Τσίμπησε βαθμό στην Επανομή ο Φωκικός

Τσίμπησε βαθμό στην Επανομή ο Φωκικός

Αναγέννηση Επανομής και Φωκικός έμειναν στο 1-1 σε ένα παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν την εδαφική υπεροχή και οι φιλοξενούμενοι τις ευκαιρίες. Πιο βολικό για τον Φωκικό το αποτέλεσμα.

Νίκη για διαφορετικούς λόγους χρειάζονταν Αναγέννηση Επανομής και Φωκικός. Οι μεν γηπεδούχοι προέρχονταν από εντός έδρας επικράτηση επί του Αγροτικού Αστέρα και έψαχναν το «2 στα 2» ώστε να αυξήσουν τις ελπίδες τους για συμμετοχή στα πλέι οφ. Ο Φωκικός από την άλλη, μετρούσε μέχρι σήμερα τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη και μοιραία είχε μείνει πίσω στη βαθμολογία. Τελικά, κανείς δεν πήρε το τρίποντο και η ισοπαλία είναι πιο βολική για τον Φωκικό.

Η Αναγέννηση μπήκε πιο δυνατά στο ματς, διατηρούσε την υπεροχή, αλλά αδυνατούσε να φτιάξει φάσεις. Αντιθέτως, ο καλά οργανωμένος Φωκικός κατάφερε να περιορίσει τους κινδύνους και μάλιστα απείλησε δις με τον Κανελλόπουλο, όταν τα δύο σουτ του στο 15' και στο 31' κατέληξαν στην αγκαλιά του Φιρινίδης και ελάχιστα άουτ, αντίστοιχα. Η πιο καλή στιγμή για την Επανομή στο πρώτο μέρος ήρθε στο 16' με τον Παπαζούδη να πιάνει την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Γεωργίου, αλλά τον Βρονταρά να είναι σε ετοιμότητα και να διώχνει.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, η ομάδα του Πέτρου Μίχου άνοιξε το σκορ και άλλαξε τις ισορροπίες. Επειτα από εκτέλεση κόρνερ και διώξιμο του Φιρινίδη, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Καλλέργη. Ο τελευταίος έπιασε το σουτ από το ύψος της περιοχής και έδωσε το προβάδισμα στον Φωκικό (47').

Η Αναγέννηση αναγκάστηκε να ρισκάρει και να βγει μπροστά για να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Το βρήκε τελικά στο 67' από την άσπρη βούλα. Ο Μπεκιάρης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Χαλούλο και ο διαιτητής Ζούγρας καταλόγισε το πέναλτι το οποίο και αξιοποίησε ο Καραγιάννης. Στο διάστημα που ακολούθησε, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σημειώσει το τέρμα που θα της χάριζε τους βαθμούς και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Δεινόπαπας, Παπαζούδης, Θωμόπουλος Κωστόπουλος, Βρονταράς και Καλλέργης. Ο Παπαζούδης μάλιστα αντίκρισε στο 89' κόκκινη κάρτα για χτύπημά του στον Σκαρίμπα.

Αναγέννηση Επανομής: Φιρινίδης, Παγώνης, Γεωργίου, Παπαζούδης, Καρλάο, Καραμανλής (60' Πεχλιβανίδης), Ασλανίδης, Ναλμπάντης (60' Μαυροματίδης), Μπεκιάρης, Καραγιάννης, Δεινόπαπας (75' Γεωργιάδης).

Φωκικός: Βρονταράς, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Μπουλούλης (78' Ζάγκος), Καλλέργης, Διαμαντόπουλος, Κανελλόπουλος.

Διαιτητής: Ζούγρας (Κοζάνης)
Βοηθοί: Κουτζιακουτζίδης, Τσιαμπάζης (Κοζάνης)



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved