Αγωνιστική των ντέρμπι στη Football League

Αγωνιστική των ντέρμπι στη Football League

Παιχνίδια – φωτιά σε Πάτρα, Λάρισα και Κομοτηνή στη 19η αγωνιστική της Football League.

Ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας θα φέρει η εμβόλιμη 19η αγωνιστική της Football League. Εξάλλου, οι δύο πρωτοπόροι, Βέροια και Πλατανιάς θα δοκιμαστούν σε Πάτρα και Κομοτηνή, οπότε μόνο απίθανο δεν είναι να έχουν απώλειες. Την ίδια στιγμή ο Πιερικός και η Καλλιθέα… παραφυλάνε για να αναρριχηθούν, ενώ ματς χωρίς αύριο θα διεξαχθεί στο AEL FC ARENA.

Η αυλαία θα ανοίξει στις 14:30 στο Ελ Πάσο, εκεί όπου η Καλλιθέα θα υποδεχτεί την ΑΕΛ Καλλονής. Η αθηναϊκή ομάδα μετρά τέσσερις διαδοχικές νίκες, βρίσκεται στην 5η θέση (έχει ένα ματς λιγότερο, αυτό με τον Διαγόρα) και γνωρίζει πολύ καλά ότι αν επικρατήσει θα εδραιωθεί στις θέσεις των play offs. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Λέσβου στο ντεμπούτο του Γιάννη Ματζουράκη αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1) με τον Πανθρακικό και αναζητά βαθμούς μακριά από τη βάση της για να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Μίση ώρα μετά τη σέντρα στην Καλλιθέα, η Παναχαϊκή θα υποδεχτεί τη Βέροια (15:00). Οι Αχαιοί προέρχονται από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη στο Μάλεμε, είναι αήττητοι οκτώ αγωνιστικές και αν επικρατήσουν της Βέροιας θα μπουν δυνατά στη διεκδίκηση μίας θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου. Ωστόσο, οκτώ αγωνιστικές αήττητη είναι και η «Βασίλισσα του Βορρά». Φυσικά, θα κυνηγήσει το τρίποντο, ελπίζοντας παράλληλα σε στραβοπάτημα του Πλατανιά.

Τηλεοπτική κάλυψη (15:00, OTE TV) θα έχει ο «τελικός» στο AEL FC ARENA. Η ΑΕΛ έχει πανηγυρίσει ένα τρίποντο στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και βλέπει την ψαλίδα, τόσο από την κορυφή, όσο και από τις θέσεις των play offs να μεγαλώνει. Εννοείται ότι περιθώρια για νέα γκέλα δεν υπάρχουν στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό. Βέβαια, με την πλάτη στον τοίχο θα παραταχθεί και η ομάδα των Σερρών. Ένα τρίποντο στα 11 τελευταία παιχνίδια έχουν γευτεί τα «λιοντάρια» και αν ηττηθούν θα απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από την εξάδα.

Στην Κατερίνη ο «ανεβασμένος» Πιερικός μετά τη νίκη του (2-1) στις Σέρρες θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί νικών. Θα φιλοξενήσει τον Βύζαντα Μεγάρων σε ένα ματς που κρύβει κινδύνους, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» έχουν κάνει αρκετές «ζημιές» μακριά από το γήπεδό τους.

Χωρίς τη βοήθεια των οπαδών τους θα αγωνιστούν ο Εθνικός Αστέρας και ο Αγροτικός Αστέρας, καθώς τα οικονομικά προβλήματα δεν τους επέτρεψαν να σφραγίσουν εισιτήρια. Αμφότεροι είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και για να πάρουν βαθμολογική ανάσα θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Ηρακλή Ψαχνών και της Αναγέννησης Γιαννιτσών. Η ομάδα της Εύβοιας το Σάββατο (10/03) παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στην ΑΕΛ εντός έδρας, ενώ αυτή τη Πέλλας την Κυριακή (11/03) αναδείχτηκε ισόπαλη (0-0) με τον Θρασύβουλο.

Η Αναγέννηση Επανομής την Κυριακή (11/03) έκανε το χρέος της και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα. Θέλει, λοιπόν, να κάνει το 2Χ2 εντός στο παιχνίδι με τον Φωκικό Άμφισσας, ο οποίος κυνηγά παντού βαθμούς για να εξασφαλίσει τη σωτηρία του.

Η αυλαία της 19ης αγωνιστικής θα πέσει στις 17:30 (OTE TV) στην Κομοτηνή με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Πλατανιά Χανίων. Οι Ακρίτες έπειτα από την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) στη Μυτιλήνη θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του (μία από τις πιο ισχυρές της Ευρώπης με απολογισμό 8-0-0) και να πιάσει στη βαθμολογία τους Κρητικούς. Η ομάδα των Χανίων την Κυριακή (11/03) γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα της στο πρωτάθλημα και, φυσικά, θα αναζητήσει το τρίποντο για να καλύψει το έδαφος και να μείνει στην πρώτη δυάδα.

Σημειώνεται ότι ο αγώνας Θρασύβουλος - Διαγόρας δεν θα διεξαχθεί λόγω ανάκλησης του πιστοποιητικού της ομάδας της ομάδας της Ρόδου.

Δείτε τη βαθμολογία της Football League πριν τα ματς της Τετάρτης (14/03).



Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Ετοιμοπόλεμοι οι «πράσινοι» διεθνείς, αποφόρτιση ο Σπόραρ - Εκτός ο Μπάμπα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κάλενς ενόψει ντέρμπι
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μια ώρα μπροστά
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved