Δεν Χ-άρηκε κανείς στην Άμφισσα!

Δεν Χ-άρηκε κανείς στην Άμφισσα!

Στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, εξακολουθώντας να… φλερτάρουν με τον υποβιβασμό παρέμειναν Φωκικός και Εθνικός Αστέρας μετά το 1-1 στην Άμφισσα για τη 18η αγωνιστική της Super League.

Η κατάκτηση της νίκης ήταν επιτακτική ανάγκη και για τις δύο ομάδες, καθώς έτσι όπως τα έχουν… καταφέρει τελευταία, στόχος τους δεν είναι άλλος από την παραμονή. Το ένστικτο επιβίωσης ωστόσο φαίνεται πως ήταν ισχυρότερο για τους γηπεδούχους οι οποίοι με τον Πέτρο Μίχο πλέον στην άκρη του πάγκου μπήκαν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, πιάνοντας από το… λαιμό τους «κυανόλευκους».

Ο μόνος λόγος μάλιστα που η υπεροχή τους δεν καρποφόρησε δεν ήταν άλλος από το οριζόντιο δοκάρι του Γκίτκου το οποίο τράνταξε ο Διαμαντόπουλος κάνοντας του κεφαλιού του στο 28΄ μετά από… σερβίρισμα του Κωστόπουλου, πριν η  μπάλα… σφυρίξει και από το δεξί του... σίδερο μετά από προβολή του Ταμπάκη στο 38΄.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως το 0-0 θα «καρφωνόταν» στη σέντρα καθώς οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ένα ακυρωθέν τέρμα του Ταμπάκη στο 70΄ ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από τους ανθρώπους του Φωκικού, η οποία ωστόσο κόπασε έντεκα λεπτά αργότερα, όταν ο Αστέρας στήθηκε στα… έντεκα βήματα μετά από ανατροπή του Τλούπα στον Κωστόπουλο.

Ο Διαμαντόπουλος δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα βάζοντας μπροστά στο σκορ τον Φωκικό, ωστόσο στο αμέσως επόμενο λεπτό τα δεδομένα ανατράπηκαν! Ο Νικόλτσης υποχρέωνε την ομάδα του να αγωνιστεί με αριθμητικό μειονέκτημα και εκείνη δεν άντεχε την πίεση του Αστέρα που έφερε το ματς στα ίσια στο 84΄ χάρις σε τέρμα του Μαστρογιάννη!

Με την ισοπαλία αυτή ο Φωκικός (τρίτη στους τέσσερις τελευταίους αγώνες) παρέμεινε μακριά από τις νίκες και μια… ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη (ισοβαθμεί πλέον με τον Βύζαντα στους 16 βαθμούς), βλέποντας παράλληλα την πλάτη του... παραπαίοντα Αστέρα ο οποίος έχει δύο βαθμούς περισσότερους αλλά αγνοεί τη νίκη (εντός αγωνιστικού χώρου) από τις 27 Νοεμβρίου (12 αγωνιστικές)!

ΦΩΚΙΚΟΣ: Βρονταράς, Θωμόπουλος, Χαλούλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Σκαρίμπας, Καλέργης, Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (85' Μπουλούλης), Κανελλόπουλος (60' Νικόλτσης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γκίτκος, Μητσέας, Πασκούλεφ, Παντίδος, Λαμπρόπουλος, Θεολόγου, Μακρής (79' Τλούπας), Λαγός, Ιγκλαντίν, Μαστρογιάννης, Γιακούπι.



Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved