάση του πρώτου πέναλτι, αποβλήθηκε δύο λεπτά αργότερα ο Τσουκαλίδης στη φάση του δεύτερου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε αρκετά νευρικά, τόσο μέσα τον αγωνιστικό χώρο, όσο και στην κερκίδα, καθώς παρόλο που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, μπήκαν μέσα οπαδοί και από τις δύο ομάδες και ξεκίνησαν τις αντεγκλήσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή ευκαιρία στο 29ο λεπτό με τον Καπνίδη που έκλεψε τη μπάλα, μπήκε στην περιοχή των Γιαννιτσών, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βγήκε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Καραογλανίδη.

Με τη συμπλήρωση του ημιώρου (31') ο Αγροτικός Αστέρας άνοιξε το σκορ. Ηταν μια εκτέλεση φάουλ του Καρακατσάνη, ο Βοσκόπουλος πιο ψηλά απ' όλους έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα έσκασε στο έδαφος και κατέληξε στα δίχτυα του Καραογλανίδη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (35') ο Καρακατσάνης απείλησε ξανά τους φιλοξενούμενους, αλλά το σουτ που πραγματοποίησε δεν βρήκε στόχο.

Στην επανάληψη, τα Γιαννιτσά εξαπέλυσαν αντεπίθεση διαρκείας και κέρδισαν πέναλτι στο 59’. Ο Γιόνδης ανατράπηκε από τον Λαμπάκη που είδε και την κόκκινη κάρτα. Ο Γιακουμής κλήθηκε απ΄ τον πάγκο να τον αντικαταστήσει. Ο Σερέτης εκτέλεσε το πέναλτι και ο Γιακουμής απέκρουσε. Η μπάλα έφτασε στον Τσικνίδη, έπιασε κεφαλιά, αλλά ο Τσουκαλίδης απέκρουσε με τα χέρια. Δεύτερο πέναλτι για την Αναγέννηση, δεύτερη κόκκινη κάρτα για τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Γιακουμής ξανά κάτω από τα δοκάρια και ο Γιόνδης στο πέναλτι με τον τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα να αποκρούει εκ νέου.

Δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο, ωστόσο, στο 72’ όταν σε σέντρα του Τέλλου, ο Γιόνδης με κεφαλιά έγραψε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Λαμπάκης (59' Γιακουμής), Βοσκόπουλος, Παπαδόπουλος, Πετρίσεβιτς, Μαργαρίτης, Τσουκαλίδης, Καρακατσάνης, Μερεσιώτης, Καπνίδης, Καθάριος, Παμπόε.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: Καραογλανίδης, Τέλλος, Χατζόγλου, Σερέτης, Κυζιρίδης, Γιόνδης, Ντατίδης, Τσικνίδης, Ιορδανίδης, Μπαξεβάνος, Μπέκα.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
Δ. Γιαννακόπουλος: Επέστρεψε στο ΟΑΚΑ και γνώρισε την αποθέωση!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved