Βούζας: «Άνοδος μέσω play off η Παναχαϊκή»

Βούζας: «Άνοδος μέσω play off η Παναχαϊκή»

Βελτιωμένη παρουσιάζεται η Παναχαϊκή στα τελευταία παιχνίδια με τον Βασίλη Βούζα να εκτιμά πως μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο μέσω των πλέι οφ.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής μίλησε στον Sentrafm για το «διπλό» στο Μάλεμε, την πορεία της ομάδας, αλλά και για τον Αλέξη Κούγια και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βούζα στον Sentrafm:

Για τη νίκη της Παναχαϊκής επί του Πλατανιά, τόνισε: «Αν σκεφτούμε ότι ο Πλατανιάς είχε και την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη, δίνει άλλη διάσταση στη νίκη μας. Κάποτε θα τέλειωνε το αήττητο στην έδρα του, έτυχε να το κάνουμε εμείς. Ο Πλατανιάς θα συνεχίσει, όπως κι εμείς».

Για την βελτιωμένη εικόνα των Πατρινών, επισήμανε: «Εχουμε μια δυναμική, έχουμε παγιώσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας. Διατηρούμε το μηδέν στην άμυνα και σκοράρουμε. Σε όλους τους τομείς πάμε καλά».

Για τους στόχους της ομάδας σημείωσε: «Κυνηγάμε τα πλέι οφ και από εκεί θα διεκδικήσουμε την άνοδο, βάσει της πορείας που κάνουμε και αν αυτή συνεχιστεί. Έρχεται δύσκολο πρόγραμμα και συνεχή παιχνίδια. Στα επόμενα παιχνίδια αντιμετωπίζουμε ομάδες που διεκδικούν την άνοδο».

Για την συμπαράσταση του κόσμου και την αθλητική άνοιξη στην Πάτρα, υπογράμμισε: «Η αθλητική κίνηση της πόλης είναι καλή και σημαντική. Ο κόσμος δεν έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια των παικτών. Έχει ειδικό βάρος η φανέλα και μια δυναμική. Μπορεί να μαζέψει κόσμο στο γήπεδο και εμείς θέλουμε να παίζουμε μπροστά σε γεμάτο γήπεδο. Θέλω να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Δεν έχουμε πολύ μεγάλα ονόματα παικτών, αλλά έχουμε καλό σύνολο. Ολοι παίζουν και όλοι υπολογίζονται».

Κάνοντας ένα σχόλιο για τον Αλέξη Κούγια, είπε: «Είναι ιδιαίτερα ευφυής άνθρωπος και πετυχημένος άνθρωπος. Έχεις να πάρεις από αυτόν όταν συνεργάζεσαι μαζί του. Εχουμε καλή συνεργασία, έχει αλλάξει κι αυτός κάποιες ιδέες που είχε για το ποδόσφαιρο και πιστεύω πως πάμε καλά».

Για το αν έχει «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το καλοκαίρι των σκανδάλων, εκτίμησε: «Καλύτερα τα πράγματα. Οι κακές διαιτησίες μπορεί να υπάρχουν, όχι επειδή είναι στημένες. Αρκετοί διαιτητές δεν είναι κατάλληλοι γι’ αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ δύσκολη δουλειά και δεν μπορούν όλοι να γίνουν καλοί διαιτητές. Πρέπει να είναι ιδιαίτερα οξυδερκείς και θεωρώ ότι πρέπει να περνάνε και από τεστ IQ».

Τέλος, για τους Έλληνες προπονητές, επισήμανε: «Οι Έλληνες προπονητές τα τελευταία χρόνια με τις σχολές της ΟΥΕΦΑ είναι καλά καταρτισμένοι και καλύτεροι από τους ξένους που έρχονται. Είναι πιο επαρκείς σε γνώσεις. Πρέπει οι πρόεδροι και οι ομάδες να επιλέγουν έλληνες προπονητές για να προαχθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Λίγοι ξένοι έρχονται για να προσφέρουν».



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved